Geçmeyen ağrı!!

cookieee

Hatasız kul, bugsız oyun olmaz. ^^
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
105
45
98
Geçen Cuma 20 lik dişimi çektirdim. Morfinin etkisi geçtiğinden beri inanılmaz derecede ağrım var kafayı yicem ağrıdan devlet acil doktoru iltihap dedi ilaçlarımı kullanıyorum ama yok hafiflemiyor bile. Diş fakültesinde çektirmiştim travmatik bi çekim olduğundan normal dediler. Dayanamıyorum artık 5 gündür 40 tane ağrı kesici içmişimdir. Normal mi bu kadar ağrı olması

Sigara kullanıyorsan ağrıyı arttırır ve iyileşmeyi geciktirir

2 gündür 5-6 tane içtim. İçmemeye çalışıcam saolun

Malesef ağrır 20'lik diş çekimi. Dayanmaya çalışın, çok ağrı kesici içmeyin. Doktorunuz aksini söylemediyse tuzlu ya da sirkeli suyla çalkalayın.

Ben de perişan olmuştum meğer dişi kırmış içerde parçası kalmıştı. Allahım o ne ağrıydı gün geçtikçe daha çok artıyordu. Film çekildi mi diş çekimi sonrası?

Çekilmedi. Benim de öyle oldu sanırım bu kadar ağrıması hiç normal gelmiyor :( yarın gidip film çektireyim en iyisi

Film cektirin bence benim 20likler alindi 2 si hic çıkmamıştı ama bu kadar ağrı olmadi yani ilk iki gun ağrısı oldu ama geçmişti deli edecek bir ağrı yoktu

Ağrır ama 2 bilemedin 3 gün ve dayanılamayack kadar çok şiddetli olmaz. Sizinkinde farklı bir sorun olabilir fiylm çektirin

Diş tam olarak çekilmemiş olabilir mi? Yani bilemedim . Bende çektirmiştim hemde gömülüydü sadece 2-3 gün ağrı yaptı o kadar.

Bu kadar ağrınız olması normal değil acilen bi diş hekimine görünün içeride kök kalmış olabilir ya da yediğiniz gıdalar çekim yerinize doluşup iltihap yapmış olabilir. Devlet hastanesinde pek ilgileneceklerini sanmıyorum özel bi hekime gidip çekim yerinizi gösterin muhtemelen temizleyip pansuman yapacaktır. Gerekli işlemden sonra da mümkünse bir gün boyunca çekim yerinizden gelen kanı tükürmeyin , yutun. Siz tükürdükçe o bölgedeki kan pıhtısı da çıkacağından iyileşme gecikecektir. 2 -3 gün boyunca o tarafınızla taneli gıdaları çiğnememeye özen gösterin. Geçmiş olsun.

Özele gittim alveolit oluşmuş. Pıhtı hiç oluşmamış çekilen bölgede pansumana gidicem 2 güne 1. Saolun kızlar

Özele gittim alveolit oluşmuş. Pıhtı hiç oluşmamış çekilen bölgede pansumana gidicem 2 güne 1. Saolun kızlar

Bugün tükürme yapma sakın ağzına kan sızar gibi olur ama yut. Tükürürken o şiddetle kan pıhtısını atarsınız her seferinde

Ikidir böyle olmuş olay yazıldı şimdiki discilere de güven olmuyor.

Periapikal çektirirseniz röntgeni daha iyi olur. ağız temizliğine dikkat edin tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz. geçmiş olsun

doktora gitmişsiniz gördüğüm kadarıyla. tükürmeyin ve asla sigara içmeyin. geçmiş olsun tekrar

Back
X