Geçinemeyenler kulübü

Biz agacı dün törenle kaldırdık 15 gundur bızımleydı yeter dedım yaw. Benım de limon agacım var cıcek verdı ya cok sevıyorum onu
Ben kar yağarken kupamla kahve içmeden kaldırmayacağım o ağacı, inat ettim.
Bu sene aldım dünya para harcadım, görmemişin ağacı olmuş sendromuna tutuldum elim gitmiyor

dikmeni gormen lazimdi kizla kar topu bile oynadik dun
Eskiden buralar da böyleydi anlamadım ki ben.
Yaşamkentin arka taraflarına yağdı, inceğe bile az.
Çok bilirim çankayada dikmende kar yokken eve dönüp yaşamkentte arabayı sağa bırakıp yürüdüğümü.
Gerçekten dünyanın içine ettik, 5 sene önceki kar yağmur bile yok.

O da çok para anacım.
Yapaylarına baktım, uzunları 600 800 tl.
Tema vakfından fidan alırım daha iyi.
o da hediyeymiş .bana ameliyatımda o kadar çok çiçek geldi ki çiçekçi açsam olurdu.dağıttım arkadaşlara akrabalara.çiçek yerine alışveriş çeki verelerdi iyiydi

ilk evlendiğim senelerde dikmen akpınarda oturdum o ne soğuktu o ne kardı o ne yakıt parasıydı aman allahım yokuşları da belimi bükmüştü.iyi ki taşınmışım
dikmenin gercekten keskin bir soğuğu var.
bekarken cakisirken cok bilirim dolmusun karda cikamayip polis evinin ordan ileriye gidemedigini inip yurumek zorunda kaldigimizi

bu aralar kızımın öğretmenine taktım .kadın çok güzel gözüküyor ekrandan çok da bakımlı.bir ona bir de aynada temizlik topuzlu pijamalı kilo almış kendime bakıyorum hem kendime hem de neden kızdığımdan haberi bile olmayan kadına kızıyorum.neden güzel yahuuu nedennnnn?

Var canım rakımı oldukca yuksek yerlerde ama yine de olması gereken kadar degıl. Erzurumun bile eski sogugu kalmadı.
Erzurumda kar duasına çıkmışlar, olabilir mi böyle bir şey?
Karın 6 ay kalkmadığı memleket, kar yüzü göremedi merkezde.
Çok vahim durumdayız, inanılmaz bir kuraklık söz konusu.
Ağaçları kesip doğayı katlettikçe daha nelerle sınanacağız kim bilir.

Geçen bir belgesel programında izledim, ülkemizde 30 sene sonra karın tamamen ortadan kalkıp 2 mevsime döneceğini, dolayısıyla tüm tarım serüveninin biteceğini söylüyorlardı.
Yaz ve son bahar olacakmış.
Çocuklarımız kara, suya hasret kalacak.

abim agridayken bir ara gitmistim gozlerim hayatimda ilk kez gece -30 lari gormustu bu sene takip ediyoruz -3 -5
kafamiza catilardan yiginla kar dusmesinde olmeyelim diye yolun ortasindan yururduk, bu sene kar bile dusmemis

İyi geceler kızlar bende yatıyorum hayallerim suya düştü.. Kar yağacaktı ben çay demleyip pencerenin ardında cayımı yudumlayıp kar yağışını izleyecektim.. Bende uyucam Allah rahatlık versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…