Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardı tabii olmaz olur mu kocamdan bile tiksinmiştim yanıma yanaşsın istemiyordum bütün dünya tertemiz evim bile leş gibi kokuyordu sanki buzdolabını açamıyordum
O da geçti gitti çok şükür bulantıdan sonra o da yavaş yavaş azalıp bitiyor
Canım merhaba. 13. Haftalık olduk bizde bana da 12. Hafta geçer dediler ama her sabah ve her öğünden sonra hala mide bulantısı yaşıyorum. Doktor 16. Haftaya kadar da sürebilir dedi..
Fanta su yerine geçmez ayrıca çok zararlıBende ayni.Esime uzak dur diyorum.Yalniz esime degil herkese.Kapattim kendimi odaya.Cikmiyorum.Burdan ayva ise yariyor diye okudum.Esim gidip aldi azaltiyor sanki.Su icemedigim icin fanta iciyorum.Pogaca yiyorum
Fantanin zararli oldugunu bilmiyordum.Icmem artik.Katkisiz olanlardan alirim artik.Ben yurt disindayim.Burda migros yok malasef.Tesekkurler bilgi icin❤Fanta su yerine geçmez ayrıca çok zararlı
Onun yerine katkısız soğuk pres portakal suyu alıp maden suyuna katarak içebilirsiniz hem tadı fantaya benziyor hem de daha sağlıklı maden suyunun minerallerini de almış olursunuz
Exotic markasının var katkısız doğal portakal suları Migros’larda falan satılıyor
Ve adetimin üzerinden 2 gün geçti adet olmadım prodüktör marka test yaptım erken gebelik testi çok az silik ikinci çizgi çıktıMerhaba arkadaşlar en son ilişki üzerinden 12 gün geçti
Bu ne demek oluyorVe adetimin üzerinden 2 gün geçti adet olmadım prodüktör marka test yaptım erken gebelik testi çok az silik ikinci çizgi çıktı
Hemen çıktıysa testi yarinda da yapin isiniz netlessin testler bazen bozuk çıkabilir.Bu ne demek oluyor
Garanti olsun diyorsan kan verinBu ne demek oluyor
Garanti olsun diyorsan kan verin
İlk 5 dk içinde çıkacak sonuç. :)) nasi sabrettin sen testini yenile bekle unutmaBilemedim ki ben damlattım hiç bakmadım ne de olsa tek çizgi dedim sonra biraz geçti bakayım dedim vaktim silik çizgi vat
Kuzum o kadar ki negatif görüyorum ki hiç takmadım normalde de öyle yaparım ama hiç çizgi çıkmazİlk 5 dk içinde çıkacak sonuç. :)) nasi sabrettin sen testini yenile bekle unutma
Anlıyorum seni cift görselde tereddüt edersinKuzum o kadar ki negatif görüyorum ki hiç takmadım normalde de öyle yaparım ama hiç çizgi çıkmaz
Evet öyle sadece beni şüphienediren tel şey 2 gündür eşimden midem bulanıyor hiç böyle olmadı kokusu çok ağır geliyor banaAnlıyorum seni cift görselde tereddüt edersin
Hadi ins yenile testini . Baska belirtin var miEvet öyle sadece beni şüphienediren tel şey 2 gündür eşimden midem bulanıyor hiç böyle olmadı kokusu çok ağır geliyor bana
Adet olcam gibi ağrim var ama bu son bir haftadır var anlamadım kiHadi ins yenile testini . Baska belirtin var mi
Acaba ilk idrar olsaydı çizgi nasıl çıkardı diyetten dolayı günde 3 lt su tüketimi yapıyorum ve bugün çok su içtimAdet olcam gibi ağrim var ama bu son bir haftadır var anlamadım ki
Ben 6 haftalık hamileyim bende de başladı. Aynı sizin gibi. Hiç bir şey yiyemiyorum. Midemin büzüştüğünü hissediyorum artık. Sizde de öyle oldu mu ? Yemek yeme işini nasıl yaptınız ?18 haftalık benim şu an
15. Haftadan itibaren azaldı
Hiç geçmeyecek sanıyordum ben de ama geçiyor en azından baya hafifliyor ben yataktan bile kalkamıyordum o kadar kötüydüm düşünün çok şükür yavaş yavaş normal hayatıma döndüm
Sabredin biraz daha geçecek emin olun
Oluyordu evetBen 6 haftalık hamileyim bende de başladı. Aynı sizin gibi. Hiç bir şey yiyemiyorum. Midemin büzüştüğünü hissediyorum artık. Sizde de öyle oldu mu ? Yemek yeme işini nasıl yaptınız ?