Gecmek bilmeyen yara izleri..

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
30
Merhaba arkadaslar fikirlernize ihtiyacim var benim bacaklarimda 1-2 senedir agda sonrasi batik olmustu ve ben onlari elimle oynayip yara yaptim ve yaralarin izi kaldi ayni sigara basarsinizda öyle kahvaerengi lekeler gecmek bilmiyor resminide paylasicam cildiyeye gittim madecassol verdi ama gecmedi bittim sabunu önerdiler onu kullanyuorum hergün yine bi faydasi olmadi ne yapabilirim nasil gecer bu yara izleri agda sonrasi kirmizi nokta lekleer oluyor birde sizin önerceeginiz batik kremi varmi ??

Yazın bacağımda derin bir yara oluştu kazaya bağlı olarak.Doktor C ile başlayan bir merhem önerdi iz kalmaması için gerçekten de iz kalmadı o kazadan.Arkadaşında bacağını köpek ısırınca o merhemi kullandı tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı ısırık izi..Batık için önerilir mi bilemem ama.Ben batıklar için banyoda kabak lifi kullanıp banyodan sonra bepanthen sürüyorum iyi geliyor

eczaneye bi sorayim o söylediginiz kremi cok tesekkür edeim benim hemen oluyor batik anlamadim nedense
Yazın bacağımda derin bir yara oluştu kazaya bağlı olarak.Doktor C ile başlayan bir merhem önerdi iz kalmaması için gerçekten de iz kalmadı o kazadan.Arkadaşında bacağını köpek ısırınca o merhemi kullandı tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı ısırık izi..Batık için önerilir mi bilemem ama.Ben batıklar için banyoda kabak lifi kullanıp banyodan sonra bepanthen sürüyorum iyi geliyor
tesekkür ederim ben bi sorayim eczaneye söylediginuz kremi

Ilacin ismini yazarmisiniz bana.

Kimyasal peeling (AHA, BHA) veya vitamin c oranı yüksek olan bir ürün deneyebilirsiniz. İnternetten araştırın ama en iyisi dermatoloğunuza danışmanız olur.

Benimde öyle kalan yaralarım var 3-4 yerde. Doktorların ameliyat sonrası yaralar için verdiği kremlerden bile kullandım. Annem tiroit ameliyatı olmuştu görünür yerde olduğu için doktor çok etkili bir krem vermişti. Kadının ameliyat izini bile minumuma indirdi. Benim bayıktan sonra kalan yara izi aynı kaldı. Konuyu takipteyim çözüm bulana şimdiden teşekkür ederim peşin peşin :KK33:

Madecassol'u ne kadar süre kullandınız? İzler tazeyken gerçekten işe yarıyor ama sabırla kullanmanız lazım.
Benim yüzümde çok sık uçuk çıkardı eskiden. Büyük ve derin olurlardı.
Bir tane bile uçuk izim yoksa bu krem sayesindedir.
Sivilce izlerim için aklıma gelseydi şimdi yüzüm pembe gezmezdim sanırım 😒

Merhaba, ben de eşim için bir krem arıyordum. Yüzünde çok batık olduğu için kendisi onları oya oya yara yaptı. Tabi önce bir eczacıya mutlaka danısırız ama bu merhem yüze de uygulanıyor mu bir fikriniz var mı? Bende de yara izleri var, eski ama bende kullanacağım bacağıma mutlaka önerirse eczacı, işe yarar inşallah.

6 ay boyunca gecmeyen bir berem vardi dizimde. Mosmor ve bie avuc buyuklugundw.
Cildiyeye gittim bu ilaci verdiler
sonuc?
Artik oyle bir berem yok :)
Bende hic ise yaramadi derin bir kesigim vardi.ne kadar sure ve gunde kac kere kullandiniz?

Elim yandı ve iz kalsın diye baya bir uğraştım. (Küçük bir yanık) Fakat bazen ağrı yapınca sarı kantaron yağı sürdüm. Hem ağrıyı hafifletti hem de izi geçirdi.

vücut fırcası ile kuru fırlacama yapıyorum ben

Ben batıktan dolayı lazere başladım izlerde bi ton söndü ama geçmedi ama size tavsiyem agdadan sebepli batıklar başladıysa lazer yaptırmanız 2-3 yıl kadar savaştım resmen ben bu batiklarla ama dur durak bilmedi . Lazere giderkende sık sık kese yapıyorum hem ıslak hem kuru izler için kesin bi çözüm vardır umarım takipteyim :110:

Madecassol'u ne kadar süre kullandınız? İzler tazeyken gerçekten işe yarıyor ama sabırla kullanmanız lazım.
Benim yüzümde çok sık uçuk çıkardı eskiden. Büyük ve derin olurlardı.
Bir tane bile uçuk izim yoksa bu krem sayesindedir.
Sivilce izlerim için aklıma gelseydi şimdi yüzüm pembe gezmezdim sanırım 😒
15 gün kullandim 15 günde iki kutu bitirmistil ve biraz pahali krem acikcasi daha da kullanmadim

X