- 3 Nisan 2023
- 2.261
- 4.542
- 53
- 25
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Of bnde var o şuan cuma kan idrar verdim bakalım ne diyecekler durmadan tuvaletteyim su gibi akıntı geliyor iç çamaşırını aşıyor bacaklarım hep ıslak yapışık delirme seviyesindeyim .Evlendim evleneli bu sey gecmiyor. Artik sinirlerim bozuldu. Kutu kutu antibiyotik bitirdim. Ustelik hamileyim. Artik daha ne kullanacagimi bilmiyorum. Oturup aglicam hirsimdan. Bu lanet neden gecmiyo ? Ben evliligim boyunca cekecek miyim bu belayi ?
canım gebelikte enfeksiyon normal bir şeymiş benim de başından beri var her gittiğimde tahlil yapılıyo kültürde üreme yoksa sorun yok. ilaç dışında günde 2 kez çamaşırını değiştir, limonlu su iç, iç çamaşırlarını yüksek ısıda ve ayrı olarak yıkayıp ütüle bir de en az 2 günde bir duş al. bunlar eğer yanma vs. şikayetlerin varsa onları geçirir.Bebeğe geçer diye cok korkuyorum. Su gibi iltihap geliyor. İnanin sinirlerim bozuldu. Evet iliski etkiliyor. Ama olmadan da olmuyo nasil bi cozum bulacagimi bilmiyorum. Esli tedavi mantikli geldi.
Hamileyken kullanilabiliyor o antibiyotik şaseler Ama tam tanı cok onemliBoool su. Tuvalet mutlaka temiz olmalı. Temizse daha temiz olmalı mumkunse kimse ile kullanmayın. Bir de toz antibiyotikler var cok iyiler hamileyken kullanılır mı bilmiyorum, bir de dısarsa tuvalete girmeyin girerseniz de klozete oturmadan yukarıdan yapın
bu zamana kadar hiçbir doktor eşli tedavi önermedi mi yaniBebeğe geçer diye cok korkuyorum. Su gibi iltihap geliyor. İnanin sinirlerim bozuldu. Evet iliski etkiliyor. Ama olmadan da olmuyo nasil bi cozum bulacagimi bilmiyorum. Esli tedavi mantikli geldi.
Eşli tedavi uygulayin muhakkakKasinti var. Sulaniyo da. mantarmis galiba arastirdim da... İltihap degilmis bu
İltihap geliyor. Su gibi. Kasinti oluyor. İdrarimda
Ayyyy acaba mantar miyim gercekten ?Ona ne iyi gelir ki hic olmadim daha once
Eğer hamile olmasaydınız 21 gün maydanoz suyu denemenizi tavsiye ederdim bebeklikten gelen bir sorun bende bu kür sayesinde rahatlıyorumEvlendim evleneli bu sey gecmiyor. Artik sinirlerim bozuldu. Kutu kutu antibiyotik bitirdim. Ustelik hamileyim. Artik daha ne kullanacagimi bilmiyorum. Oturup aglicam hirsimdan. Bu lanet neden gecmiyo ? Ben evliligim boyunca cekecek miyim bu belayi ?
Mantar için sadece doktor size çare verirİltihap geliyor. Su gibi. Kasinti oluyor. İdrarimda
Ayyyy acaba mantar miyim gercekten ?Ona ne iyi gelir ki hic olmadim daha once
Merhaba, ben bisey soracağım.Benim kendimi bildim bileli akintim sarı hatta adetten sonra sarıya dönüyor.Ben bunu normalim kabul ettim.Cunku idrarimda yanma olmuyor,ara sıra kasintim oluyor oda jiletle almama bağlıyorum.Cnku idrar torbamin orası kaşınıyor.Yani benim idrar yolu enfeksiyonum yok o zamn.Ara sıra tahlil yaptırıyordum ama az çıkıyordu enfeksiyon.Bilemedim simdiHamileyken kullanilabiliyor o antibiyotik şaseler Ama tam tanı cok onemli
- idrar yaparken yanma idrarda kan vs varsa idrar yolları enfeksiyonu. Antibiyotik ve antiseptikler cok iyi sonuc veriyor
- sarı, yeşil veya bol miktarda yogurt gibi akıntı mevcutsa bu yuksek ihtimal vajinal enfeksiyon. Antibiyotikler bosa kürek cekme oluyor. Vajinal fitille geciyor. Konu sahibinin evlendikten sonra basladi dedigine gore, ilk cinsel ilişkide genelde yasanan sistit ile başlamış olabilir bu enfeksiyon sureci. Muhtemelen vajinal enfeksiyon var
- beyaz akinti ile birlikte ölümüne bir kaşıntı hissi varsa vajinal mantar. Bunun da tek çaresi 1/10 sulandirilmis elma sirkesi ile taharetlenmek. Ben bebek temizleme pamuklariyla kullaniyordum. Cok guzel bir temizlik hissi oluyor tavsiye ederim.
Hepsi defalarca basima geldigi icin ayrımını ve carelerini cok net öğrendim
idrarda yanma olmaması enfeksiyon olmadığı anlamına gelmiyor benim hiçbir şikayetim yoktu hamile olduğum için doktor tahlil istedi ve enfeksiyon çıktı. kaşıntı içerden ya da gıdıklanma gibi de oluyo bazen. idrar kültürü yaptırın eğer üreme varsa tedavi olmanız lazım.Merhaba, ben bisey soracağım.Benim kendimi bildim bileli akintim sarı hatta adetten sonra sarıya dönüyor.Ben bunu normalim kabul ettim.Cunku idrarimda yanma olmuyor,ara sıra kasintim oluyor oda jiletle almama bağlıyorum.Cnku idrar torbamin orası kaşınıyor.Yani benim idrar yolu enfeksiyonum yok o zamn.Ara sıra tahlil yaptırıyordum ama az çıkıyordu enfeksiyon.Bilemedim simdi
Mantar kasintisi ile jiletten kaynakli kaşıntı farkinu anlarsiniz aslinda. Tedbiren yine de sirkeli suyla temizlenmeyi deneyin isterseniz. Hicbir rahatsizlik olmasa bile yapilabilecek bir sey, cok iyi hissettiriyorMerhaba, ben bisey soracağım.Benim kendimi bildim bileli akintim sarı hatta adetten sonra sarıya dönüyor.Ben bunu normalim kabul ettim.Cunku idrarimda yanma olmuyor,ara sıra kasintim oluyor oda jiletle almama bağlıyorum.Cnku idrar torbamin orası kaşınıyor.Yani benim idrar yolu enfeksiyonum yok o zamn.Ara sıra tahlil yaptırıyordum ama az çıkıyordu enfeksiyon.Bilemedim simdi
Anladım öyle yapayım o zamnidrarda yanma olmaması enfeksiyon olmadığı anlamına gelmiyor benim hiçbir şikayetim yoktu hamile olduğum için doktor tahlil istedi ve enfeksiyon çıktı. kaşıntı içerden ya da gıdıklanma gibi de oluyo bazen. idrar kültürü yaptırın eğer üreme varsa tedavi olmanız lazım.
TesekkurlerMantar kasintisi ile jiletten kaynakli kaşıntı farkinu anlarsiniz aslinda. Tedbiren yine de sirkeli suyla temizlenmeyi deneyin isterseniz. Hicbir rahatsizlik olmasa bile yapilabilecek bir sey, cok iyi hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?