Yazın bacağımda derin bir yara oluştu kazaya bağlı olarak.Doktor C ile başlayan bir merhem önerdi iz kalmaması için gerçekten de iz kalmadı o kazadan.Arkadaşında bacağını köpek ısırınca o merhemi kullandı tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı ısırık izi..Batık için önerilir mi bilemem ama.Ben batıklar için banyoda kabak lifi kullanıp banyodan sonra bepanthen sürüyorum iyi geliyor
tesekkür ederim ben bi sorayim eczaneye söylediginuz kremiYazın bacağımda derin bir yara oluştu kazaya bağlı olarak.Doktor C ile başlayan bir merhem önerdi iz kalmaması için gerçekten de iz kalmadı o kazadan.Arkadaşında bacağını köpek ısırınca o merhemi kullandı tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı ısırık izi..Batık için önerilir mi bilemem ama.Ben batıklar için banyoda kabak lifi kullanıp banyodan sonra bepanthen sürüyorum iyi geliyor
Ilacin ismini yazarmisiniz bana.Yazın bacağımda derin bir yara oluştu kazaya bağlı olarak.Doktor C ile başlayan bir merhem önerdi iz kalmaması için gerçekten de iz kalmadı o kazadan.Arkadaşında bacağını köpek ısırınca o merhemi kullandı tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı ısırık izi..Batık için önerilir mi bilemem ama.Ben batıklar için banyoda kabak lifi kullanıp banyodan sonra bepanthen sürüyorum iyi geliyor
Umarım faydasını görürsünüzeczaneye bi sorayim o söylediginiz kremi cok tesekkür edeim benim hemen oluyor batik anlamadim nedense
tesekkür ederim ben bi sorayim eczaneye söylediginuz kremi
ContractubexIlacin ismini yazarmisiniz bana.
Cok tesekkur ederim...Contractubex
tesekkür ederimKimyasal peeling (AHA, BHA) veya vitamin c oranı yüksek olan bir ürün deneyebilirsiniz. İnternetten araştırın ama en iyisi dermatoloğunuza danışmanız olur.
Merhaba, ben de eşim için bir krem arıyordum. Yüzünde çok batık olduğu için kendisi onları oya oya yara yaptı. Tabi önce bir eczacıya mutlaka danısırız ama bu merhem yüze de uygulanıyor mu bir fikriniz var mı? Bende de yara izleri var, eski ama bende kullanacağım bacağıma mutlaka önerirse eczacı, işe yarar inşallah.Contractubex
6 ay boyunca gecmeyen bir berem vardi dizimde. Mosmor ve bie avuc buyuklugundw.Contractubex
Bende hic ise yaramadi derin bir kesigim vardi.ne kadar sure ve gunde kac kere kullandiniz?6 ay boyunca gecmeyen bir berem vardi dizimde. Mosmor ve bie avuc buyuklugundw.
Cildiyeye gittim bu ilaci verdiler
sonuc?
Artik oyle bir berem yok :)
Cok pahali ve gercekten cok da faydali olmayan bir ilac. Muhtemel lekelerinizi tahmin edebiliyorum. Bende de var. Operasyonla aliniyormus.Contractubex
15 gün kullandim 15 günde iki kutu bitirmistil ve biraz pahali krem acikcasi daha da kullanmadimMadecassol'u ne kadar süre kullandınız? İzler tazeyken gerçekten işe yarıyor ama sabırla kullanmanız lazım.
Benim yüzümde çok sık uçuk çıkardı eskiden. Büyük ve derin olurlardı.
Bir tane bile uçuk izim yoksa bu krem sayesindedir.
Sivilce izlerim için aklıma gelseydi şimdi yüzüm pembe gezmezdim sanırım