geçmeyen acı, vajinal yanma, vulvar vestibülit

Cok gecmis olsun tedavisi yok mu hastaliginizin? Birde dis genital bolgede mi oluyor soyledikleriniz

Cok gecmis olsun tedavisi yok mu hastaliginizin? Birde dis genital bolgede mi oluyor soyledikleriniz
Sağolun valla idar sonrası mesanemde içerde yanma zonklama ağrı oluyor hâliyle vajinamda zonkluyor zaten her iki delik yakin ve her ikisinden birinde enfeksiyon tarzı bir şey olduğunda her ikisinden birine sıçrıyor

İşte sistoskopi oldum tanı konuldu Dr. Bir hafta sonra gel aldığım gerpan ilacını enjekte edicek mesaneye içerisine bakalım sonrası nasıl gelişecek vermiş olduğu cipro ağrı kesici fayda etmiyor maalesef

Herkese selamlar,
Ben daha önce bu yazı altında çok şey yazıp paylaştım. Kimi doktor uçuk kimisi mantar kimisi enfeksiyon derken Süleyman hocaya gittim. Gerçekten tavrı ve bilgisine hayran bıraktıran biriymiş. Vvs nin bir çeşidini yaşadığımı uçuk olmadığını söyledi. Şu anda bir tedaviye başladım. Üç hafta içinde durumumu bildiren geri dönüşü yapacağım kendisine. Allah hepimize sağlık versin inşallah.

Arkadaşlar bende de bu sorun var ve cok ağrim okuyor bu dertten kurtulan yardim etsin allah rizasi icin surekli durmadan bir agri hayatim karardi yumurtlama finemi ve ikiskiden once islanmayla artiyor prp olan var mi

Meehaba hangi ilacari kullandiniz

Ah canım benim sende kendimi gördüm, bakire ve ne yapacağını bilmeyen genç bir kız, bütün doktorları denedim kızarıklık ve kaşıntı var mantar hapları etki etmiyor. Canım sen nasıl fitil kullanıyorsun bakire olanlara fitil vermiyorlar şuan şok oldum ya inşallah bir çözüm yolu buluruz hepimiz

Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz.

İnşallah şifa bulursunuz en kısa zamanda
herhangi bir tahlil yaptı mı yoksa sadece bakarak ve sizin anlatmanıza göre mi teşhis koydu. Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum çünkü gittiğim doktorlar herhangi bir tahlil yapmıyorlar sadece bakarak bir şey göremediklerini söylüyorlar sadece en son gittiğim doktor pamukçuk halindeyken gördü ama benim isteğim üzerine uçuk hsv tip 2 tahlili yaptı ve negatif çıktı sonra eğer tekrar pamukçuk olursa gel biopsi yapalım dedi bir de behçet olabilir cildiyeye git dedi.
nasıl bir tedavi uyguluyor şifa olur inşallah

Elmiron ilacı verdi Dr. Günde üç öğüne çıkardı bir ay sonra gel dedi. bakalım umarım sonuç alırım
Merhaba kardelen ve diğer arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır bende bu sıkıntıları yaşıyorum son 1 yıldır yine devam ediyo ama çok şükür hastanelik olmuyorum bu durum yüzünden kaç kere hastaneye bile yatırıldım.ilk başta yanmalar ağrılar daha sorma idrar yolu enfeksiyonu idrarda kan dayanılmaz acılar çekiyordum.2 tane evladım var maddi manevi beni yormuştu bende Süleyman engin akhana gittim çok iyi bir Dr iyi bir insan artık oluşan enfeksiyonlardan ötürü en son provoke vulvodini dedi. Ben yaklaşık 1 yıldır ona tedavi oluyorum sanırım 11. Veya 12. Dr um kendisi, Ben zaten artık ameliyat olucam rahmimi vulvayı artık ne varsa alsın diye gittim çünkü artık ağrısız bir anne olmak istiyordum çocuklarımın karşısında, beni sadece 1 yıl önce o hastanelik olan durumdan kurtaran içilebilen şifalı su getirdiler istanbulda bir yer de satılıyormuş onu içtimde idrar yolu enfeksiyonum azaldı ondan önce kadar çok şey içtim ki o kadar şey içtim ki hep zehirleniyordum ara sıra…..Şuan yine ağrım var mesela ama dayanbıleceğim şekilde inşallah bu da bitecek gidecek hastaneye yatmak zorunda kalmıyorum…inşallah bir yerde bizde çözüm buluruz.süleyman hocaya ameliyat olanlar yazarsa çok sevinirim bilgilenmek isterim.

