- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Ne şikayetleriniz var acabaEvlendim evleneli bu sey gecmiyor. Artik sinirlerim bozuldu. Kutu kutu antibiyotik bitirdim. Ustelik hamileyim. Artik daha ne kullanacagimi bilmiyorum. Oturup aglicam hirsimdan. Bu lanet neden gecmiyo ? Ben evliligim boyunca cekecek miyim bu belayi ?
Bebeğe geçer diye cok korkuyorum. Su gibi iltihap geliyor. İnanin sinirlerim bozuldu. Evet iliski etkiliyor. Ama olmadan da olmuyo nasil bi cozum bulacagimi bilmiyorum. Esli tedavi mantikli geldi.Ne şikayetleriniz var acaba
Ben de evlendiğim ilk 6 ay çok sık geçirdim
Her ay enfeksiyon oluyordum
Minimuma indirmek için öncelikle bol su içmelisiniz.
İlişki sonrası hemen idrarınızı yapmalısınız.
Ayaklarınızı sıcak tutmalısınız.
Ve eşli tedavi uygulayın bence. Eşinizde de olabilir size bulaşan bir enfeksiyon.
Bu arada ilişki sıklığı da idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. İğrenç bi durum. Benimki artık afedersiniz kan işemeye kadar gidiyordu. Çok geçmiş olsun.
Ben de iciyorum tabi ama o kadar sık degil. Bi iceyim bakimBen bol bol su içerek geçirdim. Hala arada olur, hemen suya abanıyorum tabiri caizse. 2 saatte 1 wcye koşuyorum.
Toz antibiyotik granür şase mi ? KULLANDİM. Oturup aglicam yemin ederim. Ancak bu kadar stres olabilirim artik. Yarin dut cayi denicem insallah bakalimBoool su. Tuvalet mutlaka temiz olmalı. Temizse daha temiz olmalı mumkunse kimse ile kullanmayın. Bir de toz antibiyotikler var cok iyiler hamileyken kullanılır mı bilmiyorum, bir de dısarsa tuvalete girmeyin girerseniz de klozete oturmadan yukarıdan yapın
İdrar yolu enfeksiyonu belirtisi akıntıdan çok sık idrar çıkma ve ağrılı yanmalı idrar yapmaktır. Bunlar yok mu sizdeBebeğe geçer diye cok korkuyorum. Su gibi iltihap geliyor. İnanin sinirlerim bozuldu. Evet iliski etkiliyor. Ama olmadan da olmuyo nasil bi cozum bulacagimi bilmiyorum. Esli tedavi mantikli geldi.
Bulanik idrar, kasinti var. Sıl idrara cikma gebeligime bagli da olabilir. Bakteri varmis idrarimda doktor oyle soylediİdrar yolu enfeksiyonu belirtisi akıntıdan çok sık idrar çıkma ve ağrılı yanmalı idrar yapmaktır. Bunlar yok mu sizde
İltihap geliyor. Su gibi. Kasinti oluyor. İdrarimda bakteri varmis.Geçmiş olsun şikayetiniz nedir idrara çok mu sık çıkıyorsunuz
Bana sanki mantar enfeksiyonunuz var gibi geldi. Çünkü antibiyotik kullanımı mantar enfeksiyonu yapar. Sizinki vajinal bir durum. İdrar yoluyla alakası yok sanırım.Bulanik idrar, kasinti var. Sıl idrara cikma gebeligime bagli da olabilir. Bakteri varmis idrarimda doktor oyle soyledi
İltihap geliyor. Su gibi. Kasinti oluyor. İdrarimdaGeçmiş olsun şikayetiniz nedir idrara çok mu sık çıkıyorsunuz
Ayyyy acaba mantar miyim gercekten ?Bana sanki mantar enfeksiyonunuz var gibi geldi. Çünkü antibiyotik kullanımı mantar enfeksiyonu yapar. Sizinki vajinal bir durum. İdrar yoluyla alakası yok sanırım.
İdrar yolu enfeksiyonuysa eğer kızılcık kaynatıp içmeniz iyi olur ama gebelikten dolayı doktora sormadan birşey yapmayın bence.
Mantar enfeksiyonu ise kaşıntı ve akıntı yapar.
Özel bölgenizi asla sabun,şampuan gibi şeylerle yıkamayın. Bir numaralı enfeksiyon sebebi. Özel bölge yıkama jelleri var gratiste,watsonsta falan. Oranın pH dengesine uygun. Florasını bozmayan.
Kiz mamtarmisim galiab beeenCok cektim öyle cok cektim ki aylarca nasıl acı cektigimi bir ben bilirim hicbir ilac bana mısın demedi. Arada gelir gider ama ben su dan baska care bulamamıştım.
Bulanik idrar, kasinti var. Sıl idrara cikma gebeligime bagli da olabilir. Bakteri varmis idrarimda doktor oyle soyledi
İdrar kültürü, idrar dış deliğinden sürüntü ve vajinal akıntı incelemesi/kültürü ve üreyen mikrobun hangi antibiyotiğe duyarlı olduğunun bakılması gerekir. Bu üç kültür yapılırsa uygun antibiyotikle tedavi edilirsiniz. Kullandığınız antibiyotiklere dirençli bakteri vardır. Bu ilaçlara bağlı olarak da vajinal koruyucu normal flora ve pH değişmiş olabilir. Bu da kısır döngü oluşturur. Eşli tedavi gerekebilir. Doktora gideceğinizde en az 3 gün hiç antibiyotik kullanmayın, vajeninizi 4-6 saat temzilemeyin, başka zamanlar temizlediğinizde sudan başka bir şey kullanmayın.İltihap geliyor. Su gibi. Kasinti oluyor. İdrarimda bakteri varmis.
Mantar kaşıntı yapmaz mı? Kaşıntınız varsa mantar var o zaman. Bende kaşıntı olmazdı yanmada olmazdı.Kiz mamtarmisim galiab beeen
Kasinti var. Sulaniyo da. mantarmis galiba arastirdim da... İltihap degilmis buMantar kaşıntı yapmaz mı? Kaşıntınız varsa mantar var o zaman. Bende kaşıntı olmazdı yanmada olmazdı.
Mantar olmuşsun, ben daha 15 gün önce antibiyotik bitirdim sonra regl oldum eşimle tekrar “selamlaşınca” 2 gündür yine başladı çıldırcam gerçekten.Kasinti var. Sulaniyo da. mantarmis galiba arastirdim da... İltihap degilmis bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?