Geçmeyen göğüs ağrısı

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
26
1 haftadır göğsümün ortasında ve sol kolumda ağrı vardı. Dün de çarpıntım vardı fenalaştım. Acile gittim 135 nabız. Ekg çektiler ve kana baktılar normal dediler. Bugün çarpıntım yok ama bu seferde her iki meme de iğne batarcasına ağrı var. Vücuduma sanki iğneler batıyo ağrıyo. Niye böyle oluyorum

Panik atak olabilir mi?
Kalple ilgili de olabilir ama. Asla ihmal etmeyin. Başka doktora detaylı muayene olun. Kalpte sıkıntı olmadığına emin olsun.
Sonra pskiyatrıye gidin bence.
Teyzemde panik atak var. Aynı yazığınız gibi oluyor.

Kardiyolojiye randevu aldım zaten gidicem acil çok detaylı bakmıyo sadece kalp krizi riskine bakıp gönderiyor

Anksiyete bu kadar ağrı yapıyo mu batma tarzında
benim de meme dokumda böyle bir zaman batmalı ağrı olmuştu. doktora gitmiştim. doktor memenin ağrılı bir doku olduğunu, bunun normal olduğunu söylemişti. ha anksiyete batma hissi yapar mı. valla her şeyi yapar, adamı ölür ölür diriltir bile.

Kayinvalidem aynı şekildeydi kadıni her gece ambulans ile hastaneye kaldiriyorlardi . Panik atak deyip geri yolluyorlardi çocukları artık sıkıldık anne deneye başlamıştı aslında kalp damarları tikaliymis anlamamislar tesadüf üzeri başka birşeyden gidince anlaşıldı iyi bir kalp Dr una görünün

Kahve ve enerji içeceklerini bi süre içme bana da oluyordu hatta arada bir kalbim sanki boğazımda atıyor stresse bağlı ve koffein e bağlı bir durum dedi doktor bol su içmek te kalbe çok faydalı kafana taktığın üzüldüğün durum varsa tetikliyo olabilir

Yaşım genç diye çok önemsemiyolar doktorlar maalesef

Yok kafein tüketmiyorum ama stres bolca var

Bende yoğun anksiyete krizleri yaşıyorum 3 gündür devam ediyor önceden 40 dk falan sürerdi ama çıldıracak gibi oluyorum acilde ölüyorum beni kurtarın diye dün bağırarak gittim doktorlar başıma dikildi böyle olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…