Geçmeyen Ağrı 😒

mhtappoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
117
69
18
Meraba kızlar. İlk öncelikle doktora git diyebilirsiniz ama bulunduğum yerde doktor yok en yakın doktor 3-4 saatlik mesafede. O yuzden belki yaşayan vardır diye size sormak istedim. Dün kasık ve karın ağrılarım başladı bebiş düşünüyoruz eşimle. Yumurtlama dönemim geçmişti. Sonrasında akşama doğru belime geçti ağrı ama böyle hareket edemiyorum resmenn sabah da ağrı popo tarafına indi kas gevşetici ilaçlar kremler sürdüm ama fayda etmedi sanki 3-4 penisilin iğnesini aynı anda olmusum gibi ağrı var suan popo ve bel çevresinde. Napıcağımı bilemedim simdi yola cıksam da akşam dönüşü sıkıntılı bi bölge olduğu için doktora gidemiyorum. Sıcak uyguluyorum açma hareketleri daha kötü yapar belki diye sadece evin içinde yürüyüş yapıyorum var mı öneriniz

Doktora gidin. Buradaki bir tavsiye ile daha kotuye giderseniz ne olacak? O zaman nasil ulasacaksiniz doktora?
Sıcak uygulama yapmayın, iltihap vs varsa daha kötüye gider.

Haklısınız bu ihtimalleri hiç düşünmedim kafamda sadece ağrı geçsin diye odaklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…