- 25 Mayıs 2022
- 37
- 19
- 23
-
- Konu Sahibi Amanbosver34
Jiletle mi alıyosunuz bacaklarınızı? Eğer jiletle alıyosanız oda çok batık yapıyor.Bu bacağımdaki batıklardan nasil kurtulurum lütfen yardımcı olun. Lazere gidiyorum ama geçmedi. Elbise etek giyemiyorumresimleri de ekliyorum fikir verirseniz çok iyi olur benim için resimler içinde kusura bakmayın bende böyle olmasını istemezdim.
Önceden alıyordum evet ama 1-2 sene arasında hic kullanmadım. Lazere gidiyorum sadeceJiletle mi alıyosunuz bacaklarınızı? Eğer jiletle alıyosanız oda çok batık yapıyor.
Nemlendirici olarak ne önerirsiniz pekiDuşta kese yapıp çıkınca iyice nemlendirin
At kılı fırçası ile her gün tüm vücudunuzu fırçalayın cokkk sertçe canınız yansın yani. Üzerine vakit kaybetmeden nemlendirici krem sürün sağ sol her yere tüm bacaklarınıza vücudunuza yedirin kremi gözenekler açıkken. Selülit çatlak batık ölü deri leke falan siler atar yani. Ama her gün yapınızHaftada 1 şeker ve Türk kahvesi karışımını uygulayın bide ekstra hızlandırmak için bekletin kuruyana kadar yıkayın
Jilet harici bişeyle alırsam batık olur bende de, vücut yapısına göre değişiyo sanırım.Bu bacağımdaki batıklardan nasil kurtulurum lütfen yardımcı olun. Lazere gidiyorum ama geçmedi. Elbise etek giyemiyorumresimleri de ekliyorum fikir verirseniz çok iyi olur benim için resimler içinde kusura bakmayın bende böyle olmasını istemezdim.
Ne kadar denedin devam etsen keske . Kullanacağın bölgeye göre hafif suyla karışım hazirlayabilirsin göz hesabıyla.At kılı fırçasıda denedim faydasını göremedim. Bide bu şeker ve kahve karışımı nasil oluyor ne kadar koymam gerekiyor her iki malzemeden de
Gelinimiz lazere gidince batıkları geçti sizinki neden geçmemiş acaba.Önceden alıyordum evet ama 1-2 sene arasında hic kullanmadım. Lazere gidiyorum sadece
Ben bebek yağı kullanıyorum iyi geliyorNemlendirici olarak ne önerirsiniz peki
Bilmiyorum geçmedi ve benim canımı çok sıkmaya başladı denize bile gidemiyorum bu görüntüden dolayiGelinimiz lazere gidince batıkları geçti sizinki neden geçmemiş acaba.
Valla bilmiyorum ki ya dar giyiniyorum çoğunluklaJilet harici bişeyle alırsam batık olur bende de, vücut yapısına göre değişiyo sanırım.
Dar giyinmenin de etkisi olduğunu biliyorum.
Evet maalesef çoğunlukla dar giyiniyorumJilet harici bişeyle alırsam batık olur bende de, vücut yapısına göre değişiyo sanırım.
Dar giyinmenin de etkisi olduğunu biliyorum.
Lazer yapan kadın bana bunları kullanma dedi nemlendirici medikal ürün olsun dedi. Bu söyledikleriniz kılları besliyormusSıcak suyun altinda kabak lifiyle kipkirmizi olana kadar sert sert sürtun. Cikinca da hindistan cevizi yağı olur normal krem olur kantaron yağı bile olur sürün ki yumusasin. Ben yaklaşık 1 ayda anca yumusattim bu şekilde sabır gerekiyor