GEÇMEYEN BAŞ DÖNMESİ VE YORGUNLUK

suanda bıle var ılac kullanıcam ama gecıcekmı emın degılım aynıları sızdede hergun varmı acaba sdızınes bende hergun var
Valla 1 haftasır kullanıyorum ilaç hala aynıyım hergün kötüyüm bi gram düzelmem yok çok kötü hissediyorum artık

Benim 6-7 yıl önce vardı aynı sorunum bazen gözüm kararıp düşüyodum hatta düşük tansiyondan ötürü çıkmıştı. Holter takılmıştı bir de tilt testi diye bişey yapılmıştı. Hangi bölüme gitmiştim hatırlayamadım ama nöroloji değildi sanki başka bi doktora gitseniz

Bir şey soracağım mehmet yavuz sütbeyaza mı gittiniz

Nerede bu doktor hangi bölüm doktoru oeki. Bas dönmesi bosluk hissi sersemlik vs bunlara da bakıyor mu

Nerede bu doktor hangi bölüm doktoru oeki. Bas dönmesi bosluk hissi sersemlik vs bunlara da bakıyor mu
İzmirde gittim. ben orada yaşıyorum. galiba online da yapıyor bir araştırın istersiniz emin değilim. Volkan Öztürk. tıp doktoru değil ama doktorası var diye biliyorum yani terapist bu durumlarla ilgileniyor. Beni hayata döndürdü diyebilirim. boşluk hissi yoktu bende ama sersemlik hissi vardı. onun yanında baş dönmeleri mide bulantıları kalp çarpıntıları vardı. Dışarı çıkmakta zorlanıyordum. hepsi yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…