Gecmek bilmeyen yara izleri..

Benim bacaklarımda öyleydi senelerce etek giyemedim gören soruyordu senin bacaklarına ne oldu diye, contraxtubex denedim, limon sür dediler, soğan suyu dediler, kesele dediler, ponza taşıyla bile yaptım inanırmısınız, arap kızı kremi, neler neler ama bir fayda göremedim sonra bir doktor bana acnelyse soyucu kremi verdi tüm bacaklarıma sürüp sonra da exipical losyonla nemlendiriyordum 4. Günden sonra soymaya başladı kıpkırmızı oldu bacaklarım eyvahlar olsun dedim ama soyulma bittikten sonra herşey normale döndü ve hiç leke kalmadı bacaklarımda şimdi yine batık oluyor nasip olursa bende lazere gideceğim şu olaylar geçerse eğer

Arkadaşlar nemlendirici kullanıyor musunuz? Oğlumun geçen yazdan beri geçmeyen egzama lekeleri vardı. Tüm tetkikleri temiz çıktı ama 6 ay gibi bir süre doktor doktor gezdik. Çocuk alerji doktoru, cildinin çok kuru olduğunu ve günde 4 defa nemlendirmemizi önerdi. Ve çok şükür yara izlerinde gözle görülür bir azalma var. Deneyin belki siz de fayda görürsünüz. (Kuru ve cok kuru ciltler için nemlendirici kullaniyorum)
Benzer bir durum kızımda da oldu. Doktor Mustela Stelatopia önerdi. Kızıma çok faydası oldu bu kremin. Siz hangi kremi kullandınız?

Siz hangi kremi kullandınız?

Bize de mustela önerdi doktorumuz ama eczacimiz elinde mustela olmadigindan biobaby önerdi ve biobaby gerçekten işe yaradı çok şükür . Geçmiş olsun size de

Benim bacaklarımda öyleydi senelerce etek giyemedim gören soruyordu senin bacaklarına ne oldu diye, contraxtubex denedim, limon sür dediler, soğan suyu dediler, kesele dediler, ponza taşıyla bile yaptım inanırmısınız, arap kızı kremi, neler neler ama bir fayda göremedim sonra bir doktor bana acnelyse soyucu kremi verdi tüm bacaklarıma sürüp sonra da exipical losyonla nemlendiriyordum 4. Günden sonra soymaya başladı kıpkırmızı oldu bacaklarım eyvahlar olsun dedim ama soyulma bittikten sonra herşey normale döndü ve hiç leke kalmadı bacaklarımda şimdi yine batık oluyor nasip olursa bende lazere gideceğim şu olaylar geçerse eğer
Ya bu acnelyse bir bende mi ise yaramıyor acaba 🙄 yüzüme kullanıyorum 3 haftadır yüzümde soyulma oldu ama leke aynen duruyor artık gercekren çok sıkıldım sürekli yüzüm yanıyor. Zaten stresli bir dönem ya, evdeyiz dışarda maske takıyoruz nasılsa katlanırım demiştim ama bir de bunun yanması suratımin ciğer gibi rengine dayanamadım 3 gündür sürmedim. Bu gece sürsem mi bilmjyorum hala kararsızım komidinin yanına koydum. Kızarma vs eser kalmadı şu an normal eski haline döndü ve olumlu anlamda hiçbir değişiklik de olmadı.

Bacaklarımda da aynı konu sahibi gibi izler var batıktan değil ama böyle sivilce olmuş yolmusum. Bi ara arkadaşıma kalmaya m gitmiştim eve sokaktan yavru kedi getirmiş sağolsun pireler bileklerimizi yemiş kaşımıstim kaç ay oldu kıpkırmızı oralara sürdüm en ufak bir soyulma ya da başka bri reaksiyon olmadı yüzümdeki gibi. Siz nasıl sürdünuz bacaklarıniza bol bol mu sadece iz yerlerine mi? Bir de kaclik sizinki bendeki 0.1 olan.

Şu kremle ilgili tecrübesi olanlar paylaşsın kızlar nolur ya devam mı edeyim bırakayım mı bilmjyorum. Çalışmıyorum izindeyim bir daha fırsat bulamam diye başladım ama gerçekten çok zormus :KK43:

Siz hangi kremi kullandınız?

Bize de mustela önerdi doktorumuz ama eczacimiz elinde mustela olmadigindan biobaby önerdi ve biobaby gerçekten işe yaradı çok şükür . Geçmiş olsun size de
Mustela Stelatopia. Atopik ciltler için. Kızıma çok faydası oldu.

