eşimin yaklaşık 2 aydır geçmeyen bir öksürüğü var. öyle bir öksürük ki bilinç kaybına bile neden oluyor... gitmediğimiz doktor kalmadı... önce dahiliye gittik basit soğuk algınlığı sanıyorduk... kan tahlilleri röntgen derken hiçbirşey çıkmadı doktor faranjit dedi antibiyotik,alerji ilaçları gargara verdi. kullandı ama geçmeyince bu sefer gögüs hastalıklarına gittik ordanda birşey çıkmayınca kbb ye yönlendirdi orda da sorun yok.. sonra nöroloji baktı eeg çekildi gene birşey çıkmadı... yine antibiyotik verildi. geçmedi tekrar gögüs hastalıklarına gittik alerji testi yapıldı, akciger tomografisi çekildi,burundan ve boğazdan sürüntü testi, kan tahlilleri, solunum testi yapıldı yine birşey yok... ya neden geçmiyor bu öksürük... geçen hafta kanlı balgam gelmiş.. bir kere oldu diyor... yutkunmada güçlük var şuanda... pzts tekrar gideceğiz... bu sefer endokrine gidelim istiyorum... ne yapıcağımı şaşırdım doktorlar birşey yok diyorlar bir açıklama yapan yok... bayılıyor ve ben çok korkuyorum birşey olmasından... napıcağımı şaşırdım nereye gitmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum artık... başına böyle bir durum gelen var mı?