Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 5 ay geçti burun sırtı neredeyse oturdu fakat burnumun ucu hiç inmiyor ve büyük duruyor. Görenler şişliktir herhalde diyor doktora da gidemedim malumunuz virüsten dolayı çok endişelenmeye başladım böyle kalır diye. Böyle burnum bir yere kadar düz iniyor ordan sonra kocaman bir şiş var. Aynaya bakmaktan delirdim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmeyen Burun Ucu Şişliği
- Konu Sahibi dnzdg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #burunestetiği #burunucu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 83
Şekli abes mi? Şiş olması normal bence ama tuhaf bir şekil varsa sıkıntı olabilir. Doktora en azından fotoğraf atıp sorun benceArkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 5 ay geçti burun sırtı neredeyse oturdu fakat burnumun ucu hiç inmiyor ve büyük duruyor. Görenler şişliktir herhalde diyor doktora da gidemedim malumunuz virüsten dolayı çok endişelenmeye başladım böyle kalır diye. Böyle burnum bir yere kadar düz iniyor ordan sonra kocaman bir şiş var. Aynaya bakmaktan delirdim
- 12 Şubat 2020
- 32
- 8
- 36
- 18 Eylül 2020
- 1
- 0
- 1
- 24
Sanırım benim de bir daha ameliyat olmam gerekecek çünkü geçmedi ama artık sağlık olsun diyorum.. Kolay bir operasyonmuş zaten geçiren biri söyledi lokalle oluyormuşBenim de 2 seneye yaklaştı. Burun ucum çok büyük. Ödem kalmamıştır artık. Doktor demek ki küçültmedi. Soğan tipi burun yani. Başka doktorlar da ameliyatla küçülür, güzel olur diyorlar. Bakalım...
Sizinki muhtemelen daha şiştir çok erken çünkü. Alçıdan çıktığında belli oluyor şekli 1 senede ince ve güzel bir buruna sahip olursunuz bence :)Benim de 5. Haftam bugün. Normalde alçıdan çıktığında burun ucum çok güzeldi. Şimdi sisince ucu biraz tuhaf duruyor. Umarım çabucak iner şişliği
Teşekkür ederim içimi rahatlattığınız için :) Ben de senemin dolmasını bekliyorum. Kalın derililerde iyileşme sıkıntılı oluyormuş..5 ayda hemen odem inmez. 1.5-2 seneden aşağı burun asıl görüntüyü almıyor . Korkma senen dolsun bi eminim ıstediğin gibii olmuştur
Artık zamanla bakacağız ama canınızı çok sıkmayın her şeyin çaresi bulunur bir şekilde...bende de öyle ben kalın derili olduğum için böyledir diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum,soğan tipi burun ucum olduğundan da endişem maalesef gitmiyor böyle mi kalacak diye
Aynı dert bende de var hatta konu açmıştım az önce danışmak için, kalın deriliymişim ama alçıdan çıktığında zarif olan burnum giderek şiştiArkadaşlar ameliyatımın üzerinden tam 5 ay geçti burun sırtı neredeyse oturdu fakat burnumun ucu hiç inmiyor ve büyük duruyor. Görenler şişliktir herhalde diyor doktora da gidemedim malumunuz virüsten dolayı çok endişelenmeye başladım böyle kalır diye. Böyle burnum bir yere kadar düz iniyor ordan sonra kocaman bir şiş var. Aynaya bakmaktan delirdim
Hepiniz instagramda doktorları takip ediyorsunuz. 15 günlük, 1 aylık, 2 aylık, 5 aylık burunları paylaşıyorlar (tabii ki güzel olanları). Yani kalını, incesi yok. Burnunuz güzel görünüyorsa ameliyatınız başarılı geçmiştir, güzel görünmüyorsa tam tersidir. Bunu moral bozmak için söylemiyorum, sonra hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum. 2 senedir burun ucumun küçülmesini bekliyorum ama burun ucum küçüleceğine burnum bozuldu ve daha da büyüdü. Herkes şanslı değil. Yani olmadıysa olmadı ne yapalım? Mucize beklemeyin. Biraz küçülür sadece zamanla, çok değil. Bu da size yeterse ne ala, değilse benim gibi olursunuz.