Tam olarak nasıl kullandınız gece sürüp sabah yıkadınız mı nasıldı ? veya ne sıklıkla. Elimde bu krem var da değerlendireyim :)

Merhaba arkadaslar fikirlernize ihtiyacim var benim bacaklarimda 1-2 senedir agda sonrasi batik olmustu ve ben onlari elimle oynayip yara yaptim ve yaralarin izi kaldi ayni sigara basarsinizda öyle kahvaerengi lekeler gecmek bilmiyor resminide paylasicam cildiyeye gittim madecassol verdi ama gecmedi bittim sabunu önerdiler onu kullanyuorum hergün yine bi faydasi olmadi ne yapabilirim nasil gecer bu yara izleri agda sonrasi kirmizi nokta lekleer oluyor birde sizin önerceeginiz batik kremi varmi ??
iz kremi bilmem ama bazı sivilce kremleri var Clindoxyl mesela
sivilceleri ve bıraktığı izleri yok ediyor
çünkü çok hızlı bir şekilde cildi soyuyor resmen deri değiştiriyorsunuz pul pul dökülüyor
cildiyenize onu sorsanız?

her duşta keselerseniz de fayda edebilir bahsettiğiniz izler minik izler çünkü sanırım
kese pis deriyi atmanıza yardımcı olur izler de azalır belki
ama bahsettiğim kremi mutlaka sorun bence

aynı sorunlar bende de vardı. bitkisel bi krem kullandım gecti cok sukur. yani o sekilde oynamadigim icin yara olmadi ama hep batik oluyodu. bazen iltihapli bile oluyodu. burda isim vermek dofru olurmu bilmem. amacim reklam degil yanlis anlasilmasin ama gercekten cok kafaya taktigim biseydi.

iz kremi bilmem ama bazı sivilce kremleri var Clindoxyl mesela
sivilceleri ve bıraktığı izleri yok ediyor
çünkü çok hızlı bir şekilde cildi soyuyor resmen deri değiştiriyorsunuz pul pul dökülüyor
cildiyenize onu sorsanız?

her duşta keselerseniz de fayda edebilir bahsettiğiniz izler minik izler çünkü sanırım
kese pis deriyi atmanıza yardımcı olur izler de azalır belki
ama bahsettiğim kremi mutlaka sorun bence
Ne kadar fiyati kesin lekeler geciyormu

Tam olarak nasıl kullandınız gece sürüp sabah yıkadınız mı nasıldı ? veya ne sıklıkla. Elimde bu krem var da değerlendireyim :)
Geceleri yatarken sürüyordum gündüz kullanmıyordum ilaç bitene kadar kullandım, 5 gün sonrasında soymaya başladı biraz kızartıyor bol nemlendirici ile kullanın

Ya bu acnelyse bir bende mi ise yaramıyor acaba 🙄 yüzüme kullanıyorum 3 haftadır yüzümde soyulma oldu ama leke aynen duruyor artık gercekren çok sıkıldım sürekli yüzüm yanıyor. Zaten stresli bir dönem ya, evdeyiz dışarda maske takıyoruz nasılsa katlanırım demiştim ama bir de bunun yanması suratımin ciğer gibi rengine dayanamadım 3 gündür sürmedim. Bu gece sürsem mi bilmjyorum hala kararsızım komidinin yanına koydum. Kızarma vs eser kalmadı şu an normal eski haline döndü ve olumlu anlamda hiçbir değişiklik de olmadı.

Bacaklarımda da aynı konu sahibi gibi izler var batıktan değil ama böyle sivilce olmuş yolmusum. Bi ara arkadaşıma kalmaya m gitmiştim eve sokaktan yavru kedi getirmiş sağolsun pireler bileklerimizi yemiş kaşımıstim kaç ay oldu kıpkırmızı oralara sürdüm en ufak bir soyulma ya da başka bri reaksiyon olmadı yüzümdeki gibi. Siz nasıl sürdünuz bacaklarıniza bol bol mu sadece iz yerlerine mi? Bir de kaclik sizinki bendeki 0.1 olan.

Şu kremle ilgili tecrübesi olanlar paylaşsın kızlar nolur ya devam mı edeyim bırakayım mı bilmjyorum. Çalışmıyorum izindeyim bir daha fırsat bulamam diye başladım ama gerçekten çok zormus :KK43:
Ben yüzüme kullanmadım hiç bacaklarımada boldan boldan sürüyordum sızlatıyordu tabi ama soydukça kahverengi lekeleride götürdü bacaklarımın yüzüne bakılacak hali yoktu lekeden normale dönderdi çok şükür

isveç iksirini Deneyin iz geçirmede yara iyileştirme, grip tedavisi, cilt bakım İçin denedim ve sonuç harika aldığınız İsveç iksirinin fiyatına dıkkat edin, örnek veriyorum 2 3 yerde 100 tl ise ve siz 80 e bulduysanız sakın almayın inceltilmiştir ve %100 işe yaramaz

X