Merhaba, doğum sonrası 6.ayda çene eklemimde disk kayması sonrası mr sonuçlarını göstermeden dönerken birden sol bacağımda kontrol kaybı başladı o anda önemsemedim ertesi gün daha da arttı. Mr sonuçlarını göstermeye gittiğimde aşırı stresliydim ve çok üzülmüştüm bunların öncesinde çok stresli ağır şeyler yaşamıştım. 2 yıl önce enjeksiyona bağlı sol kalçamda ağrı oluyordu ben de üstüne yattım kesin ondan oldu diye düşündüm ve birden siyatik ağrısı başladı sol bacakta sonra sağ bacağa geçti. İki bacağımı da kontrol edemiyordum düzgün. Acile gittim bel fıtığı olabilir dendi mr randevusu verildi birden belim ağrımaya başladı mr temiz gelince bel ağrım geçiverdi. Beni ileri tetkike gönderdiler ama gitmedim. Kendim doktor olduğum için beyin mr ı ve kan tetkiklerine baktırdım temiz geldi. Bu kontrol kaybı kasılmaya dönüştü bacaklarımdaki kaslar kontrolsüz kasılıyor ve yürürken beni rahatsız ediyor, tüm tendonlarımdan ses geliyor ve hissediyorum. Emzirdiğim için ilaç başlamamakta direndim ama lustral 25 başladım artık 3 haftadır ve psikoterapi alıyorum. Bu süreç 2.5 aya yaklaşmaya başladı ve kaslarım zarar görecek diye korkuyorum esneme hareketleri yapmaya başladım. Benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?