Geçmeyen Boğaz acım ve yutkunamam

Allah korusun oyle bisey olsa kanda belli olur zaten kötü düşünme tamamen hormonlardan gebelikte salgı daha çok olurmuş
Doguma daha 6 ay var, bu kadar kötü boğazım inş geçer her gün dua ediyorum denemediğim şey kalmadı geceleri uyandığımda öyle bir acı oluyor ki kaç aksamdır uyku yok. İnş bir
Çözüm bulurum inş

Canim bende 11 hafta yim benim de 6 ay var insllah geçecek Allah başka dert vermesin ben ihlamur cayi yapıyorum bide buhar yap zaten geniz akintsii faransit yapıyor

İnşallah Rabbim tez zamanda şifanı versin

Canim bende 11 hafta yim benim de 6 ay var insllah geçecek Allah başka dert vermesin ben ihlamur cayi yapıyorum bide buhar yap zaten geniz akintsii faransit yapıyor
Amin canımcım sağol destek verdin(iniz), moral oldu. İnş atlatacağız sağlıkla kucağımıza alalım da. Bir de sanırım pandemi dönemi hepimizi olumsuz etkiliyor ekstra stres

Amiin inşallah

Merhaba geçtimi acaba aynı durumdayım 1 yıldır

Merhaba geçtimi acaba aynı durumdayım 1 yıldır
Geçti cok şükür kutu kutu nexium kullandım, beslenme düzenimi değiştirdim vs endoskopiye dogru gidiyordu iş sonra düzeldi ama bogazım cok hassas en ufak seyde normal bi insanın 1 haftada geçer benim aylar sürdüğü olur bogaz acısı bambaska bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…