• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen mide bulantısı

shnbsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
7
2
1
28
Kizlar merhaba 9 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri geçmeyen mide bulantısı var prilam zofer hap denedik olmadı serum taktırdık ama yine de geçmedi ne yapacağım bilmiyorum yiyemiyorum şu bile içemiyorum başına gelen var mı onerebileceginiz şeyler

13+5 oldum hala çekiyorum maalesef
Bir ara sanki gidiyor gibi oluyor sonra bakıyorum hala orada
Az önce yine oturup ağladım geçmeyecek heralde asla diye bende de beşinci haftada başladı 😢
14 ya da 16 da geçer sabret diyorlar sabrediyorum elden bir şey gelmiyor her şeyi denedim ben de yok çubuk kraker yok şu yok bu
bulanıyorsa bulanıyor ne yapsam faydasız maalesef
Suyu da yudum yudum ancak içebiliyorum içine limon dilimi çubuk tarçın falan attım ancak öyle sade suyu yudum yudum bile içemiyorum

Bide herkes 12. Haftadan sonra geçecek diyor ama benimde geçmeyecek sanırım hamile olduğumun mutluluğunu bile yaşayamıyorum bu nasıl bir bulantidir uyuyamıyorum bile Allah yardımcınız olsun

Bide herkes 12. Haftadan sonra geçecek diyor ama benimde geçmeyecek sanırım hamile olduğumun mutluluğunu bile yaşayamıyorum bu nasıl bir bulantidir uyuyamıyorum bile Allah yardımcınız olsun
Aminn😢🙏🏻
Bana da öyle diyorlardı ama 13 bitecek neredeyse değişen bir şey olmadı maalesef şimdi de 14 ü bekle 16 yı bekle diyorlar 😢 16. Haftada da geçmezse ben umudu keseceğim artık
İnşallah sizinki geçer
Ben de aşırı halsizlik de var tam iki aydır yatak döşek yatıyorum aynı şekilde hamile olduğumu anlayamadım hiç hastaymışım da iyileşemiyorum gibi hissediyorum daha çok

Bende öyle evden çıkmak istemiyorum hastaneye bile zorla gidiyorum dışarıdaki kokular daha çok tetikliyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum düşündükçe kötü oluyorum 😥

Bende öyle evden çıkmak istemiyorum hastaneye bile zorla gidiyorum dışarıdaki kokular daha çok tetikliyor yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum düşündükçe kötü oluyorum 😥
Birebir aynıyız 🥲
Doktora bile sürüne sürüne zorla gidiyorum
Ne ev işi ne yemek ne sosyal hayat hiçbir şey kalmadı iki aydır yatak odasından yatağımdan çıkamadım
Bir ara bütün evden tiksinmiştim bakamıyordum bile o biraz geçti neyse ki sadece hala mutfağın önünden geçemiyorum lavaboya giderken kapısının kapalı olması lazım mutfağı görmek beni mahvediyor
Geçer inşallah duadan başka yapacak bir şey yok ☹️

Hayırlı olsun ☺️ kız bebeklerde daha çok bulantı oluyor dediler ondan sordum demek ki o bilgi de yanlış 😂

Hayırlı olsun ☺️ kız bebeklerde daha çok bulantı oluyor dediler ondan sordum demek ki o bilgi de yanlış 😂
Kesinlikle o belirtilere hiç bakmıyor
Ramzi teorisi falan bile tutmadı bende her şey kız gösteriyordu 😀 hiçbirinin geçerliliği yok

Birebir aynıyız 🥲
Doktora bile sürüne sürüne zorla gidiyorum
Ne ev işi ne yemek ne sosyal hayat hiçbir şey kalmadı iki aydır yatak odasından yatağımdan çıkamadım
Bir ara bütün evden tiksinmiştim bakamıyordum bile o biraz geçti neyse ki sadece hala mutfağın önünden geçemiyorum lavaboya giderken kapısının kapalı olması lazım mutfağı görmek beni mahvediyor
Geçer inşallah duadan başka yapacak bir şey yok ☹️
Merhaba bulantiniz gectimi?

Merhaba bulantiniz gectimi?
Tamamen geçti diyemem ama çok hafifledi arada vursa da artık yememi içmemi günlük hayatımı etkilemiyor ilk zamanlardaki gibi asla değil yemeğimi normal şekilde yiyip suyumu içebiliyorum ilacı hala bırakmadım ama ikiden bire düşürdüm bir iki haftaya onu da tamamen bırakmayı düşünüyorum

Tamamen geçti diyemem ama çok hafifledi arada vursa da artık yememi içmemi günlük hayatımı etkilemiyor ilk zamanlardaki gibi asla değil yemeğimi normal şekilde yiyip suyumu içebiliyorum ilacı hala bırakmadım ama ikiden bire düşürdüm bir iki haftaya onu da tamamen bırakmayı düşünüyorum
InsAllah bendede gecer.Bende yemek yiyemiyorum.Su bile icemiyorum.Siz kac hafda oldunuz suan?

