• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen baş dönmesi

Verabera

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
249
187
18
44
Merhaba herkese Doğum yapalı bir buçuk yıl oldu bebeğim aşırı derecede emiyor geçen yıl baş dönmesi vardı hadi dedim yeni Doğum yaptım o yüzdendi bayadır r dönmüyordu başım ama yine başladı emzirmekten olabilir mi

sanmıyorum.2 yılı gecik emzirdim öyle bir sey olmadı.tansiyonunuz düşük olabilir
Olabilir evet çalışıyorum bi de çok yoruluyorum gece uyku yok ama baş dönmesi her zaman olmuyor olunca da hiçbir şey yapamıyorum geçene kadar yatıp uyumak istiyorum

Olabilir evet çalışıyorum bi de çok yoruluyorum gece uyku yok ama baş dönmesi her zaman olmuyor olunca da hiçbir şey yapamıyorum geçene kadar yatıp uyumak istiyorum
vertıgo olmasın.bi arkadaşım da bebeği küçükken vertigo olmustu.gece sürekli uyanmaktan düzensiz uyumaktan

Yeni doğum yaptığımda 3 ay teşhis koyamadılar meğerse vertigo olmuşum doğumda zorlanmaktan, 3 ay dengemi sağlayamadım başım dönüyodu sonra manevra hareketi yaptı doktor kendime gelsim kbb ye görünün bence

Vertigodur o.
Bende de var, yaşam kalitesini epey düşürüyor.
Bebeğiniz de varmış, ihmal etmeyin.
Kbb görmeli.
Geçmiş olsun.

Merhaba herkese Doğum yapalı bir buçuk yıl oldu bebeğim aşırı derecede emiyor geçen yıl baş dönmesi vardı hadi dedim yeni Doğum yaptım o yüzdendi bayadır r dönmüyordu başım ama yine başladı emzirmekten olabilir mi
Ablam öyleydi çocuğu geceleri ağlayınca aniden uyanirmis bayağı bı süre baş dönmesi yaşadı. KBB ye götürdüm ve kulak kristalleri oynamış yerinden dendi ani hareketlerden oluyormuş bı gidin görünün çok geçmiş olsun

Stres sebebi ile vertigo olabilir mi, yada boyun düzleşmesi varsa o da baş dönmesi yapıyor.

Aşırı yorgunluk veya üzüntü yapıyor ...başınızı döndürecek hareketlerden kaçının...uzun sürede kendikendine geçiyor...ben cok cektim...kristal falan hikaye

öncelikle çok geçmiş olsun aynı şekilde yiyenimin başına geldı doktora gittiler kbb bolumune Vertigo dendi

Vertigo olabilirsiniz. Ben de var malesef bu rahatsızlık

Vertigo ise bazı yönlerde döner mesela yatınca döner kallınca dönmez veya sağ tarafına yatmışsın döner sol tarafına yatarsın dönmez gibi bu tarz ise kristallerin oynamış demek onun dışında hamilelikte şeker yüklemesi diabete yol açar diyorlar ya böyle birşey olabilir mi ayrıca bu sıralarda tansiyonunu da kontrol et

Bende baş dönmesi vardı. Fakat baş dönmesi sonrasında baş ağrısı da oluyordu. Vertigo değil migren çıktı. Korkunç bir şey. Bir de gözlerimin önünde ışıklar oluyordu. 2 yıldır yaşıyorum hemen hemen halâ geçmedi.

Kulak kristallerin oynamiştir ya da demir vitamin maznezyum eksikligi olabilir emzirmekte baya depoları tüketiyor kan tahlilerini falan yaptırın

Back