• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇMEYEN BAŞ DÖNMESİ VE YORGUNLUK

suanda bıle var ılac kullanıcam ama gecıcekmı emın degılım aynıları sızdede hergun varmı acaba sdızınes bende hergun var
Valla 1 haftasır kullanıyorum ilaç hala aynıyım hergün kötüyüm bi gram düzelmem yok çok kötü hissediyorum artık

Hanimlar merhaba. Nerden baslasam bilemiyorum ama geçmeyen baş dönmelerim ve halsizlik psikolojimi alt üst etti. 48 yasindayim bir yıldır menopozdayim. Bir aydir sürekli başım dönüyor bel fitigim var daha önce de boyun fitigim vardi ondanmi vertigomu diye norolağa gittim bir test yapmadan vertigo degil dedi. MR ceklidi beyinden temiz dedi. Bu şekilde devam ederse bunalima girecegim. Gece uykularim yok menopozdan dolayi sanirim uykusuzluk. Birde kan verip baktiracagım aranizda böyle olan varmi?😔😔
Benim 6-7 yıl önce vardı aynı sorunum bazen gözüm kararıp düşüyodum hatta düşük tansiyondan ötürü çıkmıştı. Holter takılmıştı bir de tilt testi diye bişey yapılmıştı. Hangi bölüme gitmiştim hatırlayamadım ama nöroloji değildi sanki başka bi doktora gitseniz

Merabalar suan yasadıgınız seyı ben bızzat 2 bucuk yıldır yasıyor gıtmedıgım doktor kalmadı fızık tedavıler ıgneler en son kadıkoyde vertıgo tedavı merkezxıne gıttım profosor dr bı makınaya soktu daha ınce krıstal dedıler makınada bısey cıkmayınca psıkolojık dedı ılac kullanmam gerektıgını soyledı boyun fıtıgı ve duzlesme de mevcut hepsı bırbırıne karısmıs yuruyemıyorum sankı bırı kafam da cekıyor ıyıtor dengem kayıp ama ıkı doktor krsıtal dedı yarın pskartıse gıdıyorum bakalım ama aynısını yasıyorum
Bir şey soracağım mehmet yavuz sütbeyaza mı gittiniz

valla ben doktorum sayesinde atlattım diyebilirim. İki doktor değiştirdim hiçbir şey yapmadılar. Geçecek geçecek demekten başka birşey olmadı. Daha da kötüye gittim. Sonra denk geldi bir arkadaşım tavsiye etti. Volkan beye gittim volkan öztürk. Çok duacıyım onun sayesinde atlattım. Birkaç tane farklı yöntem terapiler yaptı onlar sayesinde iyi oldum. valla yöntemlerden biri emdrydi diğeri bilinçsel davranış terapisi mi öyle birşeydi.
Nerede bu doktor hangi bölüm doktoru oeki. Bas dönmesi bosluk hissi sersemlik vs bunlara da bakıyor mu

Nerede bu doktor hangi bölüm doktoru oeki. Bas dönmesi bosluk hissi sersemlik vs bunlara da bakıyor mu
İzmirde gittim. ben orada yaşıyorum. galiba online da yapıyor bir araştırın istersiniz emin değilim. Volkan Öztürk. tıp doktoru değil ama doktorası var diye biliyorum yani terapist bu durumlarla ilgileniyor. Beni hayata döndürdü diyebilirim. boşluk hissi yoktu bende ama sersemlik hissi vardı. onun yanında baş dönmeleri mide bulantıları kalp çarpıntıları vardı. Dışarı çıkmakta zorlanıyordum. hepsi yok oldu

Back