Geçinemeyenler kulübü

Ben 68 70 arası gidip geliyorum ama kemikli bir kadınım esim orama burama vuruyor aha kemiklere bak diye napsın bebe hiç görmemiş saskın
ben hem kemikli hem etli butluyum abim resimlerde yan yana gelince benden daha erkek duruyo heybete bak maasallah falan diyo
peki sarkma oldumu?

ben hem kemikli hem etli butluyum abim resimlerde yan yana gelince benden daha erkek duruyo heybete bak maasallah falan diyo
peki sarkma oldumu?
Bana da esim pehlivan gibi maşallah derdi kollarima ozellikle oldu tabi kollarimda göbegimde memeleri sorma onlar kocamankende sarkıktı birsey değişmedi simdi içi boş sarkık ama valla çok memenunum ben bi ara deri ameliyatı olurum inş. Tabi sporda yaptim bu ara olmasada 1 1,5 sene duzenli pilates yoğunlukla çok sevdim pilatesi

peki sarkmalar nasil anlatayim mesela gobek kismindaki sarkik deriler falan yine oldugundan kilolu yada dedormelimi gosteriyor, illa bir gerdirme ameliyati gerekirmi

Bibi cok seksisin cidden bebeim

peki sarkmalar nasil anlatayim mesela gobek kismindaki sarkik deriler falan yine oldugundan kilolu yada dedormelimi gosteriyor, illa bir gerdirme ameliyati gerekirmi
Donla hic belli olmuyor şoyle söylim ben kist ameliyatı oldum bilirsin belki sezeryan gibi biydan boya kesik var o kısım zaten ameliyattam sonra aşagı düsmüstü biraz şismanken zatıflayınca o kısımda deri kaldı diyeyim ama tahmin ettigin gibi kötü değil en azindan bence boydan da atayım

ya benim kuzenim 185 den 65 e dustu ama o felaket acaba asiri kilolu oldugundan mi bu kadar sarkti diyorum, baska bir akrabam yaptirdi mesela onda tamam sarkma oldu ama siritmiyor yani civik et gibi

O bende de var, sezaryen oldum henüz kilo veremedim biraz kilo verip karın egzersizi yapsam gider mi acaba? İlki normal doğumdu hiç göbeğim kalmamıştı.

O bende de var, sezaryen oldum henüz kilo veremedim biraz kilo verip karın egzersizi yapsam gider mi acaba? İlki normal doğumdu hiç göbeğim kalmamıştı.
Ya bana ameliyat sonrası korse falan tak demediler takmak gerekiyormuş aonuçta kaslarda kesiliyor yıllarca hissizdi o kısım ki hala hissizlik var benim gibeğim olmasına ragmen yukardaydı kesikten sonra asağı doğru sarktı

Aaa yakalamışken soralım normal doğum mu sezaryen mi kıyaslaması yaparsan ne dersin ? Acı odaklı söyle ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…