Banada öyle söylemişlerdi dermoid kist var demişlerdi ama değilmiş laparoskopi oldum ama ameliyat sırasında kanamalı kistmis patlamış temizleyip kapatmışlar benimkide 5 cm di bise yok ya banada kanamam olursa tüpün birini alırız demişlerdi gayet güzel geçti bitti sol yumurtaligimdaydi benimde hiçbişeyim yok ama açık öneremem hem çok zor hemde yapışıklık olabiliyor laparoskobide sinek ısırığı kadar yerden açıp yapiyolar göbek degiliginden giriyorlar ve kasıktan minicik sinek ısırığı kadar iki dikiş oluyor en fazlaHanımlar daha once de konu acmistim bununla ilgili. Sol yumurtalikta 4 cm kist var. 1 ay once siddetli sanci ve kusma sikayetiyle gittigim acilde ögrendim. Sonra adet gordum. Adetten sonra agrim dindi. Adet bittikten sonra yine adet gorecekmisim gibi agri var. bugun ders bile isleyemedim izin aldim gittim. moralim cok bozuk. Ağlamaktan bi hal oldum. Ameliyat olmak istemiyorum.cesaretim yok çunku. Acik ameliyatta karin ici yapisikligi ile birlikte bir suru risk var. Laparoskopide ise yumurtaliklar zarar gorebiliyormus. Bugun bi arkadas anlatti; kizin birinin ameliyatta kist i patlamis ölmüş. Degisik seyler duyuyorum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gecmeyen ağrım:( (dermoid kist)
- Konu Sahibi Shalini
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dermoid kist laparoskopi