Geçmeyen mutsuzluk

yagmur0007

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
580
514
Bi kac aydir boyle durumum. Calisiyirum ve bi cocugum var. Cok sukur hepsine. Ama cok mutsuz hissediyorum. Cok sıkılyorum. Kendimi cok saldim
Hic bakmiyorum. Herseyi mecburen yapiyorum. Yemek yapmak, ev isi yapmak ya da ise gitmek hersey zor geliyor. İşte de saatleri sayiyorum. Evde de hicbisey yapmk istemiyorm. Giderek umutsuzlaşıyorum. Napicam arkadaslar, nasil gecer bu durum?

Arkadaş edinip arkadaşlarınla görüş,iş yerindeki arkadaşlarınla sosyalleş,eğer mümkünse tatile çık.

Arkadaş edinip arkadaşlarınla görüş,iş yerindeki arkadaşlarınla sosyalleş,eğer mümkünse tatile çık.
Tesekur ederim yorumunuz icin. Samimi bi arkadasim yok malesef. Oylesine insanlara da zaman ayirmak gelmiyo icimden. İsten cikip eve kaciyorum.

Depresyon belirtileri gibi görünüyor bunlar. Peki neden böyle olduğunuz konusunda bir fikriniz var mı ? Sorunun kaynağını bulursanız çözmek daha kolaylaşır. Bir de psikatriste gidin diyeceğim ama antidepresan verir bilmiyorum kullanmak ister misiniz belki biraz yardımcı olur atlatana kadar bu durumu.

Reactions: God
Tesekur ederm. Herseyi kafama taka taka sonunda boyle oldum. Doktora gitmek istemiyorum. Ailemle paylasmak istemiyorum skntmi. Kendim aşmaliyim.

Neden doktora gitmek istemiyorsunuz belki daha kötü olacaksınız gitmezseniz. Gerçi bu gibi durumlarda insana kendinden başka kimse pek de yardım edemiyor. Size o zaman bir kitap tavsiye edeyim. " İyi hissetmek " yazarı David Burns diye bir psikiyatrist. Belki sorununuza çözüm olur. Umarım yakın zamanda atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…