Sivilceli Ciltler Geçmeyen sivilcelerim için ne önerirsiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

failed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
6.792
1
71
21 Yaşıma giricem hala sivilcelerden kurtulamadım kızlar
Gitmediğim doktor,denemedigim kremler haplar kalmadı:18:
Doktorlar ergenlik sivilcesi oldugunu söylüyor
Kimi insanın ergenlik sivilceleri geç çıkarmış
Benimkilerde onlardanmış:5:
Lütfen yardım edin bildiginiz önerebileceğiniz birşeyler var mıı?
Psikolojim çok bozulduuuu:5:

Kübra canım merhaba ,, benim teyze kızı kuzenim aşırı derecede sivilceli ergenlik değil ama öyle böyle değil ..
Sokaga çıkmıyor kız okula eve ...
Doktor kapısından içeri girdiği gibi doktor sana ciddi bi tedavi gerekli demiş onu gördüğüm zaman bilgileri alır seninle paylaşırım olur mu ..
Aynı doktora gidersin olmazsa nasılsa İstanbuldayız :34:
Sıkma canını :34:

Onun yüzü kıpkırmızı ve sivilce dolu:26: Çok üzülüyor kıyamam..

Kübra canım merhaba ,, benim teyze kızı kuzenim aşırı derecede sivilceli ergenlik değil ama öyle böyle değil ..
Sokaga çıkmıyor kız okula eve ...
Doktor kapısından içeri girdiği gibi doktor sana ciddi bi tedavi gerekli demiş onu gördüğüm zaman bilgileri alır seninle paylaşırım olur mu ..
Aynı doktora gidersin olmazsa nasılsa İstanbuldayız :34:
Sıkma canını :34:

Onun yüzü kıpkırmızı ve sivilce dolu:26: Çok üzülüyor kıyamam..

Yasemin kafayı yemek üzereyim inan kii
Benim hiç sivilcesiz bir cildim olamıcak mı diye düsünmeye başladımm
Yok ne napsam olmuyor
Kremlerdende sıkılıp bırakıyorum
Hepsi geçici çözümler
Hiçbiri bir işe yaramıyor:19:
Şuanda da yüzüme greyfurt suyu sürüyorum iyi geliyormuş
Bunuda denicem bakalım:25:
Bilgilendirirsen benide sevinirim Yasemin

Yasemin kafayı yemek üzereyim inan kii
Benim hiç sivilcesiz bir cildim olamıcak mı diye düsünmeye başladımm
Yok ne napsam olmuyor
Kremlerdende sıkılıp bırakıyorum
Hepsi geçici çözümler
Hiçbiri bir işe yaramıyor:19:
Şuanda da yüzüme greyfurt suyu sürüyorum iyi geliyormuş
Bunuda denicem bakalım:25:
Bilgilendirirsen benide sevinirim Yasemin

Anlıyorum seni bende genelde 19-21 arası yaşlarımda çıkardı şuanda çıkmıyor .. Ne bela lanet birşey oldugunu bilirim ..
Bazen cildim taze bebek gibi olur sivilcesiz bazende adet öncesi 1 2 çıkar .. Çıkanda kolay gitmiyor bende ..
Geçenlerde çenemi sardı sıkıntı ve stresten kafayı yedim ağladım o derece gitmedi günlerce .. Üstüme düştüm evde olan kremlerimden Nadixa yı gündüz Cleocin T yi geceleri sürdüm .. Söndüler şimdi .. GEçerler herhalde .. Biliyorum sende çok kullandın bu kremlerden ..
Dediğin gibi kremler çok uzun süren tedaviler ben hiç sabredip dayanamadım ..

Bi ara İmex ten memnundun peki ya şimdi ?

Heee benim 33 yaşında teyzem onunda cilt sorunu senelerdir ugrasır durur .. Oda yogun tedavilerden geçti, en son Trabzonda bi doktora gitmiş .. Karışımlar ilaçlr vermiş,, nişanıma geldiler ya pırıl pırıldı teyzemin yüzü sordugumda gündüz nadixa yı sürüyor .. Gece ise aksil 5 .. Bunlar sayesinde toparlamış cildi, ama işte herkeste aynı etki olmayabiliyor ..

Elbette bilgilendiririm canım merak etme telefon bazı sorunlarından dolayı kullanmıyor gördüğümde konuşurum :34:

tulis'in "yıllar once sivilcelerime bu su ile veda ettim" konusunu okudun mu canım?
ne zaman cildimde sivilcelenme olsa o toniğe sarilirim ve işini müthiş yapar :31:

Kübracımm kesinlikle bir doktora gitmelisin herkesin cildi farklı. Birine yarayan sana yaramayabilir. Cildin yağlımı ?

