- 14 Haziran 2019
- 14.857
- 72.580
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.841
Hamsi çok ufak avlandığı için 10 gün hamsiye av yasağı gelmiş. Şu 10 günde hamsi uçar zaten.bugun ki harcamam 62 lira
600 gr hamsi 29 lira,
kizima hulahop ve tenis takimi 25 lira,
ve ekmek cikolata,
600gr balik 29 lira evet
Pms dönemini dibine kadar yaşıyorum bir eğlenceli bir aksi lanetiiyiz aybush sen nasilsin
valla baya baya buyuktu hamsiler ama dogrudur olabilir, haberim yoktu benimHamsi çok ufak avlandığı için 10 gün hamsiye av yasağı gelmiş. Şu 10 günde hamsi uçar zaten.
bende kesiyorum esimin sacini pandemi basindan beriA101 den Saç makinası aldım 70 lira
2 Tavuk dürüm 20 lira
Eşimin saçını kesicem birazdan
d3 çak bi 15 damla biseyin kalmazPms dönemini dibine kadar yaşıyorum bir eğlenceli bir aksi lanet
İle yarıyor mud3 çak bi 15 damla biseyin kalmaz
ben hep kullandigim icin bende baya ise yariyo psikoya baglamiyorum, normalde zaten her bayanin icmesi gerek ama dr tavsiyesiyle tabi benim tavsiyemle degil :)İle yarıyor mu
bugun şampiyonu sensinÇiğköfte:25₺
su+pişmaniye: 30₺
Yaz için indirimden üç beş tişört aldım. 200₺ oraya
Kısa günün zararı:255₺
Ev için üç beş ihtiyaç aldık, onlarda 240₺
Total: 495
Alıpta içeyim bariben hep kullandigim icin bende baya ise yariyo psikoya baglamiyorum, normalde zaten her bayanin icmesi gerek ama dr tavsiyesiyle tabi benim tavsiyemle degil :)
once dr a sorAlıpta içeyim bari
1500 tl ye sehpa alsam kundaklayip pışpişlayip yatiririm hergun1500₺ sehpa aldım onu saymadım
Pms döneminde içerimonce dr a sorfazlasi karacigeri yoruyor cunku
kiz kafana gore ilac kullanmaPms döneminde içerim
Kafayı yedim zaten. Canım bitter çikolata çekiyorkiz kafana gore ilac kullanma
Tek başına mı içiyorsun şarabıHamur mayasından yaptığım çakma şarabı baharatla ısıttım ciddi ciddi sıcak şarap oldukeyif yapıyorum. Yarın da kalan yarım kremadan sıcak çikolata yapacağım fakir olarak hayatıma ucuz zevkler katıyorum
ye ye yerimede yeKafayı yedim zaten. Canım bitter çikolata çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?