geçmeyen acı, vajinal yanma, vulvar vestibülit

Allah şifa versin.hayırlısı ile tez zamanda sizede banada.yazdıklarınızı okudum.aynı şikayetler bendede var.2 yıl önce smear hpv 6 düşük risk sonucu çıktı.sonra şikayetlerim azaldı geçti sandım.ama stres ve sıkıntı bağışıklık tahriş yara şeklinde ağrılı acılı dokununca beni mahveden şekilde kendini gösterdi.ben sigil ve hpv zannederken araştırma sonucu vulvar oldumu belirtilerin aynı olduğunu gördüm.ve kesin bir tedavisinde yok gibi.gerçekten ne yapacagım.hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum.yokmuu bir yolu dogal yolu tedavisi tıp ilerlemişti hanii

Banada anlatırmısıjız

Allaha olan inancınızı kaybetmeyin.bazen bende iyileşmeyecek diye üzülüp kafama takıyorum.Ama şifayı verecek olan Allah yaptığımız şeyler ve büyük konuşmalarımız neticesinde başımıza geliyor şayet benim öyle oldu.dedim ben enfeksiyon geçirmedim bütün kadınlarda varmış ve yaptığım hatanın farkına vardırdı Allah ve tövbe ediyorum.bu hastalık bazen şer gibi görülebilir ama arkasında ne hayırlar gizlidir bilemeyiz.elimden geleni yapıyorum sağlıklı beslenme açlık hacamat sülük vitaminlere başladım.geçeçek Allahın izni ile ve ben bütün kadınlara yardım edeceğim.Allah doktorları eksik etmesin muhtaçta etmesin.bazen yada çogu zaman çoooook umursamaz davranıyorlar.beni mahvettiler.

Sanırım bende de bu hastalık var.. Cinsel ilişki sırasında dayanılmaz bir acı ve ağri oluyor. İlk basta vajinismus tedavisi gördüm ancak öyle ilişkiye girebildim ancak bu sefer de aşırı acı hissediyorum. Dr kontrolde siğil gibi şeyler gördüğünü çok tahriş ve çizik çizilyolmus orası dedi. Fitil verdi merhem verdi birazcık da olsa onlar rahatlattı. Ama aradan iki ay geçti yine korkunç acı ve ağri var. Bu sadece ilişki sırasında oluyır günlük hayatta acı ağri kaşıntı vs hissetmiyorum.sizce bende de var midir bu rahatsızlık Allâh herkese şifa versin

Son durumunuz nedir .Allahım tez zamanda hayırlı şifalar versin.bendede aynı durum var doktorlardan nefret eder oldum.ne yapacagımıda bilmiyorum.

Kızarıklık tamamen geçtimi.çıkıntılar peki

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de yıllardır geçmeyen vajinal akıntım var kaç sene inan onu bile saymadım ama ergenliğe girdiğimden beri öyle. Antibiyotik kullandım düzelmedim, bekar olduğum halde vajinamın iç kısmında siğiller olduğu tespit edildi(Ben sıkıntıdan kaynaklı tahriş diye düşündüm) hem siğil için hem de akıntı için krem verdi krem sürdüğüm zaman he şey normal ama sürmesem o gün akıntım tekrar başlıyor. Maalesef benim de doktor hikayelerim senin gibi kabus derece kötü derdimi anlatamıyorum. Her yerim kremlerden kızardı otururken bile zorlanıyorum. Belki benim gibi birileri vardır diye sürekli buradaki konulara bakıyorum. Umarım siz de en kısas sürede düzelirsiniz

Merhaba vulvar vestibulit olabilir farklı bir sorun da çıkabilir. Kadın doğum uzmanlari direkt operasyon onerebiliyor ama bence bir pelvik taban terapistine de gozukmenizde fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifalı su nedir

