Günaydın hanımlar. Biliyorum konum yanlış yerde ama lütfen hemen taşınmasın. Biraz bilgi almak istiyorum. Çaresiz kaldım.
Oğlum 2,5 yaşında ne yaptıysak öksürüğü kesilmiyor. 1 ayı aşkın süredir geçmeyen bir öksürüğü var. Yanlız sadece öksürük. Halsizlik ateş gibi rahatsızlıkları yok çok şükür. 20 gün önce aile hekimimiz muayene etti ' çok hafif bronşiti var' dedi. Bi şişe antibiyotik bitirdik fakat hiç bir iyileşme göremedik. Çocuk hastanesine götürdüm. Çok şükür kan tahlilleri ve akciğer filmi temiz çıktı. Ama doktor sırtını dinleyince astıma meyilli diyerek bı ilaç verdi. Bir yıl boyunca kullanacağız dedi. Aynı zamanda buhar , antibiyotik , ampul ve bunların dışında birkaç tane daha alakasız ilaçlar verdi. Sadece buhar kullandım ve yine bi sonuç alamadım. Son 4 gündür tavsiye üzerine keçiboynuzu özü veriyorum. Bunun yararlı olacağına çok inandım nedense fakat sadece balgamı attı kuru öksürüğe devam ediyor.
Ne yapacağımı bilmez haldeyim artık. Oğlum gündüzleri suyla oynamak istiyor ve sadece ellerini suya sokarak oyun oynuyor tabi kolları da ıslanıyor. Her gün olmasa da 2 günde bir 1 top kadar dondurma yiyor. Bunlar etkiler mi sizce? Ve sizin başınıza geldi mi böyle uzun süreli öksürük? Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun...