Çocuk Hastalıkları Geçmeyen Pamukcuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ceren_4815

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
3
0
36
40
kızlar 2 aylık bebeğimde çoook uzun süredir devam eden bi pamukcuk problemi var mikostatin kullandık geçmedi sonra hem karbonatlı suyla sildik hemde mikostatin kullandık yine geçmedi her emzirmeden önce ve sonra göğsümü siliyorum ama yine de geçmedi. en sonra eczaneden Buco Bleu diye bi ilaç aldım mavi bi ilaç diline sürüyorum. bu ilacı kullanan var mı aranızda yada daha başka ne yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum

kızlar 2 aylık bebeğimde çoook uzun süredir devam eden bi pamukcuk problemi var mikostatin kullandık geçmedi sonra hem karbonatlı suyla sildik hemde mikostatin kullandık yine geçmedi her emzirmeden önce ve sonra göğsümü siliyorum ama yine de geçmedi. en sonra eczaneden Buco Bleu diye bi ilaç aldım mavi bi ilaç diline sürüyorum. bu ilacı kullanan var mı aranızda yada daha başka ne yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum
geçmiş olsun öncelikle. karbonat bebeğe çok acı verir onun yerine benim size önerebileceğim propak diye pamukçuk için üretilmiş bir sprey var onu deneyebilirsin. İnşallah işe yarar.

Eklentiler

• propak.webp
    propak.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 3.498
teşekkürler söylediğiniz spreyin prospektüsünü bulamadım iki aylık bebeğe kullanılıyor mu? siz kullandınız mı? hemen sonuç aldınız mı?

teşekkürler söylediğiniz spreyin prospektüsünü bulamadım iki aylık bebeğe kullanılıyor mu? siz kullandınız mı? hemen sonuç aldınız mı?
Aft için üretilen bi ürün olduğu için kullanabilirsiniz. Ben de kullandım gerçekten etkili.

Mrb canimcim benimde 3 aylik bebeğim pamukcuk 2 aydir ....lutfen bi cozum bulduysan banada soyler misin bende yaptiklarinin hepsini yaptim 4 ayri doktora gittik sonuc ayni nolur yardimci olurmusun

biz kullanmadık bişey bırakmadık bunlardan birinin yararı oldu mu bilmiyorum ama bence çocuğa hiç zarar verme kendi kendine geçiyor eğer çocuğun ememeyecek duruma gelmediyse dokunma

benım bebegımde 3.5 aylık pamukcuk oldu karbonatla temızlıyorum dılı gectıde yanaklarında bıraz var karbonat canını yakmaz bence cok acı bısey degıl ılk kendımde denedım :) bende ık once hıc bısey yapmamayı dusundum ama doktor ilerlerse eğer kazıyoruz kanıyo daha kötü olur beslenmez emmez temizle dedi mecburen geçirmeye çalışıyorum.bide doktor bize piraldyne diye bi ilaç verdi kesin geçiriyo dedi ama bi tanıdığım asitli gibi çok kavuruyo yakıyo dediği için aldım ama kullanmıyorum şuan

Back
X