• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen psikoloji

NURSELNUR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
3
1
1
31
6 aydan beri pskolojik rahatsızlık geçiriyorum üst seviyede başta mani olarak başladı sonra halisünasyonlar son olarak depresyon
ve bir türlü depresyonu atlatamıyorum ilaç kullanıyorum psıkolaga gidiyorum olmuyor ve 7 aylık bir bebeğim var onu dahi gözüm görmüyor benim gibi uzun yaşayan varmı ve nasıl geçti

6 aydan beri pskolojik rahatsızlık geçiriyorum üst seviyede başta mani olarak başladı sonra halisünasyonlar son olarak depresyon
ve bir türlü depresyonu atlatamıyorum ilaç kullanıyorum psıkolaga gidiyorum olmuyor ve 7 aylık bir bebeğim var onu dahi gözüm görmüyor benim gibi uzun yaşayan varmı ve nasıl geçti
İlaçlarınız mı hafif geliyor acaba? Doktorunuzla konuştunuzmu peki bu durumu. Kullandığınız ilaçları değiştirir belki biraz daha rahatlamanıza sebep olur

ah ya çok üzüldüm. Ben de panik atak geçirmiştim beberğim varken bir süre ilgilenememiştim çok zor gerçekten. Çok geçmiş olsun

Back