Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnBide herkes 12. Haftadan sonra geçecek diyor ama benimde geçmeyecek sanırım hamile olduğumun mutluluğunu bile yaşayamıyorum bu nasıl bir bulantidir uyuyamıyorum bile Allah yardımcınız olsun
Birebir aynıyızBende öyle evden çıkmak istemiyorum hastaneye bile zorla gidiyorum dışarıdaki kokular daha çok tetikliyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum düşündükçe kötü oluyorum
Evet canım oldu oğlum olacak inşallahSağlıklı olsun bebislerimiz de artık çekeceğiz cinsiyeti belli oldu mu senin
Kesinlikle o belirtilere hiç bakmıyorHayırlı olsun kız bebeklerde daha çok bulantı oluyor dediler ondan sordum demek ki o bilgi de yanlış
Merhaba bulantiniz gectimi?Birebir aynıyız
Doktora bile sürüne sürüne zorla gidiyorum
Ne ev işi ne yemek ne sosyal hayat hiçbir şey kalmadı iki aydır yatak odasından yatağımdan çıkamadım
Bir ara bütün evden tiksinmiştim bakamıyordum bile o biraz geçti neyse ki sadece hala mutfağın önünden geçemiyorum lavaboya giderken kapısının kapalı olması lazım mutfağı görmek beni mahvediyor
Geçer inşallah duadan başka yapacak bir şey yok
Tamamen geçti diyemem ama çok hafifledi arada vursa da artık yememi içmemi günlük hayatımı etkilemiyor ilk zamanlardaki gibi asla değil yemeğimi normal şekilde yiyip suyumu içebiliyorum ilacı hala bırakmadım ama ikiden bire düşürdüm bir iki haftaya onu da tamamen bırakmayı düşünüyorumMerhaba bulantiniz gectimi?
InsAllah bendede gecer.Bende yemek yiyemiyorum.Su bile icemiyorum.Siz kac hafda oldunuz suan?Tamamen geçti diyemem ama çok hafifledi arada vursa da artık yememi içmemi günlük hayatımı etkilemiyor ilk zamanlardaki gibi asla değil yemeğimi normal şekilde yiyip suyumu içebiliyorum ilacı hala bırakmadım ama ikiden bire düşürdüm bir iki haftaya onu da tamamen bırakmayı düşünüyorum
18 haftalık benim şu anInsAllah bendede gecer.Bende yemek yiyemiyorum.Su bile icemiyorum.Siz kac hafda oldunuz suan?
Amin.InsAllah bendede gecer.8 haftalik bende18 haftalık benim şu an
15. Haftadan itibaren azaldı
Hiç geçmeyecek sanıyordum ben de ama geçiyor en azından baya hafifliyor ben yataktan bile kalkamıyordum o kadar kötüydüm düşünün çok şükür yavaş yavaş normal hayatıma döndüm
Sabredin biraz daha geçecek emin olun
Benim de tam o haftalarda iyice artmıştı en kötü zamanlar onlardı ilaç bile fayda etmiyordu ama kusma sayımı azaltıyor diye içiyordum yine ilk trimester bitince rahatladımAmin.InsAllah bendede gecer.8 haftalik bende
Benim de tam o haftalarda iyice artmıştı en kötü zamanlar onlardı ilaç bile fayda etmiyordu ama kusma sayımı azaltıyor diye içiyordum yine ilk trimester bitince rahatladım
Bedeniniz bebeğe alışmaya, hormonlara adapte olmaya çalışıyor bebek de yerleşmeye çalışıyor en zor süreçler ilk üç aylık dönem sabretmekten başka çaresi yok
Ben suyu içine limon dilimi ve çubuk tarçın atarak içebiliyordum yine çok içemiyordum ama hiç içememekten iyidir su içmeyi bir de öyle deneyin
Bulantınız çoğalınca bastarıcak şeylere yönelin tuzlu soğuk salatalık ve naneli falım bana iyi geliyordu
Vardı tabii olmaz olur mu kocamdan bile tiksinmiştim yanıma yanaşsın istemiyordum bütün dünya tertemiz evim bile leş gibi kokuyordu sanki buzdolabını açamıyordumZencefil sekeri denedim 2 gun sakinlestirdi ama fayda etmedi.Cayini icdim olmadi.Sabr ediyorum bir gun gecer diye.Uzanmakda goruyorum careyi.Sadece uzaniyorum o biraz dindiriyor bulantiyi.Eksi elma denedim biraz dindirdi.Kusma yok ama asiri mide bulantisi var.Yani kes kussamda rahatlasam diyorum.Olmuyor.Annemdeyim sagolsun yemek falan yapiyor tabi yiyemiyorum.Ilik sut icdim az once.Bekliyorum insAllah cabuk gecer❤Koku hasassiyetiniz azaldimi?yoksa hic yokmuydu