Ben yazmışım gibi hissettim bir yere kadar. Ne zamandan beri hatırlamıyorum ama 15 yaşlarımdan beri sarı akıntım vardı ve hep bakire olduğum için hiç bakmadan mantar ilacı veriyorlardı. Kullandım her seferinde ve sonra gitmeyi bıraktım. Biriyle birlikte olmaya gelince iş yıllar sonra çok acıdığı için zar zor oluyordu. Hep koku, sarımsı ve yoğun akıntı, acı var. O kadar uzun zaman oldu ki gerçekten ne kullandım ne kullanmadım artık hatırlamıyorum. Smear de kötü bir şey çıkmıyor ama enfeksiyona bağlı reaktif hücre değişikliği var diyor iki yıl arayla yaptırdım ve ikisinde de bu sonuç çıktı. Devlet hastanesinde yaptırdığım vajinal kültür hep temiz çıktı şu ana kadar ve her gittiğimde bu şikayetlerle yapıyorlar. Doktora gittiğimde ciddiye alınmıyorum ve zaten devlette özellikle son üç yıldır falan çok hızlı hasta bakıyorlar ve randevu bulmak da zor İstanbul'da. En son gittim vajinal fitil verdi mixovul, flucan hap verdi ve travazol krem. Mantar olduğumu düşünmüş sanırım bana söylemedi bile. Yani deneme tahtası oldum kabullendim mantarımdır belki dedim kullanıyorum ilaçları. Nasıl bir umutsuzluk ve kabullenmişlik var anlatamam. Eğer bu da çözmezse ki şu an oturuyorum ve yanıyor vulvam veya vajina girişi bilmiyorum, paraya kıyıp iyi bilindik bir doktora gideceğim özele. Çünkü ne kadar umutsuz olsam da ya kötü ve ciddi bir şey varsa diye korkuyorum.

merhaba süleyman eserdağ veya süleyman engin akhana gitmenizi tavsiye ederim ve özelde PCR test yaptırmanızı öneririm. yıllarca mantar ilacı kullandım ama mantarım vs yoktu. sonrasında antibiyotik fitiller vs kullandım , bakire olmama rağmen alıp kullandım çok umrumda değildi zaten. çok rahatladım akıntılar vs bitti ama yanma geçmedi. düzgün tedavi olamadığım için vestibülite döndü muhtemelen. rezalet bir sistem. yazıda zaten çoğu ayrıntıyı yazdım

Gideceğim bu doktorlardan birine, baktım vvs ye ve bu değil diyemiyorum. Umarım geçer. Sağ ol yazdığın için derdini ilk başta ve cevap verdiğin için.

Bendede yaklasik 5 senedir iye ile basladi ama hic gecmeyen bir yanma var. Ara ara lokosit cikiyor idrar tahlilinde kulturde ureme gorulmuyor. Ancak vajinal mantar da var bende. Acaba vajinal mantar gecmeyen yanma yapiyor mu emin değilim. Bakire oldugumdan kadin dogumada hic gitmedim. Ara ara urinonvef kullaniyorum. Ama yanma bazen cok siddetleniyor. Sureci yasayan arkadaslardan bende yaridm istiyorum. Tesekkuf ederim.

merhabalar, allahtan hepimize şifa diliyorum.
Vajinal lazer yaptıran varsa tecrübelerinizi merak ediyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen

merhaba, tam sorununuz neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…