Gecmek bilmeyen yara izleri..

Hastaneye git yazdır karsiliyormus diye duydum. Ama bence 1 kere alacaksın al derim . Ikinci günde belli oluyormuş etkisi. Ay sanki ilacın temsilcisi gibi oldum zorla satmaya çalışıyorum gibi :KK70:
Balon haber değildir umarim çünkü yeni makalesi yazılmış. Reklam amaçlı olmasın eger anlatıldığı gibi ise catlaktada ise yarar gerçekten belki

Hayır ben daha doğum yapmadım. Ergenlik çatlağı benimkiler :KK14:
Bacak bölgemde ilk çıktıkları gibi kızarık değil çok belirgin değil ama ben cok cok bayılmiyorum daha da azalsa görünümü sevinirim.

Benim Gunes lekeleri sılıklestı belki seninde sılıklesır. Denemekte fayda var.

Benim Gunes lekeleri sılıklestı belki seninde sılıklesır. Denemekte fayda var.
İnşallah iyi gelir. Senin adına sevindim.Şimdi aklıma geldi baktım da bio oili almışım virüs kafa bırakmadı insanda.:110: bundan sonra onu deneyim bu son olsun. Hoş tedavisi yok deniyor catlagin ama en azindan güneş lekeleri çıkınca sürerim. Vücudum o kadar hassas ki güneş lekeleri ben oluşumu yapıyor bende 😑

Arkadaşlar nemlendirici kullanıyor musunuz? Oğlumun geçen yazdan beri geçmeyen egzama lekeleri vardı. Tüm tetkikleri temiz çıktı ama 6 ay gibi bir süre doktor doktor gezdik. Çocuk alerji doktoru, cildinin çok kuru olduğunu ve günde 4 defa nemlendirmemizi önerdi. Ve çok şükür yara izlerinde gözle görülür bir azalma var. Deneyin belki siz de fayda görürsünüz. (Kuru ve cok kuru ciltler için nemlendirici kullaniyorum)

Merhaba arkadaslar fikirlernize ihtiyacim var benim bacaklarimda 1-2 senedir agda sonrasi batik olmustu ve ben onlari elimle oynayip yara yaptim ve yaralarin izi kaldi ayni sigara basarsinizda öyle kahvaerengi lekeler gecmek bilmiyor resminide paylasicam cildiyeye gittim madecassol verdi ama gecmedi bittim sabunu önerdiler onu kullanyuorum hergün yine bi faydasi olmadi ne yapabilirim nasil gecer bu yara izleri agda sonrasi kirmizi nokta lekleer oluyor birde sizin önerceeginiz batik kremi varmi ??
Ya ben instagramda bi sabun bulmuştum baya bi takipçisi vardı çok kullanan vardı çok iyiDi sabun ama instagramı kapattım ismini unuttum şimdi bana da lazım bulamıyorum. Konuyu da açalı çok olmuş ama bilmiyorum son durumunuz ne ne yaptınız

Yazdılar mi okumadım ama contratubex diye bi krem var. Bi deneyebilirsiniz pahalı ama.
Gerçi ben de işe yaramadı yerine su süreydim. Çeşmeden daha etkili olurdu hem de eşek yüküyle para vermezdim.

Hiç bişi geçirmiyor. Lazer den sonra benim hiç geçmez sandığım izler geçti. Şiddetle tavsiyem

Öncelikle bacağınızı banyoda keseleyin. Lif değil kese. Ya da at kılı fırça ile kuru fırçalama yapabilirsiniz. Lekeler içinse arkadaşlar yazmış zaten contractubex, fito krem ya da madecassol iyidir. Çok koyuysa lekeleriniz kremden önce aha asit içeren bir tonikle bacağınızı silip öyle kremleyebilirsiniz. Doa kozmetiğin aha toniği güzel.

X