- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.666
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.261
Marka tavsiyesi alırımBen birkaç haftadır kolajen hap kullanmaya başladım.
Amacım diz ağrıları idi, gerçi tip 2 kolajenmiş bağ dokusu ama haplar içermese de bebek saçlarının yoğunlaştığını ve tırnaklarımın sertleştiğini farkettim.
Ağrılara etkisi oldu mu, oldu.
Eskiden yaptığım eylemi bırakmak ve uzatmak zorunda kaldığım dönem olurken şimdi ağrı var ama sürdürülebilir düzeyde.
Tavsiye ederim kolajeni.
Ahahahhsbende agri kesiciyle yasiyorum resmen, basim agrimasa boynum agrir o agrimasa omuzumda ki kulunc agrir, belimdeki fitik agrir illa bi yerim agrir yani.
bende aksam dus alamam.
aksam dus aldiysam ertesi gun kesin baş agrisi
En ucuzu hem deMarka tavsiyesi alırım
her hapida begenmem haAhahahhs
Resmen ben
Bir eve sürekli ağrı kesici alınır mı ya, alınıyor işte
Regl gecikmelerimin de bu sebepli olduğunu düşünmeye başladım artık.
Benim kadar hap kullanan seni öğrendim şimdi, içim rahatladı
Biz kadınlar saça takıyoruz galiba.annemde gecen hafta benim saclari kestibaya belime inmisti benimde kestirdim rahatladim valla
Tabii benim ayağım sakatlandığında verilen bir ağrı kesicim vardı, yarı anestezik bir şey.her hapida begenmem haoyle parol falan işimi görmez yani
ben zaten yilda 2 kere regl oldugum icin hic biseye baglamiyorum
O kakül hatasını her kadın 1 kere yapar mutlakaBiz kadınlar saça takıyoruz galiba.
Bende geçen gün güzelim saçlara kahkül kestim kendi ellerimle cokk fazla kesmisim bide.
Psikopat keş gibi oldum aynı .
Bide yağlı saç.nasil yapisiyo kahkül .
Voltaren dikloron filan mı.Tabii benim ayağım sakatlandığında verilen bir ağrı kesicim vardı, yarı anestezik bir şey.
Onu kullanıyorum, günde maksimum 1 tane içiliyor.
Yarım yarım onu içiyorum, geçirmediği ağrıya rastlamadım.
Parolden 20 taneye falan denk olsa gerek.
Bir buçuk ay oldu uzamiyooooO kakül hatasını her kadın 1 kere yapar mutlaka
Her gün yıka kakül kısmını sabah akşam, çabucak uzar.
Sabah uyandığımda benden önce kalkıyorlarO kakül hatasını her kadın 1 kere yapar mutlaka
Her gün yıka kakül kısmını sabah akşam, çabucak uzar.
Yok, dex forte.Voltaren dikloron filan mı.
Nasıl kıydın o saclara ya, benim bir tel kopsa akşama kadar uzuluyorum nerdeyse. Saclarında boya var mı profıldeki renk orijinal mi?Biz kadınlar saça takıyoruz galiba.
Bende geçen gün güzelim saçlara kahkül kestim kendi ellerimle cokk fazla kesmisim bide.
Bide yağlı saç.alnima alnıma nasil yapisiyo kahkül .
kadinlar morali bozukken ilk iş saçlarini kestirirler gozlerine, geneldw kestirirler ve rahatlarlar, saclarla birlikte streside atiyormus gibiBiz kadınlar saça takıyoruz galiba.
Bide yağlı saç.alnima alnıma nasil yapisiyo kahkül .
ben dexforte kullaniyorum efsane bisey yaTabii benim ayağım sakatlandığında verilen bir ağrı kesicim vardı, yarı anestezik bir şey.
Onu kullanıyorum, günde maksimum 1 tane içiliyor.
Yarım yarım onu içiyorum, geçirmediği ağrıya rastlamadım.
Parolden 20 taneye falan denk olsa gerek.
Kıyamam, yokluk böyle bir şey demek.Nasıl kıydın o saclara ya, benim bir tel kopsa akşama kadar uzuluyorum nerdeyse. Saclarında boya var mı profıldeki renk orijinal mi?
Bebegı olsun diye cabalayan kadın arkadaslarımız kürtaj olanlara saldırıyor ya saldırırm bakKıyamam, yokluk böyle bir şey demek.
Ben de elime tırtıklı geleni ya da yapısı kalın ince gibi değişik geleni kendim koparırım
Tüm yöntemleri söyledim amaBebegı olmayan kadınlar kürtaj olanlara saldırıyor ya saldırırm bak
Gel gel fit hatun, asabımızı boz.aaaaa benı cagıran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?