• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇMEK BİLMEYEN GRİP HİSSİ

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.046
1.396
133
Konumu buraya açıyorum lütfen taşımayın çünkü bu benim için büyük bir dert olmaya başladı.
Her sabah uyandığımda grip gibi uyanıyorum bir süredir, burnum akıyor hapşırıyorum 1 2 saat içinde geçiyor bu. Ama artık gerçekten bıktım nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Gerçekten grip olsam böyle 1 2 saatte geçeceğini sanmıyorum. Doktora gitsem ne diyeceğim onu da bilmiyorum. O yüzden buraya konu açmayı tercih ettim. Alerjik astımım var bundan dolayı mı acaba bilmiyorum. Bu konuya ilgili bir öneriniz varsa lütfen söyleyin çünkü her sabah hastaymış gibi dolaşmaktan bıktım iş yerinde.

Konumu buraya açıyorum lütfen taşımayın çünkü bu benim için büyük bir dert olmaya başladı.
Her sabah uyandığımda grip gibi uyanıyorum bir süredir, burnum akıyor hapşırıyorum 1 2 saat içinde geçiyor bu. Ama artık gerçekten bıktım nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Gerçekten grip olsam böyle 1 2 saatte geçeceğini sanmıyorum. Doktora gitsem ne diyeceğim onu da bilmiyorum. O yüzden buraya konu açmayı tercih ettim. Alerjik astımım var bundan dolayı mı acaba bilmiyorum. Bu konuya ilgili bir öneriniz varsa lütfen söyleyin çünkü her sabah hastaymış gibi dolaşmaktan bıktım iş yerinde.
Doktora hiç gitmediniz mi? Yani burda bunun teşhisini koyamayız ki🤷‍♀️ Siz KBB gidin doktora bir şey söylemenize gerek yok sıkıntınızı anlatın o size söyler

Evde alerjinizi tetkleyen bir şey olmalı ona odaklanın, ev halkından birinin parfümü, deterjan, kaloriferden dolayı kuruyan hava, nevresiminizde kullandığınız deterjan, uyanınca olması bunlardan biri olduğunu gösterir sanki

Alerjik astımım var bundan dolayı mı acaba bilmiyorum.

bence cevap burada

alerji uzmanına gidin

muhtemelen odadaki bir şey alerjinizi tetikliyor

yatağınız yorganınız yani içindeki malzeme olabilir

ne bileyim dolap içindeki giysilerden yayılan hava olabilir

birkaç gün farklı yerde farklı şeylerle yatın deneyin

mesela yün yorganınız varsa pamuk kullanın yatakta değil kanepede yatın vs vs

Hayır yılın sadece belli zamanlarında alerji iğnesi oluyorum o kadar. Kalıcı bir ilaç vermedi doktor.
Bana da bi ara alerjik astım var dediler ama herkesin ki farklı olabilir
Ben dikkat ettim yastık kılıfımı bile hergün değiştirmem gerekiyor, tozlu ortam vs etkiliyordu beni

Alerjik astim ve sinuzit boyle yapiyor,deniz suyu spreyi kullabin gece yatmadan ,temizlenmis hava yoluyla yarin,varsa burun sprenizi kullanin

Back