Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir evet çalışıyorum bi de çok yoruluyorum gece uyku yok ama baş dönmesi her zaman olmuyor olunca da hiçbir şey yapamıyorum geçene kadar yatıp uyumak istiyorumsanmıyorum.2 yılı gecik emzirdim öyle bir sey olmadı.tansiyonunuz düşük olabilir
vertıgo olmasın.bi arkadaşım da bebeği küçükken vertigo olmustu.gece sürekli uyanmaktan düzensiz uyumaktanOlabilir evet çalışıyorum bi de çok yoruluyorum gece uyku yok ama baş dönmesi her zaman olmuyor olunca da hiçbir şey yapamıyorum geçene kadar yatıp uyumak istiyorum
Olabilir mi ben hep emzirmeden diye düşündüm ama...vertıgo olmasın.bi arkadaşım da bebeği küçükken vertigo olmustu.gece sürekli uyanmaktan düzensiz uyumaktan
doktora görünmenizde fayda varOlabilir mi ben hep emzirmeden diye düşündüm ama...
Ablam öyleydi çocuğu geceleri ağlayınca aniden uyanirmis bayağı bı süre baş dönmesi yaşadı. KBB ye götürdüm ve kulak kristalleri oynamış yerinden dendi ani hareketlerden oluyormuş bı gidin görünün çok geçmiş olsunMerhaba herkese Doğum yapalı bir buçuk yıl oldu bebeğim aşırı derecede emiyor geçen yıl baş dönmesi vardı hadi dedim yeni Doğum yaptım o yüzdendi bayadır r dönmüyordu başım ama yine başladı emzirmekten olabilir mi
Geçmiş olsunYeni doğum yaptığımda 3 ay teşhis koyamadılar meğerse vertigo olmuşum doğumda zorlanmaktan, 3 ay dengemi sağlayamadım başım dönüyodu sonra manevra hareketi yaptı doktor kendime gelsim kbb ye görünün bence
Olabilir boyun düzleşmesi hiç aklıma gelmediStres sebebi ile vertigo olabilir mi, yada boyun düzleşmesi varsa o da baş dönmesi yapıyor.
ep olabilir en kısa zamanda gidicemKansızlik falanmı var acaba çocukta emince iyice halsizleşebilirsin yani beslenmenede dikkat etmelisin ama mutlaka doktor
öncelikle çok geçmiş olsun aynı şekilde yiyenimin başına geldı doktora gittiler kbb bolumune Vertigo dendiMerhaba herkese Doğum yapalı bir buçuk yıl oldu bebeğim aşırı derecede emiyor geçen yıl baş dönmesi vardı hadi dedim yeni Doğum yaptım o yüzdendi bayadır r dönmüyordu başım ama yine başladı emzirmekten olabilir mi
Vertigo olabilirsiniz. Ben de var malesef bu rahatsızlıkMerhaba herkese Doğum yapalı bir buçuk yıl oldu bebeğim aşırı derecede emiyor geçen yıl baş dönmesi vardı hadi dedim yeni Doğum yaptım o yüzdendi bayadır r dönmüyordu başım ama yine başladı emzirmekten olabilir mi