- 13 Temmuz 2024
- 1
- 0
- 28
- Konu Sahibi emotionsss
Arkadaşlar merhaba 7 aylık hamileyim 4-5 sene öncesine kadar vertigo meniere hastalıklarından tedavi oldum. Ağır bir baş dönmesi geçirdiğim için mental yani psikolojik olarak hastalığı atlatamadım. Ataklarım yok evde iyiyim. Ne zaman tek başıma dışarı cıkacak olsam kalbim yerinden çıkacak gibi başım dönüyormuşta bayılacakmışım kimsem yok gibi hissediyorum. Hayatım yolunda eşim en büyük destekçim ailemde öyle. Eşim yanımdayken hiçbir şey olmayacak gibi ama o yokken çok kötüyüm hep yatıyorum. İlaç kullanmalarım oldu. Birkaç antidepresan kullandım hamile kalmadan önce pax.. isimli ilacı kullandım gayet iyi gelmişti. Kademeli olarak bıraktıktan sonra hamile kaldım. Hamilelikten kaynaktlı vertigo ataklarım tekrar oluşmaya başladıgı için psikolojik yenilgilerim tekrar oluştu. Yatarken iyiyim evde yalnızken başımı kaldırdıgımda sanki hasta olucam hissi oluyor. Beynim beni ele geçirmiş durumda. 2 ay sonra doğumum olacak ve ben bu psikoloji ile bebeğime nasıl yeteceğimi düşünüyorum. İnsan her daim başım mı dönüyor acaba diye kendini dinler mi? Amacım ilaç olmadan kullanmadan iyileşmek lütfen yardımcı olun. Böyle yaşayanlar var mı ? Sevgiler