- 12 Aralık 2024
- 58
- 17
- 3
- Konu Sahibi prensesperii
kızlar selam ergenliğimden beri gecmeyen popo sivilcelerim var ozelliklede ic sivilce dediğimiz tarzda cikiyor ve izi kalıyor mosmor buna tavsiyeleriniz çözüm önerileriniz nelerdir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim eski izler üzerinde de etkili olurlar mi acabaMadefix ve madecassol isimli kremleri düzenli sürerseniz izler geçer ama yeniden çıkmamasi için bir fikrim yok maalsef.
çok teşekkür ederiim glikolik ve salisilik asit icin onerebilecegin bir marka var miiBu konuda ben de araştırmıştım ama gerçekten glikolik asit kullanmak önemli bir de salisik asit içeren krem kullanman çok daha iyi ama sakın kesinlikle nemli kıyafetler giymeme gerekiyor bir de çok da dar olmamasına dikkat et o şekilde yani bende de genelde tüy dokucu krem kullandığım için sivilce çıkıyor ama çoğunlukla normalde de çıkıyor yani ona çözdüm ancak bu şekilde bulabilirsin![]()
aslinda giymiyorum o tarz ozellikle dikkat ediyorum sanki sürtünmeye tahrise bagli degilde iç sivilce gibiDar pantolonlar çoraplar giyiyorsanız tetikleyici olabilir
Madefix turuncu renkli o baya etkili ameliyat izlerine falan kullanılıyor bir deneyin.çok teşekkür ederim eski izler üzerinde de etkili olurlar mi acaba
kesin çözüm oldu mu peki hem sivilceler hem izler icincica krem ve fito kullandım ben. pamuklu iç çamaşırı giydim ve dar pantolonları komple çıkardım hayatımdan![]()
izler tamamen iyileşmedi ama sivilce 1.5-2 yıldır yokkesin çözüm oldu mu peki hem sivilceler hem izler icin
Merhaba aha içerikli vücut yıkama jeli kullanin düzenli kullanımda 1 ayda bile büyük bir etkisi varkızlar selam ergenliğimden beri gecmeyen popo sivilcelerim var ozelliklede ic sivilce dediğimiz tarzda cikiyor ve izi kalıyor mosmor buna tavsiyeleriniz çözüm önerileriniz nelerdir?
merhaba, önerebileceğiniz bir marka ürün var mı acabaMerhaba aha içerikli vücut yıkama jeli kullanin düzenli kullanımda 1 ayda bile büyük bir etkisi var
Village 11 factory AHA 12 trendyolda var biraz pahalı ama işe yarıyor kesinlikle batık falan varsa onlarada iyi geliyormerhaba, önerebileceğiniz bir marka ürün var mı acaba
Merhaba bi dönem bendede oluyordu şuan arada bacaklarımda oluyor mor iz kalıyor sivilce izi ,bence dar giyimlerden oluyor gözenekler tıkanıyor aynı yüzümüzde olduğu gibi.. bi arkadaş burda tonik önermişti yanlış görmediysem salisilik asit galiba uygulayabilirsin ..kızlar selam ergenliğimden beri gecmeyen popo sivilcelerim var ozelliklede ic sivilce dediğimiz tarzda cikiyor ve izi kalıyor mosmor buna tavsiyeleriniz çözüm önerileriniz nelerdir?