Gecmeyen mide bulantisi (fikirlere ihtiyacim var)

Ben sabahları uyandıktan sonra birkaç saat yemek yemez daha sonra yemek yerdim hatta çalıştığım dönemlerde işe aç gidip molada yemek yemişliğim var. Ama yaklaşık altı aydır sabah uyanır uyanmaz midem acayip bulanıyor o bulantı hissini bastırmak için hemen yemek yemem gerekiyor. Bu durumun normal olmadığını söylediler. Şehir değişimi yaptığım zamanlarda ise durumum daha beter oluyor yemek yemek kabus oluyor devamlı bir mide bulantısı...
Ben de dahiliyeye gittim doktor bir teşhis koymadı ancak reflü ve gastrit için ilaçlar verildi onları kullandığım zaman çok rahatladım. Şuan ameliyat sırası bekliyorum her şeyim bitip ayağa kalkar kalkmaz bulantıyla ilgili doktora gidip gerekirse mideme hortumla bakmalarını isteyeceğim. Bu işlemden çok korkarım yıllar önce annemin midesine bakılacaktı çok kötü oldu baktıramadı ama sağlık için mecburum. Siz de sorununuz çözülmezse midenize detaylı bir şekilde baktırın.

Sizede cok gecmis olsun. Gercekten insan ne yapacagini bilmiyor hekimlerde bir sey demeyince. Tabi gecmeyince daha detayli baktirmak gerekiyor. Umarim sizde daha iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…