- Konu Sahibi cilekliprenses
-
Bende hamileyim doktor kntrlümde sürekli tuvalete çıktığımı söyledim oda her hafta 1 lt suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koyup genital bölgeyi temizle hatta içinede enjekte et bunu her hafta yaparsan hayatın boyunca mantar olmazsın dedi..
Nasıl enjekte edicem akar o dedim banyodan çıkmadan enjekte et evet akar ama temizler dedi..
Bilemiyorum mantarada iyi gelirmi yoksa sadece mantardan korumak içinmi ama doktora danışarak bunu uygulayabilirsiniz..
Ben daha denemedim..
mantar vajinanın nemli kalmasından,sentetik kumaşlı iç çamaşırlarından,doğrum kontrol hapları kullanımından,antibiyotik ve hamileleikten olabiliyo
o yüzden geçene kadar pamuklu çamaşır giy,çamaşırlarını ütülemeden giyme,kimseyle paylaşma iç çamaşırlaarını,sabunla yıkama,ıslak kalmasın çamaşırın gün içinde değiştir sürekli bi de mantar kremlerinden dış dudaklara uygulaman geçirir...
ps:tecrübeye sahibtir...
Ah canım ben 2 sene çektim o mantarı 2.5 senelik evliyim gezmediğim doktor kalmadı ,yeniliyor , en son izmirde bir doktordan sonra yenilemedi.Ancak dikkatli ol adetten hemen sonraki dönemde ph değerin düşer ve kuruluk olur o dönemde ilişkiye girince takip et sonrasındamı tekrarlıyor. Öylei se kayganlaştırıcı muhakkak kullanılmalı mantar çabuk yayılabilir. Ayrıca kesinlikle çok yıkamayın duru su üstten önden arkaya yeter banyoda bile yıkamıcaksınız. (çok temizleyince yararlı bakteriler ölüyor ve zararlı bakterilerle savaşamıyor mantara yol açıyor ,doğalına bırakın bakteriler tekrar üresin. Bu arada pamuklu iç çamaşırı ve ped kullanın ) Ben 2 sene sonra bu şekilde şifa buldum doktorum çok iyi bir hastanede profesör ve tüm tavsiyelerini sizle paylaştım umarım işe yarar...
mantar vajinanın nemli kalmasından,sentetik kumaşlı iç çamaşırlarından,doğrum kontrol hapları kullanımından,antibiyotik ve hamileleikten olabiliyo
o yüzden geçene kadar pamuklu çamaşır giy,çamaşırlarını ütülemeden giyme,kimseyle paylaşma iç çamaşırlaarını,sabunla yıkama,ıslak kalmasın çamaşırın gün içinde değiştir sürekli bi de mantar kremlerinden dış dudaklara uygulaman geçirir...
ps:tecrübeye sahibtir...
Günlük pedde kullanmak zararlı ,sürekli iç çamaşırı değişmek daha sağlıklıdır..
Bende hamileyim doktor kntrlümde sürekli tuvalete çıktığımı söyledim oda her hafta 1 lt suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koyup genital bölgeyi temizle hatta içinede enjekte et bunu her hafta yaparsan hayatın boyunca mantar olmazsın dedi..
Nasıl enjekte edicem akar o dedim banyodan çıkmadan enjekte et evet akar ama temizler dedi..
Bilemiyorum mantarada iyi gelirmi yoksa sadece mantardan korumak içinmi ama doktora danışarak bunu uygulayabilirsiniz..
Ben daha denemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?