Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ödemin hızla inmesi için başka neler yapılır? ben hem yeşilçay içiyorum hem de bir gece beklemiş suyunu cildime tonik niyetine sürüyorum belki işe yarar
Ödemin hızla inmesi için başka neler yapılır? ben hem yeşilçay içiyorum hem de bir gece beklemiş suyunu cildime tonik niyetine sürüyorum belki işe yarar
Çok belirgin bi küçülme var. Bir de burnumda kesi olan yer o kadar şişmişti ki sarkmış gibi duruyordu. burnum minnacık bi şey oldu ilk zamanlarına göre. Yüzüme yakışıyor artık
Ve hayır hiç masaj yapmadım ama ilk 3 ay uyurken kılımı kıpırdatmadım hep sırt üstü uyudum burnum tekrardan orta hattan kaymasın diye şimdi aklıma geldikçe eskiden kaymanın olduğu yerin tersine doğru masaj yapıyorum septum yine yatmasın diye
Ve hayır hiç masaj yapmadım ama ilk 3 ay uyurken kılımı kıpırdatmadım hep sırt üstü uyudum burnum tekrardan orta hattan kaymasın diye şimdi aklıma geldikçe eskiden kaymanın olduğu yerin tersine doğru masaj yapıyorum septum yine yatmasın diye