Merhaba. Hepinize çok geçmiş olsun umarım tez zamanda hepimiz bu derdi atlatabiliriz.
Yaklaşık 3 ay önce idrsr sonrası temizleme işleminde batma hissetim ve aynayla baktığımda yara gördüm. Doktora gittiğimde herpese benzediğini söyleyerek hap ve krem verdi problemim 1,2 gün içinde geçti. Fakat akabinde vajinada yanma ve batma başladı ardından başka bir doktora gittiğimde muayene esnasında çok yoğun enfeksiyon gördüğünü söyledi. Mixovul verdi ve yanma batma geçti. Ardından cinsel ilişkiye girdim ve 2-3 gün sonra tekrardan yanma batma sarı kötü kokulu akıntı başladı. Tekrar doktora gittiğimde kültür testi aldı ve yine mixovul cleocin lattavin ve antibiyotik verdi. Test sonucunda Gardnelle çıkmıştı. Tüm bu ilaçlardan sonra şikayetlerim tekrardan geçti. Tekrardan eşimle cinsel ilişkiye girdikten 2-3 gün sonra şikayetlerim hafif de olsa tekrar başladı Regl oldum o sırada doktora gidemedim Regl de tamamen geçti şikayetler fakat Regl sonrası sarı akıntı ve batma şeklinde tekrar başladı. Doktora tekrar gittim kültür alındı ve üreplazma - gardnella pozitif çıktı. Eşle tedaviye başladık 1 kutu klindan ve 2 kutu azetro 1 kutu cloecin 1 kutu vagi-simplex verdi. İlaçları kullanmaya başladığımda şikayetlerim yok denecek kadar azdı fakat antibiyotikleri ve cloeconi bitirmeye yakın çok şiddetli yanma ve batma başladı. Şu an hala çok fena yanma ve batma var. İç çamaşırımın batmasını geçtim kıllarım bile vajinama batıyor gibi. Daha ilaçlarımı bitirmeden ilaç kullanırken böyle bir şeyin başıma gelmesine çok şaşırdım. Çünkü normalde ilaçları kullanmaya başlar başlamaz tüm sorunlarım geçerdi. Fakat ilaçları kullanırken tekrar aynı şeyleri yaşıyor olmayı anlamlandıramıyorum. Bana doktor hep enfeksiyon kaynaklı olduğunu söylemişti ki gerçekten sarı kötü kokulu akıntım vardı bu süreçte. Ama şimdi ilaçlar dolayısıyla akıntım yok ama çok fena yanıyorum. İlk kültür testimde üreplazma negatif çıktığı için eşli tedavi olmadan cinsel ilişkiye girmeye devam etmiştik ama nasıl olduysa 1 ay sonraki testte üreplazma pozitif çıktı bunu da anlamlandıramıyorum. Eksik söylediğim ilaçlar bile olabilir sayısız fitil ve antibiyotik kullandım. İlk başta enfeksiyona bağlı yanma gibiydi ama artık enfeksiyondan bağımsız beni acıdan ağlatan yatağa bile yatırmayan bi yanma var. İzmir’de yaşıyorum. Allah için sizce bu vvs mi? İzmir’de bildiğiniz iyi doktor varsa öğreönmek çok isterim. Aylardır özel klinikte tedavi oluyorum 20-30 bin lira para harcadım ama her şey daha kötüye gidiyor gibi. Cinsel yaşamı sorunsuz libidosu çok yüksek biriydim. Artık eşimle cinsel ilişkiye girmekten kaçıyorum bu acıyla nasıl yapılır düşünmek bile canımdan can alıyor. Çok çaresiz hissediyorum

Merhabalar.ayni seyleri bende yaşıyorum şu an 3 aydir vajina yanmasi ve genel anlamda heryerinde.ve doktorlar hicbirsey göremiyor.nasil oldunuz inşallah iyi olmussunuzdur.nasil bir yol önerirsiniz.

Merhabalar şu an nasilsiniz.ayni vajinal yanmayı bende yaşıyorum.ne akıntı var ne kaşıntı.bendw cozum bulamadım.ben de polat dursun a gitmeyi düşünüyorum.size care olabildimi.lutfen cevap verirseniz çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…