Geçmeyen öksürük

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
39
eşimin yaklaşık 2 aydır geçmeyen bir öksürüğü var. öyle bir öksürük ki bilinç kaybına bile neden oluyor... gitmediğimiz doktor kalmadı... önce dahiliye gittik basit soğuk algınlığı sanıyorduk... kan tahlilleri röntgen derken hiçbirşey çıkmadı doktor faranjit dedi antibiyotik,alerji ilaçları gargara verdi. kullandı ama geçmeyince bu sefer gögüs hastalıklarına gittik ordanda birşey çıkmayınca kbb ye yönlendirdi orda da sorun yok.. sonra nöroloji baktı eeg çekildi gene birşey çıkmadı... yine antibiyotik verildi. geçmedi tekrar gögüs hastalıklarına gittik alerji testi yapıldı, akciger tomografisi çekildi,burundan ve boğazdan sürüntü testi, kan tahlilleri, solunum testi yapıldı yine birşey yok... ya neden geçmiyor bu öksürük... geçen hafta kanlı balgam gelmiş.. bir kere oldu diyor... yutkunmada güçlük var şuanda... pzts tekrar gideceğiz... bu sefer endokrine gidelim istiyorum... ne yapıcağımı şaşırdım doktorlar birşey yok diyorlar bir açıklama yapan yok... bayılıyor ve ben çok korkuyorum birşey olmasından... napıcağımı şaşırdım nereye gitmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum artık... başına böyle bir durum gelen var mı?

Canım benim eşimde yıllardır var balgamı öksürük. Bizde sureyyapasaya gittik göğüs hastaliklari hic bi sorun yok. Ancak esimin ilaçlara karşı cidfi alerjisi var. Biz ona bağladık ama henüz gidemedik kbb ye. O bolume gidin bi de dediler. Bilinc kaybi olmuyor ama bi hapşirik bj öksürük ikisi de gecmiyo.

Canım benim eşimde yıllardır var balgamı öksürük. Bizde sureyyapasaya gittik göğüs hastaliklari hic bi sorun yok. Ancak esimin ilaçlara karşı cidfi alerjisi var. Biz ona bağladık ama henüz gidemedik kbb ye. O bolume gidin bi de dediler. Bilinc kaybi olmuyor ama bi hapşirik bj öksürük ikisi de gecmiyo.
biz gögüs, kbb, nöroloji hepsine gittik.... pzts bir kere daha gittik tiroit yada reflüden şüpheleniyoruz artık dedik. ultrasona girdi kan değerlerine bakıldı hiçbirşey yok.. alerji testlerinide yaptırdık onlarda temiz... doktor sigara yüzünden öksürüyor dedi. birde iğne yaptı 1 ay rahatlatır dedi..çok şükür iyi şimdi ciğerleride iyi çıktı çok korkmuştum gerçekten... kronik faranjit sigarayı bırakması gerek... şimdilerdeiyi inş. sizin eşinizde düzelir...sigara kullanıyor ise bıraksın...

biz gögüs, kbb, nöroloji hepsine gittik.... pzts bir kere daha gittik tiroit yada reflüden şüpheleniyoruz artık dedik. ultrasona girdi kan değerlerine bakıldı hiçbirşey yok.. alerji testlerinide yaptırdık onlarda temiz... doktor sigara yüzünden öksürüyor dedi. birde iğne yaptı 1 ay rahatlatır dedi..çok şükür iyi şimdi ciğerleride iyi çıktı çok korkmuştum gerçekten... kronik faranjit sigarayı bırakması gerek... şimdilerdeiyi inş. sizin eşinizde düzelir...sigara kullanıyor ise bıraksın...
6 sene oluyo eşim sigarayı da bıraktı valla bizde caresiziz. Anlamadık neden boyle. Gece uyutmuyor yorgun kalkiyor. Ne ignesi yaptilar canim bilgi verir misin? Hangi bölüm dr yazdi igneyi bi de

Çok geçmiş olsun.. bizim 12 yaşındaki kız yeğenimizin de yaklaşık bir yıldan fazla geceli gündüzlü geçmeyen öksürük var tüm testleri temiz çıktı.
Bugün endoskopi yapıldı, sonucu bir haftaya çıkacakmış

6 sene oluyo eşim sigarayı da bıraktı valla bizde caresiziz. Anlamadık neden boyle. Gece uyutmuyor yorgun kalkiyor. Ne ignesi yaptilar canim bilgi verir misin? Hangi bölüm dr yazdi igneyi bi de
pzts dahiliye ye gittik durumu anlattık yapılan testler, akciger filmi,akciğer tomografisi, ağızdan burundan sürüntü testi, solunum testi, alerji testi, tam kan sayımı, tiroit değerleri ve ultrason sonuç birşey yok hatta sağlıklısın dendi. sorun sigara benim eşimde 1 yıldır içiyor şaka gibi... doktor bize gece uyutmayan bir öksürük varmı dedi çünkü o zaman reflü gelebiliyor akla ağza acı bir tat mide ekşimesi vs... bu durumuda anlatın değerlendirsin doktorunuz. verdiği iğnenin adını yazmam burdan doğrumu bilmiyorum ama alerji iğnesi dedi. bazen testlerde alerji çıkmayabilir dedi. bu iğne 1 ay rahatlatır dedi verdi. birde boğazda artık ödem olmuş iğneyle hemen geçti zaten. birde her ihtimale karşı mide hapı verdi. sizd ebir dahiliyeye gidin dediğim testlerde yapılmayan varsa yaptırın... inş. bulunur sebebi... bizde 3 aydır var neredeyse bu öksürük.

Çok geçmiş olsun.. bizim 12 yaşındaki kız yeğenimizin de yaklaşık bir yıldan fazla geceli gündüzlü geçmeyen öksürük var tüm testleri temiz çıktı.
Bugün endoskopi yapıldı, sonucu bir haftaya çıkacakmış
şuanda benim kızımda 12 yaşında gecmeyen öksürükle mücadele ediyor çok zor bir durum,sizin yeğeninizin durumu ne oldu tavsiye edebileceginiz bişey varmi?

X