InsAllah bendede gecer.Bende yemek yiyemiyorum.Su bile icemiyorum.Siz kac hafda oldunuz suan?
18 haftalık benim şu an
15. Haftadan itibaren azaldı
Hiç geçmeyecek sanıyordum ben de ama geçiyor en azından baya hafifliyor ben yataktan bile kalkamıyordum o kadar kötüydüm düşünün çok şükür yavaş yavaş normal hayatıma döndüm
Sabredin biraz daha geçecek emin olun

18 haftalık benim şu an
15. Haftadan itibaren azaldı
Hiç geçmeyecek sanıyordum ben de ama geçiyor en azından baya hafifliyor ben yataktan bile kalkamıyordum o kadar kötüydüm düşünün çok şükür yavaş yavaş normal hayatıma döndüm
Sabredin biraz daha geçecek emin olun
Amin.InsAllah bendede gecer.8 haftalik bende

Amin.InsAllah bendede gecer.8 haftalik bende
Benim de tam o haftalarda iyice artmıştı en kötü zamanlar onlardı ilaç bile fayda etmiyordu ama kusma sayımı azaltıyor diye içiyordum yine ilk trimester bitince rahatladım
Bedeniniz bebeğe alışmaya, hormonlara adapte olmaya çalışıyor bebek de yerleşmeye çalışıyor en zor süreçler ilk üç aylık dönem sabretmekten başka çaresi yok
Ben suyu içine limon dilimi ve çubuk tarçın atarak içebiliyordum yine çok içemiyordum ama hiç içememekten iyidir su içmeyi bir de öyle deneyin
Bulantınız çoğalınca bastarıcak şeylere yönelin tuzlu soğuk salatalık ve naneli falım bana iyi geliyordu

Zencefil sekeri denedim 2 gun sakinlestirdi ama fayda etmedi.Cayini icdim olmadi.Sabr ediyorum bir gun gecer diye.Uzanmakda goruyorum careyi.Sadece uzaniyorum o biraz dindiriyor bulantiyi.Eksi elma denedim biraz dindirdi.Kusma yok ama asiri mide bulantisi var.Yani kes kussamda rahatlasam diyorum.Olmuyor.Annemdeyim sagolsun yemek falan yapiyor tabi yiyemiyorum.Ilik sut icdim az once.Bekliyorum insAllah cabuk gecer❤Koku hasassiyetiniz azaldimi?yoksa hic yokmuydu

Suya limon atip icerim tabi.Ama fazla yapamam.Tansiyon dusuklugum var birde kan faizi dusuk diye ilac yazdi doktor.Yani fazla eksi yiyemiyorum
Benim de tam o haftalarda iyice artmıştı en kötü zamanlar onlardı ilaç bile fayda etmiyordu ama kusma sayımı azaltıyor diye içiyordum yine ilk trimester bitince rahatladım
Bedeniniz bebeğe alışmaya, hormonlara adapte olmaya çalışıyor bebek de yerleşmeye çalışıyor en zor süreçler ilk üç aylık dönem sabretmekten başka çaresi yok
Ben suyu içine limon dilimi ve çubuk tarçın atarak içebiliyordum yine çok içemiyordum ama hiç içememekten iyidir su içmeyi bir de öyle deneyin
Bulantınız çoğalınca bastarıcak şeylere yönelin tuzlu soğuk salatalık ve naneli falım bana iyi geliyordu

Zencefil sekeri denedim 2 gun sakinlestirdi ama fayda etmedi.Cayini icdim olmadi.Sabr ediyorum bir gun gecer diye.Uzanmakda goruyorum careyi.Sadece uzaniyorum o biraz dindiriyor bulantiyi.Eksi elma denedim biraz dindirdi.Kusma yok ama asiri mide bulantisi var.Yani kes kussamda rahatlasam diyorum.Olmuyor.Annemdeyim sagolsun yemek falan yapiyor tabi yiyemiyorum.Ilik sut icdim az once.Bekliyorum insAllah cabuk gecer❤Koku hasassiyetiniz azaldimi?yoksa hic yokmuydu
Vardı tabii olmaz olur mu 😬 kocamdan bile tiksinmiştim yanıma yanaşsın istemiyordum bütün dünya tertemiz evim bile leş gibi kokuyordu sanki buzdolabını açamıyordum
O da geçti gitti çok şükür 🙏🏻 bulantıdan sonra o da yavaş yavaş azalıp bitiyor

Back