- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.941
Ben kar yağarken kupamla kahve içmeden kaldırmayacağım o ağacı, inat ettim.Biz agacı dün törenle kaldırdık 15 gundur bızımleydı yeter dedım yaw. Benım de limon agacım var cıcek verdı ya cok sevıyorum onu
ne cömerti 56 liraydi agacÇok severim hem görüntü hem kokusunu ama pahalı yav...
Enişte cömert çıktı
bahara kadar dursun bence o kadar emek verdinBen kar yağarken kupamla kahve içmeden kaldırmayacağım o ağacı, inat ettim.
Bu sene aldım dünya para harcadım, görmemişin ağacı olmuş sendromuna tutuldum elim gitmiyor
O da çok para anacım.alma sakın bize hediye gelmişti 3 aya varmadan kurudu gitti ankarada olmuyor .palmiye al sen 16 yıldır eşimdeymiş canavar gibi yaşıyorrrr azimli ağaççç
benim ki üstü limon dolu gelmişti çok güzeldi ama kurudu gitti olmuyor ankarada sanırımne cömerti 56 liraydi agacyanlis hatirlamiyorsam limon vermiyor zaten ankara da olmuyor kuruyorda hemen,
bende ala ala odunmu aldin diye kizmistim hatta
Var canım rakımı oldukca yuksek yerlerde ama yine de olması gereken kadar degıl. Erzurumun bile eski sogugu kalmadı.Doğuda kar haberleri gördüm oda mı yalan Dı
Eskiden buralar da böyleydi anlamadım ki ben.dikmeni gormen lazimdikizla kar topu bile oynadik dun
bizimkinde de 4 5 tane vardi oldugu gibi kaldi buyumedibenim ki üstü limon dolu gelmişti çok güzeldi ama kurudu gitti olmuyor ankarada sanırım
o da hediyeymiş .bana ameliyatımda o kadar çok çiçek geldi ki çiçekçi açsam olurdu.dağıttım arkadaşlara akrabalara.çiçek yerine alışveriş çeki verelerdi iyiydiO da çok para anacım.
Yapaylarına baktım, uzunları 600 800 tl.
Tema vakfından fidan alırım daha iyi.
dikmenin gercekten keskin bir soğuğu var.ilk evlendiğim senelerde dikmen akpınarda oturdum o ne soğuktu o ne kardı o ne yakıt parasıydı aman allahım yokuşları da belimi bükmüştü.iyi ki taşınmışım
Erzurumda kar duasına çıkmışlar, olabilir mi böyle bir şey?Var canım rakımı oldukca yuksek yerlerde ama yine de olması gereken kadar degıl. Erzurumun bile eski sogugu kalmadı.
iyi geceler bol libidoluuuuuuuuuuİyi sabahlar kızlar. Laylon kaçar
İyi geceler, ben de kaçayım yavaştanİyi sabahlar kızlar. Laylon kaçar
abim agridayken bir ara gitmistim gozlerim hayatimda ilk kez gece -30 lari gormustu bu sene takip ediyoruz -3 -5Erzurumda kar duasına çıkmışlar, olabilir mi böyle bir şey?
Karın 6 ay kalkmadığı memleket, kar yüzü göremedi merkezde.
Çok vahim durumdayız, inanılmaz bir kuraklık söz konusu.
Ağaçları kesip doğayı katlettikçe daha nelerle sınanacağız kim bilir.
Geçen bir belgesel programında izledim, ülkemizde 30 sene sonra karın tamamen ortadan kalkıp 2 mevsime döneceğini, dolayısıyla tüm tarım serüveninin biteceğini söylüyorlardı.
Yaz ve son bahar olacakmış.
Çocuklarımız kara, suya hasret kalacak.
ben de çıkıyorummmm sabah canlı ders var geneeee. iyi gecelerrrrİyi geceler, ben de kaçayım yavaştan
Aynen son sigaramı içiyorum.iyi geceler herkese bir zevk cuğarası icip yatacim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?