- 30 Aralık 2019
- 58
- 27
- 23
-
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
Damardan demir alin daha hızlı etki eder. bazı anemi türleri maalesef besinlerle düzelmiyor. detaylı tahliller yapıldı mi Akdeniz anemisi falan değildir umarım.4 5 senedir demir eksikliği yaşıyorum doktorların verdikleri haplar geçici çözüm ve hap kullanamıyorum midem bulanıyor zaten. Demir eksikliğini yaşayan bilir günlük hayatımı çok etkiliyor işten eve gelince kolumu oynatacak halim kalmıyor bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
merhaba yorumunuz dikkatimi ćekti bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ara ara derjn yorgunluklar yaşıyorum doktorlar önemsemiyor b12 yazıp yolluyorlar, bildiginiz dogal bir yöntem,gıda vs var mı?Damardan demir alin daha hızlı etki eder. bazı anemi türleri maalesef besinlerle düzelmiyor. detaylı tahliller yapıldı mi Akdeniz anemisi falan değildir umarım.
Evet çölyak testi yapıldı ama çıkmadıBen de aynı durumdayım mutlaka bir sebebi var ama bilmiyoruz. Örneğin bir arkadaşım çölyak hastası olduğunu demirinin sürekli düşmesinden anlaşıldığını anlatmıştı. Tedavi olunca tekrar düşmemiş
Kan ve demir değerleriniz ne acaba? Benimde çok düşüktü hemen tedavi uyguladılar düzeldi değerlerim.4 5 senedir demir eksikliği yaşıyorum doktorların verdikleri haplar geçici çözüm ve hap kullanamıyorum midem bulanıyor zaten. Demir eksikliğini yaşayan bilir günlük hayatımı çok etkiliyor işten eve gelince kolumu oynatacak halim kalmıyor bildiğiniz doğal yöntemler var mı?
Geçmiş olsun bende de ciddi demir eksikliği anemisi var yılda bir kez demir yüklemesi yapıyorlar doktorumun dediğine göre besinlerle ihtiyacım olanı alamiyormusum.merhaba yorumunuz dikkatimi ćekti bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ara ara derjn yorgunluklar yaşıyorum doktorlar önemsemiyor b12 yazıp yolluyorlar, bildiginiz dogal bir yöntem,gıda vs var mı?
Bendede aynı sorun vardı doktorum ferinjet tedavisi uyguladı 2 yıldır hap kullanmıyorum daha enerjiğim4 5 senedir demir eksikliği yaşıyorum doktorların verdikleri haplar geçici çözüm ve hap kullanamıyorum midem bulanıyor zaten. Demir eksikliğini yaşayan bilir günlük hayatımı çok etkiliyor işten eve gelince kolumu oynatacak halim kalmıyor bildiğiniz doğal yöntemler var mı?