Merhaba cok teşekkür ederim,Diş hekimliğine gittiniz mi? Bir diş rontgeni çektirseniz iyi olur. Diş köklernde meydana gelen iltihaplar aşırı boğaz ağrısı yapıyor.
Çok çok geçmiş olsun.
Faranjit gibi bir acısı var öyle miydi senin de? Hamilelik sonrası kendiliğinden mi geçti, aylardır cekiyorum yıldım resmenHamilelikte refluden oluyor genelde. Bunun 1 level sonrasi surekli oksurukAllahimmmm burda yazarken farkettim de ben 2. Hamileligimi ne zor gecirmisim
Geniz akıntısı da beraberinde oluyor sabahları özellikle ama gün içinde sürekli faranjit acısı berbat ötesi. Benim hamilelik öncesi hafif vardı hamilelikle birlikte felaket arttı. Yutkunamıyorumdan kastın faranjit gibi boğazda kesik kesik bir acı mı?Canim bende de var o agri 2 ay olacak neredeyse ama ben hamile kalınca oldu yutkunamıyorum surekli geniz akintsii Allahını yardım etsin
Pastil alsan belki boğazını rahatlatır gebelikte de kullanılması sıkıntı değil diye biliyorum özellikle bephantol pastilinFaranjit gibi bir acısı var öyle miydi senin de? Hamilelik sonrası kendiliğinden mi geçti, aylardır cekiyorum yıldım resmen
Canım sigara hiç içmiyordum ama allah baska büyük dertler vermesin de böyle yasam sevincim kactı desem yeridir 2 kez kbb ye gittim korka korka koronadan dolayı onda da verim alamadım ne yapacağımı sasırdım ya. Bu arada hamile duası tutar derler, inş en yakın zamanda Rabbim güzel bebiş haberlerini almanı nasip etsinUmarım hızlıca teşhis konur, gargara ile rahatlatmaya çalışın.
+ gebelikle beraber sigara bırakma söz konusu olduysa o da bir sebep olabilir boğaz ağrısına:)
Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin, darısı basıma
Bende de öyle oluyor genelde insallah gecer cok zorGeniz akıntısı da beraberinde oluyor sabahları özellikle ama gün içinde sürekli faranjit acısı berbat ötesi. Benim hamilelik öncesi hafif vardı hamilelikle birlikte felaket arttı. Yutkunamıyorumdan kastın faranjit gibi boğazda kesik kesik bir acı mı?
Evet aynen oyleydi. Ben duzenli mide ilaci kullaninca gectiFaranjit gibi bir acısı var öyle miydi senin de? Hamilelik sonrası kendiliğinden mi geçti, aylardır cekiyorum yıldım resmen
Canım aldım, imumax da kullandım gargara fln asla gecmiyor en son ağladım ben kanser miyim neyim var bulamıyorlar diye. İnanılmaz bir hale geldi boğazımda normal yutkunma hissini unuttum resmen, sağlıkla huzurla bir hamilelik geçiremeyecek miyim allahımPastil alsan belki boğazını rahatlatır gebelikte de kullanılması sıkıntı değil diye biliyorum özellikle bephantol pastilin
Nexium basladım 18 gün kullandım ama hep acı vardı 4 gün ara verdim bugün yine basladım, ne kadar sürede kullandın acabaEvet aynen oyleydi. Ben duzenli mide ilaci kullaninca gecti
İnş geçer, hormonlardan mı kaynaklı oluyor dicem de çevremde reflüyü yanmayı duydum da böyle geçmeyen faranjit boğaz acısı- ağrısı hiç duymadımBende de öyle oluyor genelde insallah gecer cok zor
Ben de once nexium kullanmistim o ise yaramadi pek, sonrasinda pantpas almaya basladim 10-15 gunde ise yaradi diye hatirliyorumNexium basladım 18 gün kullandım ama hep acı vardı 4 gün ara verdim bugün yine basladım, ne kadar sürede kullandın acaba
Kıyamam yaCanım aldım, imumax da kullandım gargara fln asla gecmiyor en son ağladım ben kanser miyim neyim var bulamıyorlar diye. İnanılmaz bir hale geldi boğazımda normal yutkunma hissini unuttum resmen, sağlıkla huzurla bir hamilelik geçiremeyecek miyim allahım
Allah korusun oyle bisey olsa kanda belli olur zaten kötü düşünme tamamen hormonlardan gebelikte salgı daha çok olurmuşCanım aldım, imumax da kullandım gargara fln asla gecmiyor en son ağladım ben kanser miyim neyim var bulamıyorlar diye. İnanılmaz bir hale geldi boğazımda normal yutkunma hissini unuttum resmen, sağlıkla huzurla bir hamilelik geçiremeyecek miyim allahım
En az biri işe yarasın o kadar isterdim ki ama nafile yok, bu hafta doktorumdan antibiyotik isteyeceğim artık yerleşti resmen o acı oraya benle yasıyor resmen. Çok sağol canım, inş güzel haberler vermek nasip olur.Kıyamam yatövbe de canım benim o nasıl söz öyle Allah yardımcın olsun tuzlu suyla gargarayı dene ne biliyim ıhlamur bal falan da işe yaramıyo mu çok üzüldüm şu an düşündüm de Allahım şifanı versin tez zamanda