Geçmeyen mide bulantısı

Canım merhaba. 13. Haftalık olduk bizde bana da 12. Hafta geçer dediler ama her sabah ve her öğünden sonra hala mide bulantısı yaşıyorum. Doktor 16. Haftaya kadar da sürebilir dedi..

Bende ayni.Esime uzak dur diyorum.Yalniz esime degil herkese.Kapattim kendimi odaya.Cikmiyorum.Burdan ayva ise yariyor diye okudum.Esim gidip aldi azaltiyor sanki.Su icemedigim icin fanta iciyorum.Pogaca yiyorum

Ayva yemegi dene.Ben dun yedim azaltdi sanki.Cekirdekde ise yariyor tuzlu olan
Canım merhaba. 13. Haftalık olduk bizde bana da 12. Hafta geçer dediler ama her sabah ve her öğünden sonra hala mide bulantısı yaşıyorum. Doktor 16. Haftaya kadar da sürebilir dedi..

Bende ayni.Esime uzak dur diyorum.Yalniz esime degil herkese.Kapattim kendimi odaya.Cikmiyorum.Burdan ayva ise yariyor diye okudum.Esim gidip aldi azaltiyor sanki.Su icemedigim icin fanta iciyorum.Pogaca yiyorum
Fanta su yerine geçmez ayrıca çok zararlı
Onun yerine katkısız soğuk pres portakal suyu alıp maden suyuna katarak içebilirsiniz hem tadı fantaya benziyor hem de daha sağlıklı maden suyunun minerallerini de almış olursunuz
Exotic markasının var katkısız doğal portakal suları Migros’larda falan satılıyor

Fantanin zararli oldugunu bilmiyordum.Icmem artik.Katkisiz olanlardan alirim artik.Ben yurt disindayim.Burda migros yok malasef.Tesekkurler bilgi icin❤

Ben 6 haftalık hamileyim bende de başladı. Aynı sizin gibi. Hiç bir şey yiyemiyorum. Midemin büzüştüğünü hissediyorum artık. Sizde de öyle oldu mu ? Yemek yeme işini nasıl yaptınız ?

Ben 6 haftalık hamileyim bende de başladı. Aynı sizin gibi. Hiç bir şey yiyemiyorum. Midemin büzüştüğünü hissediyorum artık. Sizde de öyle oldu mu ? Yemek yeme işini nasıl yaptınız ?
Oluyordu evet
Yemedim cidden o ilk dönem yemek namına hiçbir şey yemedim normal sulu yemek gibi yani
Salatalık ayva kraker yağsız kuru tost içebilirsem biraz portakal suyu
Arada biraz daha iyi olsam en fazla tarhana çorbası
Bunlarla geçirdim ilk üç ayı başka bir şey yiyemedim maalesef ilaç kullanmasam bunları da yiyemezdim
Yedinci haftada prilam kullanmaya başladım onun sayesinde normal yemek yiyemesem de bu tarz mideyi yormayacak atıştırmalıkları midemde tutabiliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…