- 2 Kasım 2020
- 126
- 80
- 27
-
- Konu Sahibi selinnazli
Merhaba çok paralar döktüm....Merhaba arkadaşlar, benim yüzümde egzama var ve hangi kremi kullansam bir türlü geçmiyor. Sürekli yüzüm kırmızı,o kızarıklık asla ama asla geçmiyor. Bildiğiniz bir çözüm var mi? Egzaması olan veya bir tanıdığının egzaması olan kişiler ne önerir?
Yani o geçirdiMerhaba çok paralar döktüm....
En son bende yarayan şu oldu
Borik asit
Sulandırılmış eczane hazırladı verdi Mart'ta aldım halen bitmedi mesela .bayağı bereketli.
Pahalı almistim
Merhaba ben biraz araştırdım borik asit. Sizin egzama neredeydi tam olarak? Benim yüzümde egzama var üç bölgede yani. Şimdi yüzüme sürsem Zarar verir mi?Merhaba çok paralar döktüm....
Borik asit
Sulandırılmış eczane hazırladı verdi Mart'ta aldım halen bitmedi mesela .bayağı bereketli.
Pahalı almistim
Gogusumdeydi tam çok korkunçtu çok kaşıntılı çok kırmızı çok aciliydiMerhaba ben biraz araştırdım borik asit. Sizin egzama neredeydi tam olarak? Benim yüzümde egzama var üç bölgede yani. Şimdi yüzüme sürsem Zarar verir mi?
Yani suan geçmiş durumdaGogusumdeydi tam çok korkunçtu çok kaşıntılı çok kırmızı çok aciliydi
Evet 6 aydır cikmiyorYani suan geçmiş durumda
Benim de şuan öyle yüzüm kıpkırmızı bir görseniz, ne yapsam da geçmiyor ümidim tükeniyorKi benim bir buçuk yıl gecmemisti hiç bı ilaçla
Benim dediğmdden yaptirsaniz bir ay sabretsenizBenim de şuan öyle yüzüm kıpkırmızı bir görseniz, ne yapsam da geçmiyor ümidim tükeniyor
O zaman ben bunu doktora bildireyimBenim dediğmdden yaptirsaniz bir ay sabretsenizbana doktorum iki ay sabret dedi
Ama bende bir ayda etkisini aşırı gösterdi
Çok dertliydim bu konuda
Bildirin tabiki borik asit .eczanede hazirlanmis bi çözelti bu .O zaman ben bunu doktora bildireyim
İnşallah geçer size çok dua ederim^-^Bildirin tabiki borik asit .eczanede hazirlanmis bi çözelti bu .
Tozlu olan değil
Yeter ki geçsin deİnşallah geçer size çok dua ederim^-^
Sizin ekzamaniz gectimiİnşallah geçer size çok dua ederim^-^
Bu karışımın içinde tam olarak neler var daha detaylı yazmanız mümkün mü benim oğlumda var yillardir denemedigim şey kalmadıMerhaba çok paralar döktüm....
Borik asit
Pahalı almistim