- 23 Aralık 2019
- 861
- 1.133
benneyanginlargordum itiraf et aşıksın bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kremi kullandım ve isime baya yaramıstı onerin hosuma gıttıbenneyanginlargordum itiraf et aşıksın bana
Beni öldürdünKremi kullandım ve isime baya yaramıstı onerin hosuma gıttı
Ben su hayatta sadece kendime asıgım uzulerek soyluyorum kı
Balon haber değildir umarim çünkü yeni makalesi yazılmış. Reklam amaçlı olmasın eger anlatıldığı gibi ise catlaktada ise yarar gerçekten belkiHastaneye git yazdır karsiliyormus diye duydum. Ama bence 1 kere alacaksın al derim . Ikinci günde belli oluyormuş etkisi. Ay sanki ilacın temsilcisi gibi oldum zorla satmaya çalışıyorum gibi
Hangi lekeler için kullandın ?Kremi kullandım ve isime baya yaramıstı onerin hosuma gıttı
Ben su hayatta sadece kendime asıgım uzulerek soyluyorum kı
Gunes lekelerim vardı tamamen silmedı ama belirginde degıller artık.Hangi lekeler için kullandın ?
Ameliyat izini bile geciriyomus sen ne diyosun allaaaaahBalon haber değildir umarim çünkü yeni makalesi yazılmış. Reklam amaçlı olmasın eger anlatıldığı gibi ise catlaktada ise yarar gerçekten belki
Çatlagı hıc duymadım ben.Balon haber değildir umarim çünkü yeni makalesi yazılmış. Reklam amaçlı olmasın eger anlatıldığı gibi ise catlaktada ise yarar gerçekten belki
Bak şimdi beni çok ümitlendirdin.Ameliyat izini bile geciriyomus sen ne diyosun allaaaaah
Hadi bismillahBak şimdi beni çok ümitlendirdin.
Bende de catlak var bazi yerlerde bugün düşünüyordum ne alsam diye. Bunu bir deneyeyim o zaman. Bio oil alicaktim ama bu daha iyiyse neden olmasin
Az önce okudum bende yoksa bio oil alicaktim catlaklar için. Hoş daha önce 3 kutu bilmem ne marka (hatirlayamadim)bayağı pahalı krem kullandim bir gram değişim olmadi.Çatlagı hıc duymadım ben.
Dene bakalım. Aklında kalmaz en azından.Az önce okudum bende yoksa bio oil alicaktim catlaklar için. Hoş daha önce 3 kutu bilmem ne marka (hatirlayamadim)bayağı pahalı krem kullandim bir gram değişim olmadi.
Hayır ben daha doğum yapmadım. Ergenlik çatlağı benimkilerDene bakalım. Aklında kalmaz en azından.
Karin bolgende mı catlak lar?
Hayır ben daha doğum yapmadım. Ergenlik çatlağı benimkiler
Bacak bölgemde ilk çıktıkları gibi kızarık değil çok belirgin değil ama ben cok cok bayılmiyorum daha da azalsa görünümü sevinirim.
İnşallah iyi gelir. Senin adına sevindim.Şimdi aklıma geldi baktım da bio oili almışım virüs kafa bırakmadı insanda. bundan sonra onu deneyim bu son olsun. Hoş tedavisi yok deniyor catlagin ama en azindan güneş lekeleri çıkınca sürerim. Vücudum o kadar hassas ki güneş lekeleri ben oluşumu yapıyor bendeBenim Gunes lekeleri sılıklestı belki seninde sılıklesır. Denemekte fayda var.
Ya ben instagramda bi sabun bulmuştum baya bi takipçisi vardı çok kullanan vardı çok iyiDi sabun ama instagramı kapattım ismini unuttum şimdi bana da lazım bulamıyorum. Konuyu da açalı çok olmuş ama bilmiyorum son durumunuz ne ne yaptınızMerhaba arkadaslar fikirlernize ihtiyacim var benim bacaklarimda 1-2 senedir agda sonrasi batik olmustu ve ben onlari elimle oynayip yara yaptim ve yaralarin izi kaldi ayni sigara basarsinizda öyle kahvaerengi lekeler gecmek bilmiyor resminide paylasicam cildiyeye gittim madecassol verdi ama gecmedi bittim sabunu önerdiler onu kullanyuorum hergün yine bi faydasi olmadi ne yapabilirim nasil gecer bu yara izleri agda sonrasi kirmizi nokta lekleer oluyor birde sizin önerceeginiz batik kremi varmi ??