Haklısınız güzel olanları paylaşıyorlar. Önceden çok fazla moralimi bozuyordum bu konuya ama hayat devam ediyor. Tabi ki keşke daha şanslı olsaydık keşke istediğimiz şekilde olsaydı ama bunu her gün düşünüp can sıkmaya gerek yok. Bu hayata bir kere geliyoruz önemli olan kendimizi sevmek ve kabullenmek. Burdan bunlara üzülenlere ve size söylemek istedim. Umarım çok mutlu olursunuz :)Hepiniz instagramda doktorları takip ediyorsunuz. 15 günlük, 1 aylık, 2 aylık, 5 aylık burunları paylaşıyorlar (tabii ki güzel olanları). Yani kalını, incesi yok. Burnunuz güzel görünüyorsa ameliyatınız başarılı geçmiştir, güzel görünmüyorsa tam tersidir. Bunu moral bozmak için söylemiyorum, sonra hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum. 2 senedir burun ucumun küçülmesini bekliyorum ama burun ucum küçüleceğine burnum bozuldu ve daha da büyüdü. Herkes şanslı değil. Yani olmadıysa olmadı ne yapalım? Mucize beklemeyin. Biraz küçülür sadece zamanla, çok değil. Bu da size yeterse ne ala, değilse benim gibi olursunuz.
Alçıdan çıktığında beğendiyseniz tüm şişlikler geçtiğinde beğeneceğinize emin olabilirsiniz. Şişlikler eşit dağılmıyor ve bazı yerler daha erken inerken bazı yerler daha geç iniyor.Aynı dert bende de var hatta konu açmıştım az önce danışmak için, kalın deriliymişim ama alçıdan çıktığında zarif olan burnum giderek şişti
Çok sağolun dönüş için, moralim bozuldu giderek büyüyen bir burnum var bebek gibi baktım darbe almadım vs. her yansımada burnuma bakıyorum gerisini siz düşününAlçıdan çıktığında beğendiyseniz tüm şişlikler geçtiğinde beğeneceğinize emin olabilirsiniz. Şişlikler eşit dağılmıyor ve bazı yerler daha erken inerken bazı yerler daha geç iniyor.
- 12 Şubat 2020
- 32
- 8
- 36
8.ayımdan yazıyorum. Burun ucum çok küçüldü. Sırtıyla uyumlu bir burun var artık 1 ayda bu kadar fark atacağına inanamazdım. Hala radixte ve burun ucunda şişlik olduğunun bilincindeyim. Sonunda nasıl bir şey çıkacak diye beklemedeyim :)bende de öyle ben kalın derili olduğum için böyledir diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum,soğan tipi burun ucum olduğundan da endişem maalesef gitmiyor böyle mi kalacak diye
çok sevindim sizin adınıza. Darısı başıma :)8.ayımdan yazıyorum. Burun ucum çok küçüldü. Sırtıyla uyumlu bir burun var artık 1 ayda bu kadar fark atacağına inanamazdım. Hala radixte ve burun ucunda şişlik olduğunun bilincindeyim. Sonunda nasıl bir şey çıkacak diye beklemedeyim :)
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Geçmiş olsun masaj yaptınız mı? 3. Ay ile şuan ki burun ucunuz arasında belirgin bir küçülme var mı?8.ayımdan yazıyorum. Burun ucum çok küçüldü. Sırtıyla uyumlu bir burun var artık 1 ayda bu kadar fark atacağına inanamazdım. Hala radixte ve burun ucunda şişlik olduğunun bilincindeyim. Sonunda nasıl bir şey çıkacak diye beklemedeyim :)
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Burun ucuna en son his geliyor bir süre his kaybı yaşadığınızı hissediyorsunuz ve şişliğin inmesiyle beraber 1 yılı buluyor.ince yapılı bir burun yapısı olup olmayacağıda az çok anlasılır.Ödemin yavaş yavaş çekilmesine baglı olarak.
Şuan 6 ay burunun tam iyleşme göstermesi için kısa bir süre sabırlı ol.
Şuan 6 ay burunun tam iyleşme göstermesi için kısa bir süre sabırlı ol.