Diş çekiminden sonra akşam ağrısı

penumbrasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
36
4
1
25
Bugün sağ alttaki iki dişimi çektirdim sadece kök çektiler yani. Dikiş attilar sonra uyuşma etkisi bitti ağrı başladı ağrı kesici de fayda etmedi normal mi sizce ilk kez diş çektirdim de korkuyorum 🥺

Gecmis olsun gayet normal bir durum..Birkac gun surebilir sonra hafifler..Eczaneden gargara alip kullanin hem mikrop kapmaz hemde uyusturur orayi..Agiz calkalama, gargara ya da şiddetli tukurme hareketi kesinlikle yapMAyin..Sadece o bolge ustunde bi sure gargarayi tutun yeterli..

Ağrı kesici için.temiz tütün,o tarafla cignemeyin,temizliğini bakımını iyi yaptığınız sürece kolayca iyileşecek tır.diger dişlerinizi fırçalamaya devam edin,yara yerine fırça ile dokunmayın

Gecmis olsun gayet normal bir durum..Birkac gun surebilir sonra hafifler..Eczaneden gargara alip kullanin hem mikrop kapmaz hemde uyusturur orayi..Agiz calkalama, gargara ya da şiddetli tukurme hareketi kesinlikle yapMAyin..Sadece o bolge ustunde bi sure gargarayi tutun yeterli..
Çok teşekkür ederim Perşembe günü dikiş aldırmaya gideceğim bakalım hüsnükuruntumun getirdiği ağız kuruluğu falan yaşıyorum ama tedaviye devam edicem dişe biri için gidiyorum hepsi elden geçiyor 😅

Ağrı kesici için.temiz tütün,o tarafla cignemeyin,temizliğini bakımını iyi yaptığınız sürece kolayca iyileşecek tır.diger dişlerinizi fırçalamaya devam edin,yara yerine fırça ile dokunmayın
Öyle yaptım bakalım iki gün sonra dikiş aldiricam teşekkür ederim 😊

Back
X