geçmek bilmez hastalıklarım ve zamansız isyanım bazen dayanamıyorum

Aklima ne geldi kuzenim sacinin tam tepesini yolmus stresten sanirim bildiginiz sacini basoni yolmus garip duruyordu bende devamli bu modeli kestirdigim icin aklimda kalmis onuda tuttum kestim saclarini bir guzel kamufle oldu ve begenildi siz sacinizi kisaltmadan cok kat kestirin boyuna dokunmayin sadece kat

Ay cnm ya hiç dert etme bir arkadaş topici yazmış eğer tepelikten alamıyorsanız 1 günlüğüne ondan al kullan gerçekten çok gösteriyor saçı. İnsanları da önemseme kimin ne zaman ne ile imtihan olacağı hiç belli değil Allah daha büyük dert vermesin rahatsızlıkların ölümcül değil hastanede yaşamıyorsun evindesin boşver gerisini

Toplumda cahil ve kendini bilmeden saçma sapan yorum yapanlar olabiliyor.Hiç üzme kendini en önemlisi moralini yüksek tut bu bir hastalık eksiklik değil ki. Ayrıca saç konusunda iyice arastırman lazım çıt çıt tarzı şeyler saçlarına takılacagı için eğer güçsüz zayıfsa saçların dökme yapabilir iyice araştırtıktan sonra sıkıntı çıkarmıcaksa seni iyi hissettircekse yaptır tabiki önemli olan senin kendini iyi hissetmen Eminim topuz da çok yakışıyodur sana

Aksesuar falan taksanız sacınıza o gün için. İşte benim stilimde kızlar saçlarına değişik değişik şeyler takıyorlar saçlarına hoş görünüyor ..

Aksesuar falan taksanız sacınıza o gün için. İşte benim stilimde kızlar saçlarına değişik değişik şeyler takıyorlar saçlarına hoş görünüyor ..

Konu temmuZda açılmış muhtemelen düğün geçmiştir bende sonradan farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…