• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gecmek yada kalmak

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar buyuk bi derdim var.

nisanlim tip okuyo, son senesinden bi onceki seneyi bitirdi ve sinavlarindan 2% farkiyla kaldi ki bu sene cok calismisti ve onun yardim ettigi ogrenciler bile gecti. simdi yapabilecegi iki sey var. ya sinavi haftaya tekrar yapar, ama kalirsa tiptan atilir. yada sinavi tekrarlamadan bu seneyi tekrarlar.

kafam cok karisik kumar gibi bisey, sinavi tekrarlarsa ve kalirsa cok kotu olur. ama seneyi tekrarlarsa daha bisey degisterecegini sanmiyorum cunku zaten bu sene cok calisti. yani bidahaki senede belki sinav kotu gecicek. yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var nolur

hayatım buna ne biz karar verebilriz ne sen.. kendi adıma düşünüyorum ben bu sınava girersem yaparım zaten %2lik farkla kaçırdım diyorsam bilgilerim tazeyken sınava girerdim. bu 1 senede bilgilerime bilgi eklerim diyorsam bi yıl beklerdim. yani kendi hazırbulunuşluğuma bakardım. sen fikrine saygılı ol her ne karar verirse versin arkasında olduğunu hissettir. umarım probleminiz en kısa zamanda çözülür canım :1:

yönetimlere göre değişiyor geçme kalma durumu ama bende tıp fak.deyim..bildiğim ve bizde de geçerli olduğu kadarıyla üniversitelerde okuldan atılma kaldırıldı..erkek arkadaşınızın okuduğu üniversiteyi söyleyebilirseniz geçme kalma durumunu araştırıp yardım edebilirim size

Back