• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen morluk için hangi polikliniğe gidilir ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.976
1.471
133
32
2-3 ay önce bileğimin üst kısmını metrobüsün demirine vurdum biraz sert vurdum. Morardı baya geçti ama çok hafif morluk kaldı açık mor gibi iz gibi kaldı geçmiyor niye geçmiyor ve bunun için doktora gitmeli miyim

2-3 ay önce bileğimin üst kısmını metrobüsün demirine vurdum biraz sert vurdum. Morardı baya geçti ama çok hafif morluk kaldı açık mor gibi iz gibi kaldı geçmiyor niye geçmiyor ve bunun için doktora gitmeli miyim
Sert vurmussun yaa biraz gec iyilesir. Hafif vurdigunuzda bile bir ay mor kalio

aynı durum bende de var temmuzda düşmüştüm , Bacagım morluk değil siyahtı diyebilirim. Kaç ay oldu yeri hafif belli.
Ben de doktora gitsem mi diye düşünüyordum

aynı durum bende de var temmuzda düşmüştüm , Bacagım morluk değil siyahtı diyebilirim. Kaç ay oldu yeri hafif belli.
Ben de doktora gitsem mi diye düşünüyordum
Benimde öyle iz gibi kaldı çok zedelendi iz mi kaldı yoksa başka bişey mi var acaba diyoruö geçmeyen morluk hastalık belirtisi derler ya o yüzden bende gitmeyi düşünüyorum ama hangi poliklinik bakıyor bilmiyorum

Benimde öyle iz gibi kaldı çok zedelendi iz mi kaldı yoksa başka bişey mi var acaba diyoruö geçmeyen morluk hastalık belirtisi derler ya o yüzden bende gitmeyi düşünüyorum ama hangi poliklinik bakıyor bilmiyorum
o geçmeyen morluk sebepsiz oluşan ve cabuk iyileşmeyen morluk.
Benim normalde hemen iyileşir . bu baya ağır darba sonucu oluştu ama yine de görünmek lazım tabii.
Sizin de benm gibi uzun zaman olmuş. Geçtiğimiz aya kadar dokununca yeri ağrıyordu benim. Şimdi ağrı geçti ama iz var hala.

Back