GEÇMEYEN PİŞİK İÇİN ACİL YARDIM ANNELER!!!!!!

Geçmiş olsun. Nasıl sürüyosun bilmiyorum ama Hametanı biraz bolca sürüceksiniz.
Bide her bez değişiminde sudocremi ince tabaka halinde kullanın sürdüğün görünmeyecek.

Geçmiş olsun. Nasıl sürüyosun bilmiyorum ama Hametanı biraz bolca sürüceksiniz.
Bide her bez değişiminde sudocremi ince tabaka halinde kullanın sürdüğün görünmeyecek.
Sağolun hametanı hafif poposu piştiğinde normal sürerdim geçirirdi ilerleyince geçirmedi sudocrem hiç kullanmadım

Sağolun hametanı hafif poposu piştiğinde normal sürerdim geçirirdi ilerleyince geçirmedi sudocrem hiç kullanmadım
Kızımın da ilerlemişti baya yanık gibiydi o şekilde kullandım geçti şükür. Ben bez değiştirmiştim gerçi. Tekrar kullandığım beze döndüm.

Baticon alın eczaneden ılık suya bir kapak koyup oturtun ve sonrasında beklesin dışarıda. Islak mendil kullanmayın ve her altını açınca ılık suyla yıkayın ve pamukla suyunu alıp altının açık bezde kurumasını sağlayın. Bezi değiştirin. En son sudokrem kullanın. Geçer merak etmeyin.

Aynısı benim başıma gelmişti. En etkili krem trosyd.bunu kullanırsanız bi kaç gün farkı göreceksiniz.ve ikinci en etkili krem bepanthol onarıcı bakım kremi.pişik değil onarıcı olanı almanız lazım ama.kızımda trosyd çok fayda etmişti.oğlumda ise bepanthol.öncelikli olarak trosyd kullanın 1 hafta her alt açmada sürün.Eğer geçmez ise bepanthol.veya ikisini birden karıştırıp sürebilirsiniz daha etkili olur

Çok teşekkür ederim her ikisini de deniycem

Baticonlu su neden hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…