Gecmeyen mide bulantisi (fikirlere ihtiyacim var)

TheIntrovert

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
335
398
Merhaba hanimlar,

beni neredeyse 3 haftadar mide bulantisi birakmiyor. Baska herhangi bir seyim yok. Birden midem bulanmaya basladi bir sabah kahvaltisindan sonra, o günden beri gecmiyor. Ilk basta kahve ve agri kesici midemi bozdu diye düsündüm. Sonra ne denersem deneyim, gecmedi bende belki hormonel bir seydir diye doktora göründüm. Kan aldi, ultrason yapti, degerlerimde bir sey cikmadi. Sadece demirim biraz düsük (hep oluyor bende). Normaldi her sey. Ara ara düzeliyor gibiydim. Bugün tekrar cok bulanmaya basladi. Ne oldugunu anlamiyorum ve gercekten cok rahatsizlik verici bir durum. Ne yedigim ictigimde fark etmiyor (tabi yinede dikkat ediyorum).

Sizlerin arasindada böyle bir sey ceken oldu mu? Ne yapacagimi sasirdim artik.

Simdiden tesekkürler hepinize.

Psikolojik olabilir bir sıkıntınız vs var mı çok zorlayan
Aslinda suan gayet iyiyim psikolojik acidan. Gecen sene cok zordu. Bir cok üzüntülerim oldu ama o zamandan beri kendimi düzeltim. Beslenmemi falan degisitirdim. Daha saglikli yön verdim hayatima. Birden niye beni tuttu bu, bende anlayamadim.

Olmazmi bi senedir belli aralıklarla bulantı yaşıyorum endoskopi oldum helikobakteri gastirit çıktı çok çektim halada ara ara da devam ediyor
Aynı ben. İlaçlardan sonra bir süre düzeldi ama hala oluyor. Arada lansor içiyorum. Geçen hafta çörekotu yağı içmeye başladım. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığını tam doldurmadan içiyorum. İyi geldi. Deneyin isterseniz.

Olmazmi bi senedir belli aralıklarla bulantı yaşıyorum endoskopi oldum helikobakteri gastirit çıktı çok çektim halada ara ara da devam ediyor
Cok gecmis olsun. Bende anlamadim birden olunca. Gastrit oldugunu bende düsünüyorum ama bu derece mide bulantisi ilk defa oldu. Endoskopi olmak istemiyorum acikcasi (suan en azindan). Sizede saglik diliyorum. Insallah hepimiz hemen iyilesiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…