• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi nefret ediyorum pişikten!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeğim 2 günlük olduğundan beri pişik...geçmiyor..lanet olasıca gaz yüzünden.her gaz çıkatmada arkadan pırt azıcık sulu kaka...ben siliyorum, o çıkıyor.resmen savaş halindeyim.....hep sulu kaka. popo hep ıslak.kremler hiçbir fayda göstermiyor. hametan krem ve pomad, travazol, canestan, hipokort, sudokrem, oksinc, troysd, bepanten, zeytinyağı, tahin yağı, rifocin ampul, eczanede hazırlanan mürekkep gibi losyon. bunların hiçbiri geçirmiyor... doğduğundan beri hiç ıslak mendille silmedim.hep pamuk ve ılık su. kurulama pazen parçaları var. havalandırma derseniz her alt açışım en az 20 dk sürüyor. bezi premium care. idrar ve gaita tahlillerinde sorun yok. sadece anne sütü ile besleniyor kuzum..biogaia kullanıyorum 2. şişe bitmek üzere 2 gündür kakasını koyu yapıyor.ama anlamadım gitti gene kızarmaya başladı...en geç 2 saatte bir bezini değiştiriyorum.ama olmuyor.geçmiyor. nefret etme üzereyim kendimden...sanki bebeğime bakamıyormusum gibi...bir yere gitmek ve altını açmak istemiyorum.hemen yanımdaki ulu bilge, otorite ''aaaa pişik olmuş.( sanki ben görmüyorum )''deyip başlıyor yönerge vermeye.. bana yardım edin noooluurrrr:((

ben henüz anne olmadım gün sayıyorum ama geçenlerde ananemin bi arkadaşıyla görüştük 6-7 çocuk torun torba büyütmüş bilgili bi kadın.. aklımda bulunsun die bana pişikle ilgili bi öneri de bulundu bebeğin pişik olursa poposunu ılık suyla yıka kurula ve sadece sanayağı sür dedi oda sıcaklığında bekletilmiş kremsi kıvam almış bildiğimiz sanayağı.. çok zor durumda olanlar denesin derim o hep o şekilde iyileştirmiş işe yarayabilir kızlar..

3 aylık bebeğim 2 günlük olduğundan beri pişik...geçmiyor..lanet olasıca gaz yüzünden.her gaz çıkatmada arkadan pırt azıcık sulu kaka...ben siliyorum, o çıkıyor.resmen savaş halindeyim.....hep sulu kaka. popo hep ıslak.kremler hiçbir fayda göstermiyor. hametan krem ve pomad, travazol, canestan, hipokort, sudokrem, oksinc, troysd, bepanten, zeytinyağı, tahin yağı, rifocin ampul, eczanede hazırlanan mürekkep gibi losyon. bunların hiçbiri geçirmiyor... doğduğundan beri hiç ıslak mendille silmedim.hep pamuk ve ılık su. kurulama pazen parçaları var. havalandırma derseniz her alt açışım en az 20 dk sürüyor. bezi premium care. idrar ve gaita tahlillerinde sorun yok. sadece anne sütü ile besleniyor kuzum..biogaia kullanıyorum 2. şişe bitmek üzere 2 gündür kakasını koyu yapıyor.ama anlamadım gitti gene kızarmaya başladı...en geç 2 saatte bir bezini değiştiriyorum.ama olmuyor.geçmiyor. nefret etme üzereyim kendimden...sanki bebeğime bakamıyormusum gibi...bir yere gitmek ve altını açmak istemiyorum.hemen yanımdaki ulu bilge, otorite ''aaaa pişik olmuş.( sanki ben görmüyorum )''deyip başlıyor yönerge vermeye.. bana yardım edin noooluurrrr:((

canım bende aynı şeyi yaşadım seninle aynı bebek bezini kullanıyoduk doktorumuz bezi değiştirmemizi söyledi fileli bezleri önermiyoruz dedi o gün hemen değiştirdik senin gibi pamukla temızlıyoruz bide hametan çok şükür hiç bişey kalmadı. Filesiz düz olan bebek bezi dene derim

bu arada biz molfixe geçtik. tavsiye ederim

ben altına yaptıgında eger cok kaka varsa mutlaka yıkıyorum.Benim de bebeğim ilk haftalarda pişik olmuştu prima kullanıodum huggies e gectim sıkıntım bıttı bi de desitin ben de kullanıyorum bu arada turkıyede dagıtımı bıttı desitinin buldugunuz yerdekı tum stokları alın derım ben ınternette buldum ben 6 tane aldım.ayrıca arada zeytınyagı ve kantaron yagı mutlaka tavsıye ederım.Geçmiş olsun....

Back