Anlıyorum seni bende genelde 19-21 arası yaşlarımda çıkardı şuanda çıkmıyor .. Ne bela lanet birşey oldugunu bilirim ..
Bazen cildim taze bebek gibi olur sivilcesiz bazende adet öncesi 1 2 çıkar .. Çıkanda kolay gitmiyor bende ..
Geçenlerde çenemi sardı sıkıntı ve stresten kafayı yedim ağladım o derece gitmedi günlerce .. Üstüme düştüm evde olan kremlerimden Nadixa yı gündüz Cleocin T yi geceleri sürdüm .. Söndüler şimdi .. GEçerler herhalde .. Biliyorum sende çok kullandın bu kremlerden ..
Dediğin gibi kremler çok uzun süren tedaviler ben hiç sabredip dayanamadım ..

Bi ara İmex ten memnundun peki ya şimdi ?

Heee benim 33 yaşında teyzem onunda cilt sorunu senelerdir ugrasır durur .. Oda yogun tedavilerden geçti, en son Trabzonda bi doktora gitmiş .. Karışımlar ilaçlr vermiş,, nişanıma geldiler ya pırıl pırıldı teyzemin yüzü sordugumda gündüz nadixa yı sürüyor .. Gece ise aksil 5 .. Bunlar sayesinde toparlamış cildi, ama işte herkeste aynı etki olmayabiliyor ..

Kaç aydır ne krem sürüyorüm nede başka bisi kullanıyorum o kadar bunaldım ki baş edemedim sivilcelerimle
Alnımda pütürlü sekilde öylece duruyorlar cok belirgin degiller
Yüzümdede kırmızı noktacıklar seklinde bazıları irinli özellile adet dönemlerimde 2-3 tane büyük iltihaplı cıkıyor
Sivilcelerinden kurtulan cok insan tanıyorum
İyi doktoramı denk gelemiyorum anlamadım :19:

tulis'in "yıllar once sivilcelerime bu su ile veda ettim" konusunu okudun mu canım?
ne zaman cildimde sivilcelenme olsa o toniğe sarilirim ve işini müthiş yapar :31:
Bir göz atayım ben o konuya çok teşekkür ederimmm...
Kübracımm kesinlikle bir doktora gitmelisin herkesin cildi farklı. Birine yarayan sana yaramayabilir. Cildin yağlımı ?

Evet cildimm aşırı yağlıdırr ecemm
Belkide yağ problemini ortadan kaldırırsam sivilcelerim hiç çıkmayacak gibime geliyorr:44:

Bir göz atayım ben o konuya çok teşekkür ederimmm...

Evet cildimm aşırı yağlıdırr ecemm
Belkide yağ problemini ortadan kaldırırsam sivilcelerim hiç çıkmayacak gibime geliyorr:44:

Tatlım benimde yağlıya dönük cildim.. Kil maskesi yapıyorum bana epey iyi geliyor arınıyor resmen cildim :9:

roaccutane aknetrent tarzı haplardan kullandın mı?
benim de cildim seninki gibi yaşımızda hemen hemen aynı. o yüzden seni anlayabiliyorum. bitkisel herşeyi denedim ben ve hiç bişeye inancım kalmadı. bitkiyle filan çözüm olmaz bence. doktor bana aknetrent verdi 6 aylık olanlardan. kullanan herkeste işe yarıyomuş bende de işe yarar inşallah.
başka da bi çarem yok zaten. çünkü denemediğim hiç bişey kalmadı nerdeyse. sen de doktora bunu sorabilirsin.

merhaba ben biliyorum banada doktor o karışımdan vermişti çok iyiydi gerçekten..

Tatlım benimde yağlıya dönük cildim.. Kil maskesi yapıyorum bana epey iyi geliyor arınıyor resmen cildim :9:
Bir arkadaşıma kill siparisi vermiştimm sözde getirecek bende uygulayacaktım oda kaldı öyleee
roaccutane aknetrent tarzı haplardan kullandın mı?
benim de cildim seninki gibi yaşımızda hemen hemen aynı. o yüzden seni anlayabiliyorum. bitkisel herşeyi denedim ben ve hiç bişeye inancım kalmadı. bitkiyle filan çözüm olmaz bence. doktor bana aknetrent verdi 6 aylık olanlardan. kullanan herkeste işe yarıyomuş bende de işe yarar inşallah.
başka da bi çarem yok zaten. çünkü denemediğim hiç bişey kalmadı nerdeyse. sen de doktora bunu sorabilirsin.

