- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.907
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.961
ben buna baş edemem zaten o yaşlarda, daha şimdiden havalı kız oldum mu diyorşimdi kandırırsın tabi küçük çünkü 7 yaşdan sonra nahhhh kanıyorlarrrr
Elhamdülillah gız gelgel304 tl elektrik geldi bizeee haline şükret.kızı uyutup geleceğim az sonra bekleyin beni anacığımmm
Elhamdülillah cok sukur Rabbıme artılarıda varsana ve çocuğa sadece maaş mı bağlandı başka artıları var mı şehit çocuğu olmanın okul vs. gibi
Allahım şimdı nasıl tatlılar bunlar benımkı tuvalet eğitimi alıyor suan. onu bıle bana karsı kullanıyor.ben buna baş edemem zaten o yaşlarda, daha şimdiden havalı kız oldum mu diyor
giydirince aynanin karşısında kendine bakıp çok yakıstı çünku ben çok guzelim zaten diyor
gecen ay bir toka alışverişi yapti hepsini kafasina takiyor bulent ersoy gibi geziyoruz evde.
3 5 makyaj malzemem kaldi çantayi yakalarsa alip makyaj yapiyorgüya ruj suruyor, keceli kalemlerle oje suruyor, her aksam yatmadan simdi bakim saati diyip el kremi suruyor, coraplarini cikarinca parmak aralarindaki pamukcuklari topluyo
aa senin ki benim kizdan küçuk ozamanAllahım şimdı nasıl tatlılar bunlar benımkı tuvalet eğitimi alıyor suan. onu bıle bana karsı kullanıyor.
subatta 24 aylık olacak canaa senin ki benim kizdan küçuk ozamankac aylik
allah uzun ömur versin daha erken degil mi tuvalet egitimine ?subatta 24 aylık olacak can
kendı istegı ben 2bucuk yasında baslayacaktık. beyfendı bezı sevmiyor doktorunun kararıyla baslasın dedıallah uzun ömur versin daha erken degil mi tuvalet egitimine ?
iyi barı bez çıkinca buyuk rahatlikkendı istegı ben 2bucuk yasında baslayacaktık. beyfendı bezı sevmiyor doktorunun kararıyla baslasın dedı
memlekettımdeyım kendıme duzen kurduk oglumla tabı aılemde yakın bana ama hayatımıza eksık devam edıyoruziyi barı bez çıkinca buyuk rahatlik
sen nerede yaşıyorsun şimdi polo?
Burdayım arada çıkıyorum herif bi uyandı bakındı@LaylonCorap beğeni atiyo ya gıybete alalım senide
En güzel zamanları o kurabiyenin bol bol vakit geçirinmemlekettımdeyım kendıme duzen kurduk oglumla tabı aılemde yakın bana ama hayatımıza eksık devam edıyoruz
neye bakındıBurdayım arada çıkıyorum herif bi uyandı bakındıben hala kılo derdındeyim yazın 54 tüm ne güzel
gurban olsun anası ona. duvarların dılı olsa neler anlatır. evde mac. saklambaç. spor. ve gecende kek yaprken azıcık un savası yaptı . kırlendı ama olsun gulusu bedel herseyeEn güzel zamanları o kurabiyenin bol bol vakit geçirin
Ya cok güzelsinizgurban olsun anası ona. duvarların dılı olsa neler anlatır. evde mac. saklambaç. spor. ve gecende kek yaprken azıcık un savası yaptı . kırlendı ama olsun gulusu bedel herseye
Erken bitirdim o işleri adam 6.30 ayaktaYoooo dinlemiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?