- 11 Eylül 2023
- 865
- 96
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Anlamadım
Sırta mi vuruyor o teşekkür ederim hangi bölüme gitmeliyimSafra kesesine baktırın muhakkak.
Ay inşAllah yaaaBen de 32 haftalık gebeyim. Dediğiniz şikayetlere sahibim. Bende de kalp çıkmadı, gebelik deyip geciyorum. Umarım geçici bir şeydir
Genel cerrahi yada gastroenteroloji diye biliyorum tam bilgim yok yalnız ihmal etmeyinSırta mi vuruyor o teşekkür ederim hangi bölüme gitmeliyim
Safra ağrıları çok farklı diyorlar bunun için çok kan tahlili yapıldı hormon falan bana bişey çıkmadı psikolojik dendiGenel cerrahi yada gastroenteroloji diye biliyorum tam bilgim yok yalnız ihmal etmeyin
Hmm.bilemiyorum ozaman çok geçmiş olsunSafra ağrıları çok farklı diyorlar bunun için çok kan tahlili yapıldı hormon falan bana bişey çıkmadı psikolojik dendi
Hemen gideceğim gerçekten safra sorunu kusma vs yapar diyorlar ya bende olmayınca düşünmemiştimsafra kesesi ağrısı sırta vurur, gaz sancısı gibi olur, göğsü sıkıştırır. Gastroenterolojiye gidin sizi ultrasona yönlendirsin. Safra kesesi başka türlü görünmüyor. Kan tahlillerinde çıkmaz.
Evet kusma da yapabilir. Yumurta vs yediğinizde özellikle, öyle bir şey var mı?Hemen gideceğim gerçekten safra sorunu kusma vs yapar diyorlar ya bende olmayınca düşünmemiştim
Kesin safra kesesiO kadar çok sırtım ağrıyor ki göğsüme vuruyor ağrısı kalp sanıp çok doktora gittim hiçbirsey çıkmadı kalp temiz bütün tetkiklerimi yaptırdım ama regl de olamadım inanılmaz sırtım ağrıyor ya yaşayan varmı nasıl geçiyor
Hayır yok canım kusma falan olmuyorEvet kusma da yapabilir. Yumurta vs yediğinizde özellikle, öyle bir şey var mı?
Dahiliye ye gitmiştim bütün testlere bakmıştı bide genel cerrahi ye gideyim bakayimben olsam genel cerrahiye giderdim. çok farklı şeyler sırta vurabiliyor
Gerçekten mi hemen gideceğimKesin safra kesesi
Yani safra kesesini en çok tetikleyen şey yumurta, yedikten birkaç saat sonra ağrıya sebep olur. Kesin diyemeyiz tabii ki ama farklı şeyler de çıkabilir. Bir de enzim tahlili yaptırın isterseniz, biyokimya testi iyi olabilir.Hayır yok canım kusma falan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?