Doktorlar o tür ilaçları yazmamızı gerektiren derecede sivilcemin olmadıgını söylüyorlar
Yanii hafif olarak görüyolarlar sivilcelerimi
Şu sınavlarımı atlatayım tekrar bir cildiyeciye gidicem not ediyorum bu ilacı gittigimde sorarım

merhaba ben biliyorum banada doktor o karışımdan vermişti çok iyiydi gerçekten..

Yaseminn bu karışımıı kullandın mıı
Bana yardım edebilirsin o zaman
Bende denesem mii ne dersinnn:26:

Bir arkadaşıma kill siparisi vermiştimm sözde getirecek bende uygulayacaktım oda kaldı öyleee

Doktorlar o tür ilaçları yazmamızı gerektiren derecede sivilcemin olmadıgını söylüyorlar
Yanii hafif olarak görüyolarlar sivilcelerimi
Şu sınavlarımı atlatayım tekrar bir cildiyeciye gidicem not ediyorum bu ilacı gittigimde sorarım

Aktarlarda var canımm rahatlıkla bulabilirsin. Ayrıca o ilaçlar gerçekten çok ağır yan etkisi çok fazlaymış :50:

Kaç aydır ne krem sürüyorüm nede başka bisi kullanıyorum o kadar bunaldım ki baş edemedim sivilcelerimle
Alnımda pütürlü sekilde öylece duruyorlar cok belirgin degiller
Yüzümdede kırmızı noktacıklar seklinde bazıları irinli özellile adet dönemlerimde 2-3 tane büyük iltihaplı cıkıyor
Sivilcelerinden kurtulan cok insan tanıyorum
İyi doktoramı denk gelemiyorum anlamadım :19:

ben inanıyorum ki iyi doktorda etken bunda ..
kimisi ne halde olursan ol doğru düzgün bakmadan bilindik ilaçları yazıp yolluyor..
hele devlet hastanelerinde bu iş daha dagıcık yogunluk oluyor diye başından savmak için reçeteyi şıp diye yazıp yollayan var :37:

Yaseminn bu karışımıı kullandın mıı
Bana yardım edebilirsin o zaman
Bende denesem mii ne dersinnn:26:

canım kullandım ben ama doktor yazmıştı bana ..
bu konuya sonradan denk gelmiştim ben :34::34: ben gittiğim zaman sivilcem yoktu minnacık minnacık izler vardı yanagımda .. iyi gelmişti sonra kullanmadım ..
sana reçeteyi yazıyor etken maddelerden olusan eczanede o karısımı sana yapıyor :34:
eczaneler bilir bunu içinde saf gülsuyu alkol falan var ..
bi sor istersen :34:

hayatım gel sen beni dinle...
o su gerçekten çok iyi
imexten tut da kukurtlu sabun, limon yagı o krem bu tonik bi milyon tane şey denemiş ve hepsinde hüsran yasamış biri olarak soyluyorum bunu
ben o toniği yaptirdim (su yani) eczaneye evlenmeden evvel
4 yıldır yılda 1-2 muhakkak yaptiririm dolabimda durur acil durumlar için
2 günde kurutuyor sivilceyi
yani bendeki etkisi bu :)
inşallah senin de işine yarar
hassasiyet yoksa cildinde muhakkak dene

Aktarlarda var canımm rahatlıkla bulabilirsin. Ayrıca o ilaçlar gerçekten çok ağır yan etkisi çok fazlaymış :50:
Aynen canım intihara bile sürükleyebiliyormuşş:53:
Artı karacigere zararları cok fazlaymış
Bir yeri düzeltecegim derken daha fena işlere bulaşmayayım

ben inanıyorum ki iyi doktorda etken bunda ..
kimisi ne halde olursan ol doğru düzgün bakmadan bilindik ilaçları yazıp yolluyor..
hele devlet hastanelerinde bu iş daha dagıcık yogunluk oluyor diye başından savmak için reçeteyi şıp diye yazıp yollayan var :37:

Bir kere başıma geldi bu olay
Devlet hastahanesi olsun dedim doktor sonuçta belki oradan bir fayda bulurum dedim
Yüzüme bile bakmadan direk yazıverdi reçeteyi ilaçlarını bile alıp kullanmaya gerek duymadım bende
Göyaa kendilerini doktordan sayıyorlarr

Back
X