- 17 Aralık 2015
- 26.804
- 48.908
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.181
ben hem kemikli hem etli butluyumBen 68 70 arası gidip geliyorum ama kemikli bir kadınım esim orama burama vuruyor aha kemiklere bak diye napsın bebe hiç görmemiş saskın
Bana da esim pehlivan gibi maşallah derdi kollarima ozellikleben hem kemikli hem etli butluyumabim resimlerde yan yana gelince benden daha erkek duruyo heybete bak maasallah falan diyo
peki sarkma oldumu?
peki sarkmalar nasil anlatayim mesela gobek kismindaki sarkik deriler falan yine oldugundan kilolu yada dedormelimi gosteriyor, illa bir gerdirme ameliyati gerekirmiBana da esim pehlivan gibi maşallah derdi kollarima ozellikleoldu tabi kollarimda göbegimde memeleri sorma onlar kocamankende sarkıktı birsey değişmedi simdi içi boş sarkık ama valla çok memenunum ben bi ara deri ameliyatı olurum inş. Tabi sporda yaptim bu ara olmasada 1 1,5 sene duzenli pilates yoğunlukla çok sevdim pilatesi
Bibi cok seksisin cidden bebeimBana da esim pehlivan gibi maşallah derdi kollarima ozellikleoldu tabi kollarimda göbegimde memeleri sorma onlar kocamankende sarkıktı birsey değişmedi simdi içi boş sarkık ama valla çok memenunum ben bi ara deri ameliyatı olurum inş. Tabi sporda yaptim bu ara olmasada 1 1,5 sene duzenli pilates yoğunlukla çok sevdim pilatesi
Donla hic belli olmuyor şoyle söylim ben kist ameliyatı oldum bilirsin belki sezeryan gibi biydan boya kesik var o kısım zaten ameliyattam sonra aşagı düsmüstü biraz şismanken zatıflayınca o kısımda deri kaldı diyeyim ama tahmin ettigin gibi kötü değil en azindan bencepeki sarkmalar nasil anlatayim mesela gobek kismindaki sarkik deriler falan yine oldugundan kilolu yada dedormelimi gosteriyor, illa bir gerdirme ameliyati gerekirmi
ya benim kuzenim 185 den 65 e dustu ama o felaketDonla hic belli olmuyor şoyle söylim ben kist ameliyatı oldum bilirsin belki sezeryan gibi biydan boya kesik var o kısım zaten ameliyattam sonra aşagı düsmüstü biraz şismanken zatıflayınca o kısımda deri kaldı diyeyim ama tahmin ettigin gibi kötü değil en azindan benceboydan da atayım
185 mi çok asırıymış o dr now un hastalark gibiya benim kuzenim 185 den 65 e dustu ama o felaketacaba asiri kilolu oldugundan mi bu kadar sarkti diyorum, baska bir akrabam yaptirdi mesela onda tamam sarkma oldu ama siritmiyor yani civik et gibi
kiza 165 kilo iken ameliyat karari verdiler aman nasil olsa maeliyat olucam diye bi yedi 15 gunde falan 185 e cikti185 mi çok asırıymış o dr now un hastalark gibi
Bu saatte gaza geldim valla bende aklımda yokken diyetePehlivan kollarım
O bende de var, sezaryen oldum henüz kilo veremedim biraz kilo verip karın egzersizi yapsam gider mi acaba? İlki normal doğumdu hiç göbeğim kalmamıştı.Donla hic belli olmuyor şoyle söylim ben kist ameliyatı oldum bilirsin belki sezeryan gibi biydan boya kesik var o kısım zaten ameliyattam sonra aşagı düsmüstü biraz şismanken zatıflayınca o kısımda deri kaldı diyeyim ama tahmin ettigin gibi kötü değil en azindan benceboydan da atayım
Beybi kendini çok açık ettin ya .Pehlivan kollarım
Ya bana ameliyat sonrası korse falan tak demediler takmak gerekiyormuş aonuçta kaslarda kesiliyor yıllarca hissizdi o kısım ki hala hissizlik var benim gibeğim olmasına ragmen yukardaydı kesikten sonra asağı doğru sarktıO bende de var, sezaryen oldum henüz kilo veremedim biraz kilo verip karın egzersizi yapsam gider mi acaba? İlki normal doğumdu hiç göbeğim kalmamıştı.
Aaa yakalamışken soralım normal doğum mu sezaryen mi kıyaslaması yaparsan ne dersin ? Acı odaklı söyle ama :)O bende de var, sezaryen oldum henüz kilo veremedim biraz kilo verip karın egzersizi yapsam gider mi acaba? İlki normal doğumdu hiç göbeğim kalmamıştı.
Çıksın sorun yok benim için canım burda nasılsam öyleyim neyse kiBeybi kendini çok açık ettin ya .
Yani tanıdık filan çıkar animallah
cok ozel konular paylasmiyorsa gorseler nolur kiBeybi kendini çok açık ettin ya .
Yani tanıdık filan çıkar animallah
Görende hamile sanarAaa yakalamışken soralım normal doğum mu sezaryen mi kıyaslaması yaparsan ne dersin ? Acı odaklı söyle ama :)
Kesinlikle ben de gaza geldim gerçi benim bu kaçıncı.Bu saatte gaza geldim valla bende aklımda yokken diyeteinsan gençleşiyo kilo nasıl farkediyo öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?